Hlavní navigace

Business (Duo) Proměny předělají šéfy i jejich asistentky

14. 9. 2010

Sdílet

Projekt Business (Duo) Proměny je určen ženám i mužům, kteří si přejí důstojně reprezentovat jak sebe, tak i profesní image své firmy. Proměny se zaměřují na konkrétní profesní pozici a postavení ve firmě.  Cílem projektu je představit podnikatelům, manažerům a zaměstnancům ve firemní správě různé typy firemních kultur a předvést jejich ideální reprezentanty. Projekt je určený  všem, kteří chtějí budovat svojí kariéru nejen na znalostech a dovednostech, ale uvědomují si, že klíčem k úspěchu je…

Projekt Business (Duo) Proměny je určen ženám i mužům, kteří si přejí důstojně reprezentovat jak sebe, tak i profesní image své firmy. Proměny se zaměřují na konkrétní profesní pozici a postavení ve firmě. 

Cílem projektu je představit podnikatelům, manažerům a zaměstnancům ve firemní správě různé typy firemních kultur a předvést jejich ideální reprezentanty. Projekt je určený  všem, kteří chtějí budovat svojí kariéru nejen na znalostech a dovednostech, ale uvědomují si, že klíčem k úspěchu je také odpovídající vzhled. Právě o dokonalé profesní  image  je  totiž možné říci, že „otevírá dveře“ v další kariéře.

Také drsní stavaři užijí oblek místo montérek. Prohlédněte si změnu image prvního finálového páru – majitele stavební firmy pana Marcela a jeho asistentku, paní Barboru na business serveru Podnikatel.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).