Hlavní navigace

Vyberte nejkrásnější dekolt minulého týdne

10. 8. 2010

Sdílet

Autor: eMDee Soutěž „Krása prsou“ pokračuje. Podívejte se na nejlepší fotografie minulého týdne a nezapomeňte hlasovat v anketě. Máte se také čím pochlubit? Pošlete nám svoji fotku a možná vyhrajete iPhone. Každý týden v pondělí vybíráme nejlepší snímky a vy z nich hlasováním vybíráte tři, které postoupí do velkého finále soutěže o iPhone.

Autor: eMDee

Soutěž „Krása prsou“ pokračuje. Podívejte se na nejlepší fotografie minulého týdne a nezapomeňte hlasovat v anketě. Máte se také čím pochlubit? Pošlete nám svoji fotku a možná vyhrajete iPhone.

Každý týden v pondělí vybíráme nejlepší snímky a vy z nich hlasováním vybíráte tři, které postoupí do velkého finále soutěže o iPhone.

Podívejte se na nejlepší fotografie z minulého týdne!


Speciál SILIKOZY.cz

Plné výstřihy holek z plakátů ženou houfy žen pod skalpely estetických chirurgů. Na zákrok si šetří pošťačky či prodavačky. Dělají dobře? Ve speciálu Silikozy.cz se podíváme na prsa ze všech možných úhlů pohledu. Jaký je váš názor?

Soutěž Krása prsou – vyhrajte iPhone!

Jaká prsa jsou krásná? Vaše? Pošlete nám svoji fotografii nebo fotku své partnerky, ženy, přítelkyně… a vyhrajte nový iPhone!

Podívejte se na soutěžní fotky z minulého týdne a HLASUJTE pro ty nejkrásnější!

E-shop  – Trička No Silicone, 100 % Nature!

Pro ženy, které se nebojí jít „s ňadry na trh“, jsme připravili „natural“ trička. Můžete si je objednat v našem e-shopu a říct spolu s námi: Stop silikozám! No Silicone, 100 % Nature!

Anketa  – silikony, nebo natural?

Odpovězte na tři otázky a pomozte nám zjistit, jak v Česku vnímáme ňadra jako taková, potažmo ňadra, které tak docela nestvořila příroda.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).