Hlavní navigace

Názory k článku Očkování a umění manipulace

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 14. 10. 2014 9:10

    abc (neregistrovaný)

    Tedy pane doktore prokousat se vaším článkem není žádná slast a chce to velké soustředění. To opravdu nedokážete napsat stručně a výstižně?
    Napíšu co si myslím, základní myšlenku a hotovo. V okamžiku, kdy potřebujete tolik slov, tolik příkladů a tolik přesvědčování, se stává sdělení nevěrohodné. Proto vám bohužel nevěřím a nepřesvědčil jste mně.
    abc

  • 14. 10. 2014 18:47

    Autor (neregistrovaný)

    Neumím to :-)
    Je to můj osobní deficit i ve vědeckých pracích. Mí kolegové to vědí a vždycky mi pomáhají s redukcí textu a článků. Proč tomu tak je - nevím. Mám pořád pocit spousty nesděleného... :-) Ale máte úplnou pravdu. Jsem si toho vědom. To neznamená, že automaticky a vždy mohu těmto požadavkům vyhovět. Neumím to... Je mi poté líto, když z tohoto důvodu sdělení zapadne.

  • 14. 10. 2014 20:43

    bez přezdívky

    Vase clanky vratane tohto mi pridu jasne a zrozumitelne, takze kolko ludi, tolko chuti... A myslim, ze vas humor ich trosku odlahcuje, ale viem si predstavit, ze su ludia, ktorym aj to nie je po chuti. Kazdopadne sa uz teraz tesim na dalsi ;-)

  • 14. 10. 2014 19:51

    bez přezdívky

    Pane abc,

    vidím, že pro Vás je neuvěřitelně složité delší větu nejenom přečíst, ale i napsat ... natož pochopit myšlenku mnoha vět ... kdepak,

    Vy si vystačíte s hesly - málo slov, základní myšlenka a hotovo.
    Např.: "Se Sovětským svazem na věčné časy, hurá, hurá, hurá!"
    Anebo: "Očkování je největší výdobytek moderní medicíny!"

    A tak práci čest!

  • 14. 10. 2014 10:13

    Poly (neregistrovaný)

    Je škoda, že vás někdo odmítá pro formu, nikoliv pro obsah. Pravda je, že už Čapek psal "Promiňte, neměl jsem dost času, abych napsal krátký dopis", což ovšem nikterak nesnižuje pravdivost vašeho sdělení. Jen z toho na mě padá trochu "depka", bo kdo by schvaloval vznik NAIKO? Nejspíše některá ze současných zájmových skupin...

  • 14. 10. 2014 10:25

    trošku filozofující (neregistrovaný)

    Nápad s NAIKO je úplná pitomost. Jako kdyby zákaz chlastání za volantem měla dohadovat komise pro dopravu a jako oponenti zástupci svazu alkoholiků.
    Arbitra by jim dělal Miloš Zeman.
    Pak by se za volantem směla chlastat je Becherovka.
    Na podobnou pitomost bych nepřišel ani po půl litru pane doktore.
    Nebo jste si po vysilujícím psaní musel taky přihnout?
    TF

  • 14. 10. 2014 18:52

    Autor (neregistrovaný)

    Zákaz chlastání a povinnost očkování se velmi odlišují v aspektech své správnosti. To přirovnání je velmi netrefené. To je jako kdybyste tvrdil, že střety zájmových skupin jsou nesmysl apriori a rozhodovat má vždy pouze jedna strana. (Na co poté nějaké volby?) Je to právě o povaze rozhodované věci, kdy některé věci obzvláště takový postup potřebují a jiné (jako chlastání) nikoliv.

  • 18. 10. 2014 20:48

    koloděj (neregistrovaný)

    Nechápu, kde na to chodíte ...

    NAIKO je ( by byla ) právě esenciálním důsledkem demokracie. Současný stav, kdy za nás "demokraticky" rozhodují zdravotničtí "odborníci" propletení s výrobci a distributory medikamentů (záměrně nepíšu léků - ty se u nás už skoro sehnat nedají ) má do demokratičnosti daleko. Právě rovnoprávná diskuze dvou (nebo více) stran (ideáně referendum - ale v téhle záležitosti asi opravdu nelze použít ) vytváří pravou demokracii.

    Vzhledem k podezření, že výrobci farmak jsou zapletení do explozí různých chřipek (ptačích, prasečích a pod ) a následného "slízávání smetany" z veřejných rozpočtů zcela přirozeně odmítám současný stav, kdy např očkování dětí je povinné, protože tento stav zakládá na náběh namíchat do těch vakcin kdejakou sračku - důležité pro farma firmu není zdraví populace ale kupodivu zisk. A ten lze docílit 2 způsoby
    - levně vyrobit -> draze prodat (ideálně navodit "krizi - paniku " )
    - nemoce neléčit, ale potlačovat příznaky.. ( Přiměřeně ) nemocná populace je snem každého ředitele farma firmy..

  • 14. 10. 2014 22:18

    Autor (neregistrovaný)

    Víte, zkuste obrátit svou pozornost v článku na to prosté sdělení, že lidská potřeba být uznán, je transformací potřeby být milován. A v té chvíli Vám možná začnou docházet ty obrovské spousty lží (a sebelží) kolem nás i kolem Vás i jejich logické a přirozené příčiny. Není v tom článku obsaženo žádné důležitější sdělení než právě toto.

    Dodnes jsem si ještě nedokázal úplně přebrat, co všechno tento "zákon" kolem nás vlastně znamená, podmiňuje a ovlivňuje. Chtěl jsem se o to pouze podělit s ostatními. Proč? Protože z nějakého důvodu pociťuji potřebu tak učinit. :-)

    - NAIKO, to je skutečně marginální věc článku, pouze ukazující na modelovém příkladu aplikaci dovozených principů. To jsem vůbec nezamýšlel jako nějaké významnější sdělení.

  • 14. 10. 2014 10:29

    Neovlivnitelný nepravostí (neregistrovaný)

    Možná kdybych měl tak rozum desetiletého a znalost, toho jak to ve světě chodí, náctiletého...

    Jinak je to celé o ničem, snad pokus škatulkování neškatulkovatel­ného, pravděpodobně pokus o manipulaci (jednak právě kvůli škatulkování samotnému, jednak s ohledem k předkládaným skupinám a vzorům).

    Ne že by uvedené věci nebyly pravdivé, ale tak jak jsou podány je vlastně každému dán výklad toho co a proč si myslet, kam se zařadit a jak smýšlet o ostatních. Prostě hovadina až na půdu jako celek a mělo by to být jasné už i malým dětem.
    Tím neříkám, že nemá cenu se o lidských motivech a jednání lidí bavit, ale je tohle určitě ta správná forma, správné médium, správný protějšek k diskusi? Neumím si představit, že by něco z toho vyhovovalo, tedy jednoznačně ne.

    Ale to vám musí být, podle mne, jasné! Takže se opět vracím k myšlence, že naším vědomím a snad i činy chcete nějak manipulovat. Vůbec přitom nehodlám zjišťovat jak a celkově se tím dále zabývat, protože už jen to by mi nesvědčilo.

