Hlavní navigace

Surfujete v práci na internetu? Jste produktivnější

20. 4. 2009

Sdílet

Soukromé ICQ, Skype nebo Facebook při práci? Pro mnohé zaměstnavatele tabu, ale možná že i oni změní názor. Podle australské studie z vás bude lepší a výkonnější zaměstnanec, když v práci budete pro zábavu a odpočinek surfovat na internetu. Informuje o tom zpravodajský server Aktuálně.cz Podle výzkumu melbournské univerzity, jsou lidé, kteří v práci používají internet pro osobní potřebu, až o devět procent produktivnější než ti, co v práci nesurfují.

Soukromé ICQ, Skype nebo Facebook při práci? Pro mnohé zaměstnavatele tabu, ale možná že i oni změní názor. Podle australské studie z vás bude lepší a výkonnější zaměstnanec, když v práci budete pro zábavu a odpočinek surfovat na internetu. Informuje o tom zpravodajský server Aktuálně.cz

Podle výzkumu melbournské univerzity, jsou lidé, kteří v práci používají internet pro osobní potřebu, až o devět procent produktivnější než ti, co v práci nesurfují.

Autor studie Brent Coker z katedry managementu a marketingu to odůvodňuje tím, že odpočinek pomáhá zaměstnancům lépa zaktivizovat svá síly v okamžiku, kdy se musí koncentrovat.


Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autorka je už od dětství velmi zvědavá a neustále se ptá, proč něco tak je nebo není. Miluje vaření a výpravy za chutěmi a vůněmi.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).