Hlavní navigace

Ve Strakonicích padl rekord v počtu lidí na in-line bruslích

24. 4. 2009

Sdílet

Nový český rekord padl v pátek odpoledne v jihočeských Strakonicích. Sešlo se zde rekordní množství lidí, kteří měli na nohou in-line brusle. Jak agentuře Mediafax těsně po ustanovení rekordu potvrdila Lenka Marková, komisařka agentury Dobrý den z Pelhřimova, na jednom místě se sešlo 93 osob obou pohlaví a různých věkových kategorií na in-linech. „Jde o nový a zároveň první takový český rekord. Doposud nebyl předtím nikdy ustanoven,“ uvedla komisařka.

Nový český rekord padl v pátek odpoledne v jihočeských Strakonicích. Sešlo se zde rekordní množství lidí, kteří měli na nohou in-line brusle.

Jak agentuře Mediafax těsně po ustanovení rekordu potvrdila Lenka Marková, komisařka agentury Dobrý den z Pelhřimova, na jednom místě se sešlo 93 osob obou pohlaví a různých věkových kategorií na in-linech. „Jde o nový a zároveň první takový český rekord. Doposud nebyl předtím nikdy ustanoven,“ uvedla komisařka.

Ve Strakonicích tak netradiční akcí odstartovala nová letní sezona ve městě, která bude i během víkendu doprovázena řadou dalších akcí, od turistických pochodů až po čištění řeky Otavy.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).