    Je docela dobře ale možné i to, že jinak jste to podat nemohl. Jste totiž v mnohém přemýšlení (a zdá se že i v činech) přiliš omezený. Tím mám na mysli zejména ten pocit, že můžete ostatním diktovat co je správně a vyžadovat po nich jednání v souladu s vaším přesvědčením i proti jejich svobodné vůli. Nejradši byste ovšem byl kdyby se jejich vůle svobodně změnila tak, aby odpovídala vaší představě o světě, tedy se opět vracím k myšlence na pokus o manipulaci.

    Celkem by mne zajímalo jak vás napadlo zpracovat zrovna tuhle úvahu? ten pokus s myšlenkou že si nerozumíme neberu. Lidé píšící po diskusích si nemohou správně rozumět již jen z principu zvolené komunikační technologie. To jste rovnou mohl psát o očekávání manželek že jim manžel musí rozumět i beze slov...

    P.S.
    Já jsem si manipulací jistý, akorát váš vlastní vnitřní motiv neznám. Jak ale říkám nezajímá mne.

    Teď jen doufat, že podobně bude přemýšlet co nejvíce lidí. Protože jak říkáte i já bych rád svůj život dožil v relativní pohodě a poklidu. Ale kvůli lepším šancím mých potomků jsem toho i ochoten se vzdát a bránit se komukoli koho podobné hovadiny zmanipulují k tomu, aby jinak cítícím lidem (než bude škatulka do které se sami zařadili, nebo zařadit nechali) začali diktovat jak žít!
    Ale je to pravděpodobně utopie, atmosféra i způsoby jako před druhou světovou válkou jsou na každém kroku a nepřehlédnutelné. Tehdy si lidé také mysleli že stačí toho pitomce neduživého neposlouchat a že ostatní lidé musí dostat co chvíli rozum. Koncentráky i zákony na špatně smýšlející už tu máme, ještě je potřeba zpracovat a zapojit masy.

    P.P.S.
    Jinak. Popsal jste to opravdu podstatné trochu odlišnými slovy, ale máte úplnou pravdu; i když si mnohdy naprosto nechutně lžete do vlastní kapsy, například s rozumnou, nenásilnou a tolerantní společností (vzpomeňte jak jsem vás charakterizoval jako člověka neuznávajího svobodu druhých).
    Pro satana není nic příjemnějšího, než když proti sobě stojí lidé snažící se řešit neřešitelné a on jimi může manipulovat, ubližovat jim a dívat se jak se trápí a hanobí před Bohem. Celá dnešní lidská civilizace, je výsledkem dřívějších satanových manipulací, tak aby podobné problémy byly na každodenním pořádku každého z nás.

    Na venek spokojení lidé se v masivním měřítku vyskytnou snad až jen ke konci časů, za vlády antikrista, kdy přinutí lidi k falešné vzájemné lásce a bude tvrdě trestat všechny kdo budou odporovat. Pro toho kdo se podvolí lži a zvěrstvu kolem, nebo to prostě nebude schopen spatřit to bude relativně klidná doba, bez válek a velkého násilí, ale za cenu obrovského utrpení (těch co je neuvidí nebo vidět nebudou chtít) a v konečném důsledku zaprodávají i svou duši a vzdají se Boha, všemohoucího Stvořitele.

  • 14. 10. 2014 10:38

    občan (neregistrovaný)

    Člověče vy mně překvapujete. To co tvrdíte má tentokrát hlavu a patu.
    A máte pravdu.
    O manipulaci nám tady káže sám manipulátor J.V. a to na vědecké úrovni.
    K P,S, a P.P.S. se raději nevyjadřuju, tam už společnou řeč nějak nenacházím.
    o

  • 14. 10. 2014 18:57

    Autor (neregistrovaný)

    Vůbec Vám nerozumím :-)
    Vše zmíněné je buď z jiné odborné literatury nebo je zjevné, že je nad tím má nádstavba uvedená pouze v příkladech a praktické aplikaci. Ale přesvědčit jsem vás o ničem vůbec nepotřeboval. Mýlíte se již v základním předpokladu.

  • 14. 10. 2014 23:34

    Neovlivnitelný nepravostí (neregistrovaný)

    No ne že bych vám věřil... To co jsem napsal je myslím docela dobře pochopitelné i bez kontextu ke článku. Dáno do kontextu s článkem mít problém můžete, protože než jste článek dopsal tak se vám dvakrát změnila nálada, čemuž se nedivím, protože na začátku jste psal o koze a na konci o voze.

    Ale pokud dokážete někoho přesvědčit, že se nám v článku snažíte jen vysvětlit, že každý chce být milován a uznáván (jak uvádíte výše, v jiném příspěvku) a pak již nic podstatného tak budiž, chyba bude ve mně.
    Pokud něco, tak tvrdíte že člověk musí dojít nějakého naplnění (skrze uznání a milování) aby držel hubu a krok. Patrně si ve své jednoduchosti neuvědomujete, že to prostě není možné, když se vám ho nepodaří oklamat, a uznejte že většina lidí není schopná někoho klamat do nekonečna a obzvláště pak když se snaží klamat všichni současně.

    Jinak máte pochopitelně pravdu, že člověka zpravidla frustruje, když nežije spokojený život v souladu s nejniternějšími přesvědčeními a jsou mu upírána přirozená lidská práva ho--dy vašeho ražení.

    P.S.
    Tomuto rozumíte? Váš šéf díky tomto povolení završí svou kariéru, a pak bude definitivně poražen!

    "Za příchodem toho bezbožníka bude stát satanovo působení, všechna jeho lživá moc, divy a zázraky. Všemi těmi hanebnostmi bude klamat ty, kdo míří do záhuby, protože nechtěli milovat pravdu, která je mohla zachránit. Proto je Bůh vydá napospas bludu, aby uvěřili lži. Tak budou odsouzeni všichni, kdo neuvěřili pravdě, ale našli zálibu v hanebnosti."

    Vy se za manipulace v podstatě ani nemusíte stydět, je pochopitelné že jeho podřízení používají stejné techniky. Nic co by dnešního člověka (při setkání s lidmi vám podobným) mohlo pohoršovat více než jindy.

    P.P.S.
    Ano, pokud vůbec něco, tak budu stále krutější. Není důvod k jedinému pardonu pro vaše choré choutky projevující se v omezování lidské svobody v oboru ve kterém by vám společnost vůbec neměla dovolit se uplatnit.

  • 14. 10. 2014 11:46

    Neovlivnitelný nepravostí (neregistrovaný)

    Ještě jsem se zapomněl zeptat zda uvedené organizace (ony zhovadilé zkratky) budou potřebné již kvůli očkování proti ebole, nebo něčemu pozdějšímu, nebo prostě jen tak aby si lidi mohli ještě více zoufat?

    P.S.
    Jak udržel fastický režim v koncentračních táborech takovou masu lidí, která je doslova mohla utlouci čepicemi? Kdo zná odpověď na tuto snadno zodpověditelnou otázku, ať si ji každý den připomíná a dbá na to, aby si to každý týden uvědomovalo alespoň o jednoho protifašisticky smýšlejícího člověka více. Satan totiž nemá vůbec nic jisté!

