Hlavní navigace

Poukaz na sportovní kurz v hodnotě 1890 Kč může být váš!

22. 2. 2010

Sdílet

Máte rádi sport a nevíte jak začít? Naše soutěž je právě pro vás! Měsíční sportovní kurz pod vedením profesionálních trenérů můžete získat, pokud nám pošlete fotografii na téma „SPORT A JÁ“. Soutěž se uzavírá již příští pondělí!

Soutěž již byla ukončena! Kdo vyhrál?

Možná jste někdy slyšeli o klasickém bootcampu. Parta lidí se pravidelně schází a pod vedením profesionálních trenérů si dává pořádně do těla. Někdo dokonce říká, že je to dril téměř vojenský. Vital bootcamp je odlehčenou formou tohoto kondičního tréninku. Vhodný je jak pro začátečníky, tak pro ty, kteří se cvičení delší dobu nevěnovali nebo si nejsou jisti svojí fyzickou zdatností. Bootcampy jsou vypisovány v řadě termínů, výherci si budou moci vybrat podle svých možností.

Pravidla soutěže

Snad každý přišel někdy se sportem do styku, více či méně úspěšně, komicky, tragicky, nechtěně, nebo dokonce z donucení … A čím hůř vypadáme a dopadáme, tím větší je pravděpodobnost, že je poblíž nějaký dobrák s foťákem nebo mobilem. Máte povedenou fotku na téma SPORT A JÁ? Pošlete nám ji. 

poukaz Vital

Fotografie prosím posílejte elektronickou cestou na soutez@vitali­a.cz. Nezapomeňte uvést své jméno a obec, které budou v případě výhry uveřejněny na stránkách společnosti Internet Info. Soutěžní snímky je nutné zasílat ve formátu JPG, přičemž delší strana fotografie (snímky mohou být na výšku i na šířku) by neměla mít více než 1000 bodů.

Snímky posílejte do půlnoci 1. března 2010. Výherci budou vylosováni ze všech přihlášených fotografií splňujících podmínky soutěže a vyhlášeni ve středu 3. března 2010.

Nachytali vás v pohybu – zákeřně, legračně, nebezpečně? Nebo se třeba chcete pochlubit svými sportovními výkony? Podívejte se, jak jsme na tom my v redakci a naši kolegové, rodiny a kamarádi:

Fotogalerii budeme průběžně doplňovat o zasílané fotografie.

Přihlášením snímků do soutěže potvrzujete, že se na zaslané fotografie nevztahují autorská práva a že souhlasíte se zveřejněním na serveru Vitalia.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).