Hlavní navigace

Výluka na trati Praha – Lysá nad Labem

13. 3. 2009

Sdílet

Pokud se chcete vypravit v těchto dnech na výlet z Prahy směrem na Lysou nad Labem, a nebo naopak, a chcete použít k cestě do cílové stanice vlak, zvažte, zda nezvolíte radši jinou lokalitu. Ode dneška do 22. března je totiž na trati Praha – Lysá nad Labem výluka v obou směrech. Omezení se týká asi patnácti vlaků.

Sport-relax-Cestovani-kolejePokud se chcete vypravit v těchto dnech na výlet z Prahy směrem na Lysou nad Labem, a nebo naopak, a chcete použít k cestě do cílové stanice vlak, zvažte, zda nezvolíte radši jinou lokalitu. Ode dneška do 22. března je totiž na trati Praha – Lysá nad Labem výluka v obou směrech. Omezení se týká asi patnácti vlaků.

Všechny rychlíky ve směru na hlavní město zastaví v pracovní dny ve stanici Čelákovice. U všech se předpokládá zpoždění na příjezdu do stanic v Praze asi deset minut.   

Výluky na železničních tratích sebou vždy nesou nervozitu cestujících, kteří se u Českých drah dožadují kvalitních služeb včetně dodržování jízdních řádů. Jinak tomu nebylo ani dnes na Masarykově nádraží v Praze, kdy si většina cestujících stěžovala na neinformovanost. Není divu, těm šlo ale o čas, většinou spěchali do zaměstnání.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Své profesní působení v médiích zahájila v týdeníku Reflex. Pracovala v kreativním týmu TV NOVA a vedla sekci Sport a relax serveru Vitalia.cz vydavatelství Internet Info. Podílela se také na jeho dalším projektu, serveru 120na80.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).