  • 14. 10. 2014 12:08

    Taky skoro doktor (neregistrovaný)

    Pane kolego
    Jako doktor a doktor zabývající se právem vám to sedne lépe než jako filozofovi.
    Jak napsal kdosi výše, forma není ideální a je to příliš nahuštěné, až jde hlava kolem. Jednoduchá a výstižná sdělení jsou účinnější. O to ale nejde.
    Už dříve jsem vás ocenil jako proklatě chytrého chlapa a ono se to zase ukazuje. Je velké umění nadhodit problém a dostat čtenáře do stavu, že vámi navržené řešení je to jediné správné a že na to vlastně přišel sám.
    ALE!
    Pak to "profláknete" na konci článku a každý pochopí, že jde vlastně o získání podpory před nastávající bitvou.
    Teď si vlastně uvědomuji, že podobných předvolebních letáků jsem nedávno tahal ze schránky desítky.
    VB

  • 14. 10. 2014 14:00

    Neovlivnitelný nepravostí (neregistrovaný)

    Důležitější je ovšem to aby si lidé uvědomili, že není nutné se přiklonit k ani jednomu táboru jenž se jim právě prezentuje, a vůbec se nechat vmanipulovat do nesmyslného boje.

    Jde o jejich práva, přirozená práva každého jednotlivce. Nemají potřebu se nechat svazovat čímkoli, ani žádným veřejným zájmem, ani žádnou hrou na demokracii.

    Nechat si vnutit názor, že neexistuje jiné řešení. Jistěže existuje, ale není třeba vůbec nic řešit!

    Naopak je třeba deklarovat, že o podobný zásah do svých přirozených práv nestojí a nepřipustí ho (ale je třeba aby jejich činy byly v souladu s takovou deklarací), protože všechna potřebná práva již mají pevně ve svých rukou, každý jednotlivě a hodlají se zasadit aby byla zaručena i ostatním, každému ve společnosti.

    No a pokud snad někdo o podobném zásah do lidských práv smýšlí jako o oprávněném (klidně i většina), berte na vědomí to že jste choromyslní a je třeba se vašemu upírání přirozeného práva lidem bránit za každou cenu a bez ohledu na to kolik vás je.

    Berte to tak, že buď nás přinutíte nebo prostě ne. Ale je možné (a například u mne pravděpodobné), že vás to může stát i život (nebudu bojovat zbraněmi které jste ponechali k dispozici na obranu těm co pacifikujete), nebo alespoň majetek (pokud to bude stačit abyste mne nechali na pokoji klidně vás připravím úplně o všechno, alespoň budete mít stále šanci se obrátit a napravit alespoň nějaké škody které jste napáchaly).
    Jak jsem uvedl, já se například nenechám vtáhnout do zbytečné papírové, ani jakékoli jiné války, někoho jehož autoritu neuznávám a nehodlám ji uznat ani v budoucnu. Až dojde ke skutečnému pokusu omezit mne, nepřipustím to budu-li toho schopen.
    No a pokud dnes podobně nesmýšlí všichni kdo ctí přirozená lidská práva, tak uvidíte že oni postupně dozrají ke stejnému přístupu, protože kdyby se měli zabývat každým předhozeným jim nesmyslem, dříve nebo později by přestali uznávat přirozená lidská práva a připojili by se k zástupu těch chorobomyslných. To se bohužel děje dnes a denně.

  • 14. 10. 2014 16:01

    Neovlivnitelný nepravostí (neregistrovaný)

    Když už jsme se dostali k tomu očkování, i když jsem tak trochu obecně hovořil o věškerých zvěrstvách ze strany státu a lidí jako vy a pan Vavrečka...

    Lékaři OSN zabíjejí syrské děti skrze otrávené vakcíny

    Autor: BKP | Publikováno: 12.10.2014 | Rubrika: ZDRAVÍ
    http://freeglobe.parlamentnilisty.cz/Articles/14336-lekari-osn-zabijeji-syrske-deti-skrze-otravene-vakciny.aspx

    V současné době více než sto dětí ze syrské provincie Idlib zemřelo poté, co byly očkovány proti spalničkám. Očkovací program se uskutečňuje pod záštitou OSN v oblasti, která je pod kontrolou ozbrojenců. Lékaři se shodují na tom, že děti se staly obětí jedovaté látky, která se „nějak“ dostala do ampulí vakcíny.

    Děti syrské provincie Idlib se stali oběťmi „nekvalitního“ očkování proti spalničkám. Lékaři, kteří pracují v nemocnicích měst Džhirzhanas a Maaret al-Numan, potvrdily, že stav dětí se výrazně zhoršil hned po očkování, které se uskutečnilo pod záštitou OSN. Desítky malých pacientů jsou stále ve vážném stavu. „Děti umírají velmi rychle,“ řekl koordinátor Svazu syrské zdravotnické organizace, Daher Zidane. „Myslíme si, že se situace bude jen zhoršovat.“ Počet zemřelých přesáhl 100.

    Syrští ozbrojenci, kteří kontrolují provincii Idlib a koordinují zdravotní programy prováděné v regionu, oznámili dočasné pozastavení programu. Lékařští experti se shodují, že příčinou úmrtí dětí byly „vedlejší příměsi“ obsažené ve vakcíně. Doktor Muhammed Movas řekl, že podobné nežádoucí účinky, jaké se vyskytly u obětí očkování (namodralé tělo a zástava srdce), jsou typické příznaky pro otravu kyanidem. „Zdá se, že toxická látka byla do vakcín přimíchána schválně,“ řekl Movas.

    V rámci programu očkování dětí proti spalničkám, zahájenému Světovou zdravotnickou organizací, měli očkovat 1.600.000 malých pacientů. Zaměstnanci organizace řekli, že v současné době probíhá kvůli úmrtím dětí kontrola. Avšak OSN nemá v úmyslu od plánovaného kurzu upustit.

    Zdroj: Telegraph

    http://vkpatriarhat.org.ua

  • 14. 10. 2014 16:20

    Taky skoro doktor (neregistrovaný)

    V Sýrii je občanská válka, jestli jste to nezaregistroval. Co se přesně stalo asi nikdo zatím neví. Četl jsem zprávu o záměně ,o úmyslném otrávení.
    V každém případě není příčinou vakcína, ale člověk. Buď neschopný lékař, nebo sabotér. Těch islamistických fundamentálních magorů je tam víc než dost. A UNICEF a jiné humanitární organizace považují za nepřátele.
    Za tím vším hledejte náboženské fanatiky a ne vládní instituce. Ale to je přece vaše parketa.
    VB

  • 14. 10. 2014 18:28

    Neovlivnitelný nepravostí (neregistrovaný)

    UNICEF i ostatní "humanitární" organizace jsou, zcela bez pochyby, nepřítelem.

    Lidi by ale mělo zajímat zejména to tvrzení, že OSN nemá v úmyslu od plánovaného kurzu očkování upustit, tedy proočkovat 1.600.000 dětí. Dobrovolně, nedobrovolně, něco za něco,...?

    Nešlo by zdaleka o první případ zneužití "charitativního" očkování, nešlo by ani o první nedobrovolné očkování. Nějak se toho cíle šílenců (snížení populace na 500 milionů) a satanistů dosáhnout musí.

