Hlavní navigace

Velikonoce v prodejnách Český grunt

3. 4. 2012

Sdílet

V Českém gruntu, prodejnách s farmářskými potravinami, je připravena speciální velikonoční nabídka a také čerstvé ryby. S postupujícím jarem farmáři a dodavatelé přinášejí do prodejen Českého gruntu nové produkty a speciality. Z vybraných z nich je pro zákazníky přichystána speciální velikonoční nabídka. Tu budete nacházet na prodejnách Gruntu již od dnešního dne, především pak ve čtvrtek a v pátek.

V Českém gruntu, prodejnách s farmářskými potravinami, je připravena speciální velikonoční nabídka a také čerstvé ryby.

S postupujícím jarem farmáři a dodavatelé přinášejí do prodejen Českého gruntu nové produkty a speciality. Z vybraných z nich je pro zákazníky přichystána speciální velikonoční nabídka. Tu budete nacházet na prodejnách Gruntu již od dnešního dne, především pak ve čtvrtek a v pátek.

Můžete se těšit na rozšířenou nabídku masa, zejména jehněčího či uzeného, na slivovici ze Zámeckého lihovaru nebo na tradiční velikonoční mazance, beránky a čokoládová vajíčka od Kamily. Veškerý sortiment vám na prodejnách rádi představí.

V prodejně v Praze 3, Radhošťské ulici, bude navíc od čtvrtka od 13 hodin až do pátku probíhat rozšířený prodej čerstvých ryb za Šumavských vod. Najdete tu pstruhy, štiky obecné a jesetery. Ochutnat můžete i uzeného sumečka.

„K tomu připravíme koření a bylinky vhodné pro úpravu ryb ve vaší kuchyni. Z Pacova od mistra uzenáře dorazí uzená kolena, plec, krkovice, bok a pravá slanina připravována tradičním způsobem nasolování. Přidáme jelení a zvěřinové klobásy z Volar, jehněčí maso z Jatek Rudoleč nebo o tradiční nádivku s kopřivami,“ zvou z Českého gruntu.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).