Hlavní navigace

Pražské Inline Maratony 2010: závod úplně pro všechny

2. 6. 2010

Sdílet

V pražském parku Stromovka se pojedou inlinové závody. Máma, táta, děda, vnuk, jet můžete všichni a klidně spolu. Startuje se 19. června v 8.30. Přihlášku a další informace najdete na www.mohila.cz nebo www.inlajn.cz. Je také možné přihlásit se až přímo na startu. Trať závodu povede po okruhu dlouhém 1750 m v Královské oboře ve Stromovce. Trasa bude uzavřena a mimo silniční provoz. Délka závodu bude přizpůsobena jednotlivým kategoriím: jednotlivci a příchozí, rodinný tým, firemní tým, štafeta…

V pražském parku Stromovka se pojedou inlinové závody. Máma, táta, děda, vnuk, jet můžete všichni a klidně spolu.

Startuje se 19. června v 8.30. Přihlášku a další informace najdete na www.mohila.cz nebo www.inlajn.cz. Je také možné přihlásit se až přímo na startu.

Trať závodu povede po okruhu dlouhém 1750 m v Královské oboře ve Stromovce. Trasa bude uzavřena a mimo silniční provoz. Délka závodu bude přizpůsobena jednotlivým kategoriím: jednotlivci a příchozí, rodinný tým, firemní tým, štafeta týmů, matky – otcové s kočárky, děti, junioři atd.

Čekejte také doprovodný program, tombolu a podobně.

Nemáte-li zrovna brusle, nutně to nevadí – po celou dobu bude otevřena půjčovna bruslí a přileb v prostoru startu a cíle.

Chcete si vyrazit na kolo a nevíte kam?

Najděte si trasu podle svého gusta v našem katalogu cyklostezek. Nebo přidejte tu vaši.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).