    A představte si, že pro mne jako člověka žijícího ve vzdáleném Česku je i tenhle průser dostačující důvod proč nikdy a nikoho za koho mám zodpovědnost a záleží mi na něm neočkovat. I kdyby to očkování bylo stokrát dobrovolné a ampulky vyrobil a nechal záměrně zaměnit nějaký zbohatý zvrhlík kdo ví odkud a kdo ví proč - třeba jen aby poškodil vakcinační průmysl a nebyla reálná šance že se mu to znovu povede. V podstatě vám nikomu po důvodu kohokoli nic není, neměl by mít potřebu cokoli komukoli zdůvodňovat. Zkuste se postavit třeba mně a uvidíte, budu na vás všechny srát jak na placatej šutr, dokud nepřikročíte k represi, a pak asi zemřete (pokud mne Bůh nezastaví), nebo příjdete o všechno (co máte beztak od satana).

    O tom to celé je. Váš svět ani způsob obživy mne nezajímal dokud jste se mne nepokusili znásilnit. Nyná vím že jste zločinci co optikou tohoto světa propadli hrdlem a hned jak bude vhodná příležitost, měli byste nést následky. Ne jen ode mne ale od celé společnosti. Ještě zde na zemi. To že Křesťané budou u posledního soudu svědčit proti vám, to si buďte jistí.

  • 14. 10. 2014 20:45

    bez přezdívky

    Takyskorodoktore, z důvodu nepřehlednosti tohoto diskuzního fóra si dovolím celý Váš příspěvek překopírovat:
    "V Sýrii je občanská válka, jestli jste to nezaregistroval. Co se přesně stalo asi nikdo zatím neví. Četl jsem zprávu o záměně ,o úmyslném otrávení.
    V každém případě není příčinou vakcína, ale člověk. Buď neschopný lékař, nebo sabotér. Těch islamistických fundamentálních magorů je tam víc než dost. A UNICEF a jiné humanitární organizace považují za nepřátele.
    Za tím vším hledejte náboženské fanatiky a ne vládní instituce. Ale to je přece vaše parketa.
    VB"

    Již dávno jsem pochopila, že reagovat na Vaše chorobné fanatické výplody nemá smysl. Již mnohokrát jsem si raději přisedla prsty, než bych s Váma ztrácela svůj čas. Ale tedy dnes opět perlíte!!!

    V Sýrii je občanská válka, jestli jste to nezaregistroval. /nedělejte z nás tupce, prosím/

    Co se přesně stalo asi nikdo zatím neví. /jenom Vy, jak vysvětlujete níže/

    Četl jsem zprávu o záměně ,o úmyslném otrávení. /kde, prosím? kdo zaměnil? kdo otrávil? a jak to provedl?/

    V každém případě není příčinou vakcína, ale člověk. /všichni zainteresovaní se závažné, ba i smrtelné postvakčni komplikace snažili ututlat. Když už se to provalilo v takovém množství úmrtí dětí, tak se tedy snaží toho zjevného původce úmrtí - tedy tu "zdravídárnou vakcínu" - nějak očistit. A to alespoň trochu věrohodným argumentem o "vedlejších příměsích" (co to je?? snad adjuvants??), aby lidem zalepili huby. Ale Vy, Vy máte jasno, vakcínou to není/

    Buď neschopný lékař, nebo sabotér. /víte jenom o jednom, nebo je jich více?/

    Těch islamistických fundamentálních magorů je tam víc než dost. /tomu věřte, když se nas..ou, tak nás cestou do sídla OSN vygumují z mapy/

    A UNICEF a jiné humanitární organizace považují za nepřátele. /a Vy se jim snad divíte?? Jim zemřely jejich malé děti! Vy sám snad radostně přijímáte nechtěnou - či přímo vnucenou a nevyžádanou pomoc proti své vlastní vůli a jště s rizikem, že Vám Vaše milované potomstvo vyhyne??/

    Za tím vším hledejte náboženské fanatiky a ne vládní instituce. /slovo "fanatismus, fanatik" dle Wikipedie - cituji: "je slepá vášnivá zaujatost, nekompromisní a krajně jednostranný postoj nebo jednání člověka, který nějaké téma, myšlenku nebo věc pokládá za tak cennou - případně tak ohroženou - že námitky či odpor proti ní vyvolávají jeho zuřivost. Fanatik se vyznačuje neschopností kritického odstupu, intolerancí, nepoučitelností a jistou omezeností." Gratuluji Vám, Wiki píše přímo o Vás!/

    Ale to je přece vaše parketa. /tuto větu nemám v úmyslu komentovat/

    VB /ani tohle nee/

  • 15. 10. 2014 10:51

    t (neregistrovaný)

    Asi zřejmě víte, že tam probíhá válka, ale asi nevíte, čeho jsou ti magoři a jim podobní schopni. Několik otrávených dětí je pro ně hračkou a proti lidem, které považují za nepřátele se neštítí ničeho. Proč je tak těžké se dozvědět pravdu ? Posílám vám odkaz na článek a pár fotek, jaká je tam situace. Vaše pindání o adjuvans je úplně mimo.
    Upozorňuji je to jen pro silné povahy:
    http://www.redakcja.mpolska24.pl/6737/holokaust-chrzescijan
    VB

  • 15. 10. 2014 14:57

    JB (neregistrovaný)

    Nechci nikomu kazit radost z Pyrrhova vítězství, ale ta zpráva jen potvrzuje fakt, že kdyby se neočkovalo, nemusely ty děti zemřít.

    Smrt přišla z rukou imunologů, kteří jsou určitě o přínosu očkování přesvědčeni stejně jako Taky skoro doktor. Na rozdíl od něj to klidně mohou to být charakterově velmi dobří lidé. Dokonce v tuto chvíli ani nemusíme řešit, jestli se ve své víře v očkování mýlí, nebo mají pravdu. Prostě chtěli konat dobro, ale manipulací se ocitli na straně zla.

    Přesně o tom píše autor v článku: "Také lidé hodní a dobří a různí hrdinové se mohou v životě velmi intenzivně účastnit opravdu velkých a nemravných špinavostí."

  • 15. 10. 2014 18:08

    T (neregistrovaný)

    Kdyby se neočkovalo byly by těch mrtvých dětí tisíce. Pokud byste byl informovaný o zdravotní situaci v oblasti, nikdy byste nemohl napsat takovou pitomost.
    Z toho příkladu jen vidíte, že očkovat a kecat do imunologie opravdu nemůže každý blbec, který si splete krabičku s injekcí. Obávám se, že místní lapiduši (doktoři už nejspíš mají hlavu oddělenou od těla) možná ani neznají latinku, ale jen ten jejich rozsypaný čaj. Pokud tam UNICEF pošle vakcíny, určitě tam nepošle kvalifikované doktory ze západu na popravu. To už musí zvládnout svými lidmi a tam to zkrátka narazilo na blbce.
    VB
    P.S. Že by se ve zprávě psalo o stovkách mrtvých dětí otrávených vakcínou jsem se nedočetl. Zato tady to antivax šíří ty nehorázné pomluvy a lži. Měli by se stydět a vy taky, že dokážete využít i takové neštěstí k šíření svých nablblostí.

  • 16. 10. 2014 8:36

    JB (neregistrovaný)

    Je docela možné, že UNICEF už posílá místo celých týmů jen krabičky s injekcemi, když bylo zakázáno využívat vakcinační programy jako krytí pro agenty tajných služeb:
    (http://www.theguardian.com/world/2014/may/20/cia-vaccination-programmes-counterterrorism)

  • 16. 10. 2014 10:07

    T (neregistrovaný)

    Za prvé to tady už bylo, ale ani opětovné použití vašeho "taky argumentu" nějak nekoresponduje s obsahem těchto příspěvků. Nevím, co s tímto případem mají společné tajné služby. Jestli nějakou souvislost vytvoříte, pak budete větší pohádkář než Božena Němcová. Nebo větší špion než 007.
    VB

  • 16. 10. 2014 10:25

    Zemři hydro prokletá (neregistrovaný)

    Je choroba AIDS vyrobená v laboratóriu v USA?

