Hlavní navigace

Průvodce onemocněním karcinomem prsu zdarma na DVD

15. 2. 2011

Sdílet

Nové DVD Průvodce onemocněním karcinomem prsu přináší ucelený pohled na problematiku spojenou s karcinomem prsu. Všichni zájemci si ho mohou zdarma vyzvednout v Mamma help centrech v Praze, Brně, Hradci Králové, Přerově, Zlíně a Plzni. Kontaktní adresy najdete na www.mammahelp.cz. DVD jsou distribuována také na všechna screeningová pracoviště v republice.

Nové DVD Průvodce onemocněním karcinomem prsu přináší ucelený pohled na problematiku spojenou s karcinomem prsu. Všichni zájemci si ho mohou zdarma vyzvednout v Mamma help centrech v Praze, Brně, Hradci Králové, Přerově, Zlíně a Plzni.

Kontaktní adresy najdete na www.mammahelp.cz. DVD jsou distribuována také na všechna screeningová pracoviště v republice.

V Průvodci onemocněním karcinomem prsu o nejčastějším ženském onkologickém onemocnění (každý rok postihne více než 6 tisíc žen) jednoduše a srozumitelně hovoří nejen renomovaní odborníci ze všech onkologických center napříč republikou, ale také pacientky, jejich osobní výpovědi jsou velmi cenné a dodávají filmu na autenticitě.

Odborníci i diváci „laici“ oceňují především přehledné uspořádání, názornost a maximální srozumitelnost sdělovaných informací.

Tematicky se DVD člení do tří základních kapitol: Mám karcinom prsu, Mám podezření na nádor prsu. Moje manželka, přítelkyně, dcera nebo příbuzná má rakovinu. V jednotlivých kapitolách se detailně probrána problematika onemocnění a všechny její aspekty včetně praktických rad.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).