Hlavní navigace

Podzim je ideální pro hubnutí

20. 9. 2010

Sdílet

Podzimní měsíce jsou vhodným obdobím pro každého, kdo chce začít s redukční dietou a s pohybem. Díky mírnému počasí a nižšímu výskytu alergenů v ovzduší je ideálním obdobím například i pro alergiky.  Začít hubnout by měli také lidé, kteří do dalšího léta potřebují shodit co nejvíce kilogramů. Čtěte také: Už nechci mít panděro! Větší břicho je realitou téměř každého muže po třicítce. Sportují, nepřejídají se a stejně si musejí rok od roku povolit pásek. Jak se zbavit obtížného pupku?

Podzimní měsíce jsou vhodným obdobím pro každého, kdo chce začít s redukční dietou a s pohybem. Díky mírnému počasí a nižšímu výskytu alergenů v ovzduší je ideálním obdobím například i pro alergiky.  Začít hubnout by měli také lidé, kteří do dalšího léta potřebují shodit co nejvíce kilogramů.

Čtěte také: Už nechci mít panděro!

Větší břicho je realitou téměř každého muže po třicítce. Sportují, nepřejídají se a stejně si musejí rok od roku povolit pásek. Jak se zbavit obtížného pupku?

„I přes optimální podmínky pro snižování váhy je na podzim zájem o redukční programy nižší než v jiných ročních obdobích. Je to asi tím, že plavková sezóna je za námi a podzim lidi k hubnutí méně motivuje,“ říká Kristýna Galová.  Centra pro hubnutí a sportovní střediska tedy nejsou v tomto období obvykle přeplněná, proto se zájemcům dostane více prostoru i pozornosti odborníků, a mohou si též volně vybírat z termínů.

Další informace v tiskové zprávě.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).