    Americký doktor Leonard Horowitz tvrdí, že vírus HIV, ktorý spôsobuje chorobu AIDS bol vyrobený v tajných biologických laboratóriách, kde sa na jeho vývoji podieľala americká CIA a ministerstvo obrany USA. Dôvodom prečo bol vyvinutý tak strašný vírus, ktorý zabíja milióny ľudí po celom svete, bol vraj ten, že to bolo súčasťou americkej stratégie na redukciu svetovej populácie.

    Plánovaná genocída
    Na to, aby niekto vyhlásil tak strašné a neuveriteľné tvrdenie je potrebné dostatok dôkazov – doktor Horowitz tvrdí, že ich naozaj má – uverejnil ich vo svojej knihe Vírusy na vzostupe, ale aj na medzinárodnej konferencii o AIDS v júni 1996. Americkí vedci masívne presviedčali celú planétu o tom, že vírus HIV, ktorý spôsobuje chorobu AIDS vznikol v Afrike prenosom z opíc na ľudí, kde sa potom rozšíril medzi Afričanmi, ktorí ju následne preniesli do celého sveta.

    Táto verzia, ako sa neskôr ukázalo, je veľmi klamlivá a doslova propagandistická. Choroba AIDS sa objavila koncom 70. rokov minulého storočia, a čo je najviac zarážajúce, gény tejto choroby sa nevyskytujú u žiadneho živočícha ani u človeka. Choroba AIDS teda nemohla z človeka a ani zvierat nikdy vzniknúť. Všetko nasvedčuje tomu, že AIDS je umelého pôvodu! A tak proti sebe už desaťročia stoja dve skupiny vedcov. Jedna hovorí, že AIDS je umelého pôvodu, a tá druhá skupina dotovaná americkou vládou zase argumentuje svojimi "vedeckými" výsledkami, a hovorí opak.

    Podľa Horowitza spolupracovali v 60. rokoch minulého storočia vedci z Národného ústavu pre výskum rakoviny a odborníci z armády na vývoji vírusu, ktorý by mohol vyvolať rôzne typy rakoviny. Všetko prebiehalo podľa presne stanoveného plánu.

    9. júla 1969 požiadal zástupca Pentagónu Donald Mc Arthur výbor Kongresu o schválenie 10 miliónov dolárov na vývoj mikroorganizmu schopného zničiť behom piatich až desiatich rokov ľudský imunologický systém. Vládna dotácia bola napokon schválená údajne zo strachu pred Sovietskym zväzom, ktorý robil rovnaké výskumy, a do piatich rokov bol skutočne vyvinutý AIDS. Celý projekt sa uskutočňoval vo vojenskom zariadení vo Fort Detrick v Marylande a v laboratóriách Národného ústavu pre výskum rakoviny, ktoré viedol doktor Robert Gallo.

    Práve Gallo predstavil výskumy tejto biologickej zbrane už v roku 1970 na sympóziu NATO, ktoré sa uskutočnilo v belgickom meste Moll. Neskôr vyšiel najavo zámer, ktorý odhalil americký senátor M. W. Cooper, ktorý povedal, že choroba AIDS bola vyrobená ako prostriedok umelého a násilného zníženia populácie! Senátor vo svojej správe uviedol: "Pretože mala byť zdecimovaná väčšina populácie, rozhodla sa vládnuca elita zamerať predovšetkým na nežiaduce elementy spoločnosti, a vyhladiť ich. Predovšetkým sa počítalo s vyhladením černošskej, hispánskej a homosexuálnej populácie. Meno projektu, podľa ktorého bol vyvinutý AIDS, je MKNAOMI."

    Rozšírenie epidémie
    Podľa Horowitza doviezla firma dodávajúca pokusné zvieratá laboratóriu doktora Galla údajne omylom zo svojej pobočky v Ugande priamo do USA celý veľkochov opíc nakazených vírusom, ktorý ničí imunologický systém. Nakazené pokusné opice sa dostali až do farmakologických spoločností, aby z nich vyrobili očkovacie látky.

    V roku 1974 prebehla v USA séria očkovania proti hepatitíde B, a vakcíny boli vyrobené práve z krvi nakazených opíc. Za celou genocídou stála dokonca Svetová zdravotnícka organizácia, čo potvrdil aj senátor Cooper vo svojej správe: "Africký kontinent bol infikovaný prostredníctvom vakcíny proti kiahňam v roku 1977 Svetovou zdravotníckou organizáciou. Americká populácia bola infikovaná v roku 1978 pomocou vakcíny proti hepatitíde B vládnym Centrom pre kontrolu chorôb a Krvným centrom v New Yorku."

    Choroba AIDS začala takýmto šialeným plánom doslova likvidovať africkú a ázijskú populáciu, zatiaľ čo sa v USA chorobou nakazili len homosexuáli – najviac infikovaných ich bolo v New Yorku, Los Angeles, San Franciscu, Chicagu a St. Louis. V roku 1981 na AIDS ochorelo 25 až 50 percent očkovaných homosexuálov, v roku 1984 to už bolo 60 percent! Nakoniec boli v 80. rokoch minulého storočia rovnakou vakcínou proti hepatitíde B infikovaní aj ďalší americkí občania – černosi aj belosi.

    Americkí vedci z Národného ústavu pre výskum rakoviny uskutočnili na objednávku amerických ozbrojených síl a spravodajskej služby v strednej Afrike podobné očkovanie ako prebehlo v USA. V spolupráci so Strediskom pre kontrolu chorôb a pod patronátom Svetovej zdravotníckej organizácie viedli masové očkovacie kampane v asi dvadsiatich afrických krajinách. V Afrike tak prepukla epidémia AIDS, kedy boli africké národy zámerne infikované. Ukázalo sa, že vo všetkých krajinách, kde Svetová zdravotnícka organizácia robila na konci 70. rokov povinné očkovanie proti kiahňam, vypukli do dvoch mesiacov prvé príznaky choroby AIDS.

    Vyľudňovacia politika
    V roku 1990 bol na základe zákona o slobode informácií odtajnený, do tej doby prísne tajný dokument americkej vlády – Memorandum o národnej bezpečnosti (NSSM 200), ktorý v roku 1974 vypracoval vtedajší poradca vlády pre národnú bezpečnosť Dr. Henry Kissinger. V dokumente sa okrem iného píše: "Najväčšou prioritou americkej zahraničnej politiky smerom k tretiemu svetu by malo byť zníženie počtu jeho obyvateľov." V memorande sa navyše ešte píše, že ide o "zásadnú vec pre národnú bezpečnosť krajiny", ktorej hospodárstvo "bude potrebovať veľké a rastúce množstvo nerastných surovín z cudziny, predovšetkým z menej vyvinutých krajín." V dôsledku toho je zdecimovanie populácie tretieho sveta hlavným "ekonomickým záujmom USA."

