Hlavní navigace

Pojišťovna předvedla v Jablonci nad Nisou obří kuchyni proti úrazům

24. 3. 2009

Sdílet

Zástupci Všeobecné zdravotní pojišťovny uspořádali v jabloneckém Spolkovém domě seminář pro pedagogy zaměřený na úrazy školáků a předškolních dětí. Mluvčí VZP v Liberci Stanislav Šetina řekl agentuře Mediafax, že prezentace kuchyně byla součástí jejich akce Úraz není náhoda. „Na mobilní kuchyni jsme ukázali příklady nejčastějších úrazů dětí v domácnostech," sdělil Šetina

Zástupci Všeobecné zdravotní pojišťovny uspořádali v jabloneckém Spolkovém domě seminář pro pedagogy zaměřený na úrazy školáků a předškolních dětí. Mluvčí VZP v Liberci Stanislav Šetina řekl agentuře Mediafax, že prezentace kuchyně byla součástí jejich akce Úraz není náhoda.

„Na mobilní kuchyni jsme ukázali příklady nejčastějších úrazů dětí v domácnostech," sdělil Šetina

kuchyň"Patří k nim situace, když se malé děti snaží dosáhnout na různé předměty, například na nože, konvice s horkou vodou, nebezpečné čisticí a dezinfekční prostředky a další věci. Kuchyně patří v domácnostech k nejrizikovějším místům a časté jsou tam i pády ze židlí,“ dodal.

K tématu byl připraven i seminář a školení pro pedagogy základních a mateřských škol a pracovníky domů dětí a mládeže včetně metodik prevence úrazů.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).