Hlavní navigace

Velká letní soutěž o iPad a Kindle

5. 7. 2011

Sdílet

MojeID si můžete založit kdekoliv, ale jen u nás se pouhou registrací, která je navíc  zadarmo, dostáváte do slosování o zajímavé ceny. Co je mojeID? Něco jako váš osobní průkaz platný na celém internetu, který vám umožňuje přihlásit se jedním jménem a heslem všude, kde je podporován. Nikde nemusíte stále dokola vyplňovat své údaje, mojeID se o vše postará za vás.

MojeID si můžete založit kdekoliv, ale jen u nás se pouhou registrací, která je navíc  zadarmo, dostáváte do slosování o zajímavé ceny.

Co je mojeID? Něco jako váš osobní průkaz platný na celém internetu, který vám umožňuje přihlásit se jedním jménem a heslem všude, kde je podporován. Nikde nemusíte stále dokola vyplňovat své údaje, mojeID se o vše postará za vás.

Na serveru Vitalia.cz a většině dalších obsahových serverů společnosti Internet Info se nyní můžete přihlašovat jak přes OpenID, tak přes MojeID. A samozřejmě si toto univerzální přihlášení můžete propojit se stávajícím účtem.

Abychom celou věc se zaručenou totožností a přihlášením přes MojeID trochu podpořili, řekli jsme si, že ji doprovodíme soutěží o iPad 2, Kindle 3 a desítku poukázek na nákup knížek v knihkupectví Kanzelsberger. Jak postupovat? Registrujte si MojeID – návod a následná registrace je zde.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).