    Tvrdenia Leonarda Horowitza, ale aj ďalších vedcov, politikov a investigatívnych novinárov sú šokujúce, a väčšina ľudí tomu ani dnes neverí napriek množstvu dôkazov. Výstižne to kedysi povedal Adolf Hitler – "Široké masy národov... oveľa ľahšie uveria veľkej lži, než malej."

    zdroj: www.SLOVENSKO.co.uk

    převzato z http://dolezite.sk/Je-choroba-AIDS-vyrobena-v-laboratoriu-v-USA-IuD2MP.html

  • 16. 10. 2014 10:35

    Zemři hydro prokletá (neregistrovaný)

    Co máme znát o ebole, dřív než k nám dorazí: Šíří se i vzduchem? Proč si vláda USA virus v roce 2010 patentovala? Rusové prý již vakcínu mají. Možností léčení je víc. Proč to nesmíme vědět?

    Redakce Protiproud shromažďuje další informace o nebezpečné nemoci, jejím možném původu a možnostech léčení, které nám oficiální zdroje a mediální mainstream zamlčují.

    Moskva hlásí, že ruští vědci již vakcínu proti ebole mají. Jde prý nikoli o jednu, ale hned dvě látky, které virus bezpečně likvidují. Podle šéfa parlamentního výboru pro vědu a výzkum Valerije Čerešněva vakcíny vyvinuli v novosibirském Výzkumném ústavu virologie a biotechnologie a ve vojenské vědecké laboratoři s krycím názvem Zagorsk-6, v obci Sergijev Posad u Moskvy. Přípravky byly údajně již úspěšně otestovány na zvířatech.

    Nový „kosmický“ závod velmocí?

    Podle těchto informací již probíhá jednání o případném využití léku i mimo ruské hranice. Zatím ale není zdaleka jisté, že ruská vakcína bude k dispozici v ebolou zasažených oblastech v Africe. Jednání jistě nebudou jednoduchá a o nemocné – narozdíl od aktuálních politických zájmů elit Západu – v něm půjde až na posledním místě. Pokud totiž Rusko skutečně již vyvinulo funkční odpověď na ebolu, šlo by o tvrdou strategickou „ťafku“ Spojeným státům, připomínající tak trochu „závod o Vesmír“ z druhé poloviny XX. století.

    Některé zdroje soudí, že “moderní” verze eboly je ve skutečnosti produktem bioinženýrství, protože jde o geneticky upravený virus

    Horečně se samozřejmě pracuje i na druhé straně opětovně spuštěné „železné opony“: Intenzívní přípravou experimentální vakcíny se zabývá mimo jiné bohužel i nechvalně proslulá společnost Glaxo Smith Kline, která údajně „znásobuje výrobní kapacity“. Naděje vkládané do experimentálního séra ZMapp se nenaplňují. Údajně totiž pomáhají jen zhruba 40% pacientů.

    Západní farmaceutický průmysl tedy přes horečné tempo a miliardové investice adekvátní odpověď na „problém ebola“ zatím nenabízí.

    Nejen astronomickými investicemi a americko-ruským soupeřením však situace připomíná „závody v dobývání kosmu“ z minulého století. Podobné je také množství desinformací, které se v souvislosti s ebolou množí – snad ještě rychleji než zákeřný virus sám. A jistě není náhodou, že – stejně tak jako kdysi – největší část mystifikací šíří oficiální úřady a propagandistický stroj hlavních médií.

    Jako vždy v těchto případech z poslední doby je proto důležité sledovat především významná nezávislá média. Přibývají totiž důkazy, že s ebolou je to ve skutečnosti všechno ještě jinak. Že se neobjevila jen tak zčistajasna, ale že je umělého původu. A že ani o jejím možném šíření nevíme pravdu. Například server NaturalNews.com k tomu píše:

    http://protiproud.parlamentnilisty.cz/svoboda/zdravi/telo/1228-gatesova-vakcina-a-us-army-proti-ebole-nova-kauza-praseci-chripka-smrtici-virus-jako-dalsi-hororova-rekvizita-z-dilny-mainstreamu-alternativni-media-doporucuji-domaci-leky.htm

    Populární oficiálně šířené lži

    Vláda Spojených států své občany poměrně dlouho ujišťovala, že karanténní opatření jsou tak dokonalá, že nemoc se do USA nikdy dostat nemůže. Odpovědí na tato tvrzení je sama realita: Amerika už má své první případy a je jen otázkou času, kdy přibydou další. Pacienti se totiž pochopitelně volně pohybovali mezi lidmi, dokud u nich onemocnění nepropuklo. (Je proto jen otázkou času, kdy se tato záhadně vzniklá nemoc dostane také k nám, pozn. red.).

    Ať už mají úřady k zatajování pravdivých informací o této nebezpečné nákaze jakékoli důvody, je dobré, abychom byli otevřeně informováni a mohli se na ni připravit. Především je třeba vědět, jak se nemoc doopravdy šíří a jak se můžeme této infekci bránit.

    Mýtus první: Nepřenáší se vzduchem!

    Jednou ze zásadně mylných informací je tvrzení, že virus se šíří pouze kontaktem s tělními tekutinami nemocného. To je „omyl“, který může stát život miliony nevinných lidí. Ve skutečnosti se virus může na krátké vzdálenosti samozřejmě šířit také vzduchem - kapénkovou infekcí, stejně jako běžné virózy. Nakažlivé mohou být i kontaminované povrchy, jako jsou kliky u dveří, klávesnice bankomatů a podobně.

    Když se nemocný dotkne nějakého povrchu, může na něm zanechat virus, který přežívá minuty nebo dokonce celé hodiny, podle teploty a vlhkosti okolního vzduchu. Jiný člověk, který se tohoto povrchu dotkne a pak si náhodně sáhne na oči, nos nebo ústa, se také nakazí. Právě schopnost viru šířit se prostřednictvím kontaminovaných povrchů je důvodem, proč se v Africe mnoho lidí nakazí například v taxících. Veřejné dopravy se toto nebezpečí samozřejmě týká také. V tramvajích, autobusech, v metru, ale také v sanitkách, letadlech atd. může virus rovněž přežívat a nemoc se touto cestou může šířit lavinovitě.

    Jako většina virů ale i tenhle tvoreček nesnáší slunce - sluneční paprsky ho rychle likvidují. Znamená to ovšem, že se mu naopak dobře daří všude tam, kam se slunce nikdy nedostane, jako například v prostorách metra.

    Mýtus druhý: Vše vyřeší farmaceutický průmysl

    Další nepravdou je tvrzení, že jedinou obranou proti ebole je očkování nebo chemický lék - některé se v současné době zkoušejí na nakažených. Výsledky ovšem nejsou dosud nijak přesvědčivé. Uzdravených je zhruba 40%, což se patrně blíží procentu nemocných, kteří by se i bez léku uzdravili spontánně.

    Některé americké instituce, jako Federální úřad pro kontrolu potravin a léčiv (FDA) nebo Federální obchodní komise (FTC) spolu s centry pro kontrolu šíření nemocí (CDC), ve snaze zajistit, aby nebezpečná ebola vydělala výrobcům očkovacích vakcín další miliardy dolarů, zcela nezakrytě potlačují informace o přírodních látkách, které by mohly být proti nemoci účinné, například koloidní stříbro.

