Hlavní navigace

Valentýnská soutěž: Vyhrajte knihu za příběh lásky!

19. 1. 2010

Sdílet

V seriálu Láska 2010 hledáme současný pohled na současná lovestory; na vztahy naší doby, na nás samé. Máte-li výjimečný a silný příběh lásky, o který se chcete podělit, napište nám. Tentokrát můžete navíc vyhrát poukaz na nákup v knihkupectví sítě Kanzelsberger!

Soutěž již skončila!

Server Vitalia.cz a knihkupectví Kanzelsberger vás zvou k účasti na VALENTÝNSKÉ SOUTĚŽI.

Vyhrajte knihu za příběh lásky!

Pošlete svůj příběh do seriálu LÁSKA 2010 a získejte poukaz v hodnotě 500 Kč na nákup v knihkupectví sítě Kanzelsberger.

Žádná situace není tuctová a všední, když ji právě prožíváme. Žádný příběh není obyčejný ani nudný, když se stal právě nám. Milostná dramata tu asi byla vždycky. Rozdíl je v tom, jak je lidé vnímali dřív a jak je řešíme dnes. Jak často o nich mluvíme a jak moc je analyzujeme. Co kritizujeme a k čemu jsme si zvykli být tolerantní. Vaše příběhy posílejte na adresu laska2010@vita­lia.cz. Soutěž probíhá do půlnoci na den svatého Valentýna, tedy 14. února. Výherce vyhlásíme na serveru Vitalia.cz ve čtvrtek 18. 2. 2010.

Podmínky soutěže:

  1. Mějte prosím na paměti, že zaslaný příběh musí být váš a že jeho zasláním do soutěže souhlasíte s jeho publikováním na stránkách Vitalia.cz. Publikování vašeho příběhu není vymahatelné. Redakce si vyhrazuje právo zaslané příspěvky upravovat a krátit.
  2. Text prosím posílejte ve formě textové přílohy na mailovou adresu laska2010@vita­lia.cz nejpozději do půlnoci 14. 2. 2010, do předmětu mailu vyplňte: Valentynska soutez.
  3. Podrobnosti k tematickému zadání naleznete u úvodního dílu seriálu Láska 2010. Rozsah textu by měl být v rozsahu cca 2000–6000 znaků.
  4. Podmínkou zařazení do soutěže je uvedení vašeho jména, v zájmu zachování anonymity ho můžeme na vaše přání v případě publikování změnit.
  5. Z textů splňujících podmínky soutěže vylosujeme pět výherců, jejichž jména zveřejníme 18. 2. na serveru Vitalia.cz, výherce budeme nejpozději 19. 2. kontaktovat na jejich mailové adrese.

Kanzelsberger, knihy po všech stránkách

Kanzelsberger

Obchody celonárodního knihkupeckého řetězce najdete na téměř čtyřiceti místech v téměř třiceti městech republiky. Knihkupectví nabízejí veškerý sortiment knih, včetně novinek a široké nabídky levných titulů, ale také pestrou paletu služeb pro zákazníky. Aktuální knižní katalog, kalendář kulturních programů a tiskové informace najdete na www.kanzelsber­ger.cz.

Náš věrnostní program Klub Kanzelsberger najdete na www.klub-kanzelsberger.cz

Nově jsme také na facebooku: www­.facebook.com/kni­hy.kanzelsber­ger.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).