Hlavní navigace

Ve čtvrtek začíná v Letňanech veletrh hraček a her

29. 9. 2010

Sdílet

Již tento čtvrtek, 30. září 2010, se brány pražského veletržního areálu v Letňanech otevřou rodičům, dětem, ale také milovníkům her, hraček a modelářům.  Začínají zde veletrhy FOR TOYS – veletrh hraček a her, FOR BABIES – veletrh potřeb pro děti a veletrh MODEL HOBBY. Návštěvníky veletrhů FOR TOYS a FOR BABIES čeká přes 180 vystavovatelů, kteří představí novinky z hraček, her, hlavolamů, stolních i videoher, dětského nábytku, kojeneckých potřeb, kočárků, autosedaček a dětských sportovních…

Již tento čtvrtek, 30. září 2010, se brány pražského veletržního areálu v Letňanech otevřou rodičům, dětem, ale také milovníkům her, hraček a modelářům. 

Začínají zde veletrhy FOR TOYS – veletrh hraček a her, FOR BABIES – veletrh potřeb pro děti a veletrh MODEL HOBBY.

Návštěvníky veletrhů FOR TOYS a FOR BABIES čeká přes 180 vystavovatelů, kteří představí novinky z hraček, her, hlavolamů, stolních i videoher, dětského nábytku, kojeneckých potřeb, kočárků, autosedaček a dětských sportovních potřeb.

Čtěte téma: Jak vybrat správný kočárek?

Možná si říkáte: Vybrat dobrý kočár nemůže být nic těžkého. Jenže jakmile se dostaneme do spárů prodavačů, začneme tápat a pak snadno zapomeneme na to nejdůležitější…

Pořadatelé připravili i doprovodný program – uvidíte například pokus o český rekord s Ivanou Chýlkovou a navštívit autogramiádu Jana Svěráka. Po celý veletrh se mohou návštěvníci potkat s oblíbenou zpěvačkou Inkou Rybářovou a televizním klaunem Rybičkou z televizního pořadu UP Paráda.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).