    Výrobci esenciálních olejů, které by rovněž mohly být alternativou léčby, jsou předmětem zastrašování a šikanování. Zástupci amerických firem vyrábějících esenciální oleje (Young Living, DoTerra a další) dostali od FDA dopisy, v nichž jim tato instituce, která má údajně chránit zdraví a bezpečí občanů, vyhrožuje vězením a soudním stíháním, jestliže okamžitě nestáhnou ze svých stránek a ze stránek svých distributorů tvrzení, že by esenciální oleje mohly účinkovat na virovou infekci typu eboly.

    Jediný opravdový „lék“: přirozená imunita

    V této situaci by vláda i média měly nabádat občany, aby všemi dostupnými prostředky zvyšovali obranyschopnost svého organismu - například tím, že budou jíst výživnou stravu s přidáním nejrůznějších koření a takzvaných “superpotravin” (patří mezi ně například kustovnice čínská) a rostlin s antivirovými účinky (například máta peprná, bazalka, rozmarýn, skořice a oregano).

    Všichni bychom měli současně užívat vitamin D, protože ten je pro rovnováhu organismu naprosto nezbytný. Nikoli náhodou se u lékaře patrně dozvíte, že je to nesmysl, že žádný vitamin D nepotřebujete a že vám naopak hrozí předávkování. Mýt si ruce je samozřejmě zásadní věc, ale pouhé mytí rukou a vyčkávání, až farmaceutické firmy dodají očkovací látky, rozhodně nestačí. Určitě zkoušejte všechny dostupné přírodní látky s protivirovými účinky. Ujišťování úřadů , že “vše je pod kontrolou” by nás nemělo uklidňovat, protože to prostě není pravda. Musíme se o své zdraví a o své bezpečí postarat především sami.

    Je virus umělý?

    Možná si také spolu s mnohými kladete otázku, odkud se tato záhadná nová morová rána vzala. Některé zdroje (mezi nimi i zmíněný Natural News) soudí, že tato “moderní” verze eboly je ve skutečnosti produktem bioinženýrství, protože jde o geneticky upravený virus.

    Také největší liberijské noviny otisky rozsáhlý článek profesora Cyrila Brodericka, který se domnívá, že virus pochází z laboratoří americké armády. Že ve skutečnosti jde o biologickou zbraň. Vždyť už sám fakt, že americká vláda si v roce 2010 tento virus opravdu patentovala (podle čísla patentu CA2741523A1 lze dohledat na internetu) a nyní si nárokuje „intelektuální vlastnictví“ (!) tohoto zabijáka, je mírně řečeno „poněkud zvláštní“ a současně nesmírně cynické. Znamená to totiž, že jakýkoli výzkum tohoto mikroorganismu, v jehož rámci by byl virus replikován (což je pochopitelně předpokladem jakéhokoli výzkumu), by byl protizákonný.

    Profesor Broderick, vedle dalších faktů, také proto soudí, že výrazně “vylepšená” přenosnost této varianty eboly vznikla právě v laboratořích americké armády. Aby se právě „díky“ této vlastnosti virus mohl stát zbraní - anebo prostředkem kontroly populace. Pravděpodobně obojím.

    Ať tak či tak, jedno je jisté: Zaprvé - ebola tu je. Za druhé – neříkají nám o jejím šíření pravdu. A za třetí – a to je nejdůležitější – s možnostmi léčení této nemoci se ošklivě šeredí. Je proto důležité se připravit – a vědět o ní co nejvíce. Budeme se o to na Protiproudu snažit.

    Převzato z http://protiproud.parlamentnilisty.cz/svoboda/zdravi/telo/1279-co-mame-znat-o-ebole-driv-nez-k-nam-dorazi-siri-se-i-vzduchem-proc-si-vlada-usa-virus-v-roce-2010-patentovala-rusove-pry-jiz-vakcinu-maji-moznosti-leceni-je-vic-proc-to-nesmime-vedet.htm

  • 16. 10. 2014 10:49

    Zemři hydro prokletá (neregistrovaný)

    Kameny s doporučeními v Georgii

    Na jednom z nejvyšších kopců okresu Elbert v Georgii stojí obrovský žulový monument. V osmi jazycích na čtyřech velkých kamenech, svázaných obvyklým klenákem, je vytesáno 10 doporučení, či přikázání. Tento monument je alternativně nazýván Guidestones v Georgii, či americký Stonehenge. Ačkoliv je většině lidí relativně neznámý, je to důležité spojení na okultní hierarchii, která ovládá svět, ve kterém žijeme.

    Původ tohoto podivného monumentu je zahalen tajemstvím, protože nikdo nezná skutečnou identitu člověka, či lidí, který výstavbu objednal. S jistotou je známo jen to, že v červnu 1979 dobře oblečený výřečný cizinec navštívil kancelář Rybářské společnosti Granite v Elberton a oznámil, že chce postavit konstrukci, která předá lidstvu poselství. Identifikoval se jako R. C. Christian, ale brzy se stalo zřejmým, že to nebylo jeho skutečné jméno. Řekl, že zastupuje skupinu lidí, kteří chtějí nabídnout lidstvu směrování, ale dodnes, téměř dvacet let poté, nikdo neví, kdo R. C. Christian skutečně byl, ani nezná jména těch, které zastupoval. Zjevných je několik věcí. Poselství vytesané do těchto kamenů v Georgii se zabývá čtyřmi hlavními oblastmi: 1) vládnutím a ustavením celosvětové vlády, 2) kontrolou populace a reprodukce, 3) prostředím a vztahem člověka k přírodě, a 4) spiritualitou.

    Ve veřejné knihovně v Elberton jsem našel knihu napsanou člověkem, který si říkal R. C. Christian. Objevil jsem, že monument, který objednal, byl vytvořen na počest Thomasu Paine a okultní filosofii, ke které se hlásil. Skutečně, kameny v Georgii jsou používány pro okultní obřady a mystické oslavy dodnes. Je tragické, že pouze jeden náboženský vůdce v této oblasti měl odvahu, aby promluvil proti americkému Stonehenge, a ten nedávno svůj duchovní úřad přestěhoval.

    Poselství na kamenech v Georgii

    1. Udržujte lidstvo pod 500,000,000, v neustálé rovnováze s přírodou.
    2. Řiďte reprodukci moudře – zlepšete tělesnou zdatnost a rozmanitost.
    3. Sjednoťte lidstvo jedním živým novým jazykem.
    4. Vládněte chtíči-víře-tradici a všem věcem umírněně.
    5. Chraňte lidi a národy spravedlivými zákony a spravedlivými soudy.
    6. Nechte všechny národy vládnout si sami a řešte vnější spory u světového soudu.
    7. Vyhněte se malicherným zákonům a zbytečným úředníkům.
    8. Držte osobní práva v rovnováze se sociálními povinnostmi.
    9. Ceňte si pravdy-krásy-lásky, usilujte o harmonii s nekonečnem.
    10. Nebuďte na Zemi rakovinou – nechte prostor přírodě – nechte prostor pro přírodu.

    Omezení populace Země na 500 milionů si vyžádá vyhlazení devíti desetin lidí na světě. Zmínka amerického Stonehenge o nastolení světového soudu je předzvěstí současného kroku a vytvoření Mezinárodního trestního soudu a světové vlády. Na kamenech uvedené zdůraznění ohledně ochrany přírody předjímá zelené hnutí z 90. let, a narážka na „usilování o harmonii s nekonečnem“ odráží současné snahy nahradit židovsko-křesťanskou víru novou spiritualitou.

