Hlavní navigace

V aquaparku se bude bojovat o zápis do knihy rekordů

16. 7. 2010

Sdílet

Horké sobotní odpoledne 17. 7. 2010 se v Aquapalace Praha uskuteční pokus o zápis do České knihy rekordů o nejvíc nafukovacích míčů v plaveckém bazénu. Každý účastník rekordu si odnese svůj nafukovací míč na památku. Pro nejmladší návštěvníky s výškou do 150 cm je pro tento den navíc připraveno vstupné zdarma. Rozhodčí z Agentury Dobrý den bude dohlížet nad průběhem rekordního pokusu a ve 14 hodin odstartuje odpoledne plné napětí i zábavy. 

Horké sobotní odpoledne 17. 7. 2010 se v Aquapalace Praha uskuteční pokus o zápis do České knihy rekordů o nejvíc nafukovacích míčů v plaveckém bazénu.

Každý účastník rekordu si odnese svůj nafukovací míč na památku. Pro nejmladší návštěvníky s výškou do 150 cm je pro tento den navíc připraveno vstupné zdarma. Rozhodčí z Agentury Dobrý den bude dohlížet nad průběhem rekordního pokusu a ve 14 hodin odstartuje odpoledne plné napětí i zábavy. 

Fandit a aktivně se účastnit budou i děti z dětských domovů z celé České republiky, které do aquaparku v Čestlicích pravidelně a rády jezdí.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).