    Poselství na americkém Stonehenge bylo také předzvěstí současného tlaku na udržitelný rozvoj. Kdykoliv slyšíte použít výraz „udržitelný rozvoj“, měli byste ho nahradit slovem „socialismus“, abyste mohli pochopit, co je zamýšleno. Později si v tomto výtahu přečtete úplný text Charty Země, která byla sestavena pod vedením Michaila Gorbačova a Maurice Stronga. V tomto dokumentu najdete důraz kladený na stejné základní problematiky: kontrolu reprodukce, světové vládnutí, význam přírody a prostředí, a novou spiritualitu. Podobnost mezi myšlenkami vytesanými do kamenů v Georgii a myšlenkami prosazovanými Chartou Země odráží jejich společný původ.

    Yoko Ono, vdova po Johnu Lenonovi, nedávno o americkém Stonehenge řekla:

    „Chci, aby lidé o kamenech věděli… Jsme směřováni ke světu, kde bychom mohli poznat všechny krásné věci, které jsou v této zemi, a kameny v Georgii to symbolizují.“

    Jaký je skutečný význam amerického Stonehenge a proč je toto tajné poselství důležité? Protože to potvrzuje fakt, že existuje záměr tajné skupiny

    1) Dramaticky snížit světovou populaci.
    2) Prosazovat zelené hnutí.
    3) Nastolit celosvětovou vládu.
    4) Prosazovat novou spiritualitu.

    Zcela určitě je skupina, která objednala kameny v Georgii, jednou z mnoha podobných skupin, které společně pracují na novém světovém řádu, novém světovém ekonomickém systému a nové světové spiritualitě. Za těmito skupinami jsou nicméně temné spirituální síly. Bez pochopení povahy těchto temných sil je nemožné pochopit odvíjející se světové události.

    Fakt, že většina Američanů o kamenech v Georgii nebo jejich poselství lidstvu nikdy neslyšela, odráží míru kontroly, která dnes existuje nad tím, co si Američané myslí. Ignorujeme tuto zprávu ke své škodě.

    Kopie jsou pro výzkumníky dostupné na Radio Liberty.

    Věk rozumu byla kniha napsaná Thomasem Paine. Jeho záměrem bylo zničit žido-křesťanskou víru, na které byla republika založena.

    Díra, kterou vidíte v kameni, byla vyvrtána v ústředním kameni, aby skrz ni byla kdykoliv pozorovatelná Severka. To byl jeden z několika požadavků, které R. C. Christian při budování amerického Stonehenge vznesl, a odráží jeho posedlost zarovnáním hvězd, slunce a měsíce. Okultisté často uctívají zarovnání a pohyb nebeských těles jako součást svých náboženských obřadů.

    The Georgia Guidestones vyšel na RadioLiberty (http://www.radioliberty.com/stones.htm).
    Překlad Zvědavec (http://www.zvedavec.org/komentare/2011/07/4489-kameny-s-doporucenimi-v-georgii.htm). Zde naleznete i fotografie, video, informace o letošním dodatku.

  • 16. 10. 2014 10:57

    T (neregistrovaný)

    Já o vlku a ......
    Božena Němcová by zesinala závistí nad těmi vašimi pohádkami.
    Už jsem se dlouho tak nepobavil. Tedy vlastně nepobavil. Běhá mi mráz po zádech, že někdo může šířit do medií takové zhovadilosti. A přitom si neuvědomuje, že tím jen přilévá olej do ohně. Pokud se ty hovadiny šíří i v postižených oblastech, pak se nedivme, že ti nemocní černoši odmítnou pomoc a následek může být fatální. Když ne pro svět, pro Afriku určitě.
    Jen idiot a debil může něco takového v této situaci napsat a šířit. A pan profesor taky tak vypadá.(nebo se zbláznil)
    Uff to jsem se rozčílil !!!

  • 16. 10. 2014 19:25

    Zemři hydro prokletá (neregistrovaný)

    Španielska chrípka z roku 1918 bola spôsobená očkovaním

    Výběr (pro navnadění) ze zkráceného překladu kapitoly z knihy Swine Flu Exposed od Dr. Eleanor McBeanovej

    [...]
    Mnohé vakcíny spôsobujú aj iné choroby ako tie, proti ktorým majú ochrániť. Napríklad vakcína proti pravým kiahňam často spôsobuje syfilis, ochrnutie, lepru a rakovinu. Polio vakcíny, toxín/antitoxín záškrtu, vakcína proti týfusu, rovnako ako vakcína proti osýpkam, tetanu a všetky ostatné vakcíny často spôsobujú rozličné iné štádiá choroby, ako postvakcinačnú encefalitídu (zápal mozgových blán), obrnu, miechovú meningitídu, slepotu, rakovinu (niekedy do 2 rokov), tuberkulózu (do 2 až 20 rokov od očkovania), artritídu, choroby obličiek, srdcové ochorenie (zlyhanie srdca, niekedy do niekoľkých minút po očkovaní a niekedy po niekoľkých hodinách). Nervové poškodenia a mnohé iné vážne poruchy sú tiež dôsledkom injekcií.

    Ak sa uskutočnia viaceré očkovania (rôznymi vakcínami) v priebehu niekoľko málo dní alebo týždňov, vyvolajú často intenzívnejšie formy všetkých týchto chorôb naraz, pretože telo sa nedokáže naraz vysporiadať s tak veľkým množstvom smrtiaceho jedu, vstreknutého priamo do krvného riečiska. Lekári to označia za „novú chorobu“ a pristúpia k potláčaniu príznakov.

    Keď je jed požitý ústami, vnútorný obranný systém má šancu, časť z neho hneď vyvrhnúť zvracaním, keď sa však jedy vstreknú priamo do tela a obídu tak všetky prirodzené bezpečnostné mechanizmy, v priebehu niekoľkých sekúnd obiehajú tieto nebezpečné jedy v celom tele, až otrávia všetky bunky.

    Počula som, že v ordinácii istého lekára bezprostredne po očkovaní zomrelo sedem mužov. Stalo sa to na armádnej základni, preto som písala vláde, či mi môže správu potvrdiť. Poslali mi správu amerického ministra vojny, Henry L. Stimsona. Táto správa nielen potvrdila úmrtie siedmich mužov bezprostredne po očkovaní, ale informovala aj o tom, že došlo k 63 úmrtiam a 28 585 prípadom hepatitídy ako priamy dôsledok očkovania proti žltej zimnici v priebehu iba 6 mesiacov trvania vojny. A to bola iba jedna zo 14 až 25 vakcín, ktoré vojakom podávali. Dokážeme si predstaviť škody, ktoré všetky tieto očkovania mužom spôsobili (pozri kapitolu Čo spôsobili vakcíny našim vojakom).

    Prvá svetová vojna trvala pomerne krátko, výrobcovia vakcín preto nedokázali predať všetky svoje výrobky. Keďže podnikali (a stále podnikajú) na dosiahnutie zisku, rozhodli sa zvyšné vakcíny ponúknuť obyvateľstvu. Preto spustili najväčšiu očkovaciu kampaň v histórii USA. Neboli žiadne epidémie, ktoré by ju opodstatňovali, preto použili iné triky. Ich propaganda tvrdila, že vojaci sa z cudzích krajín vrátia so všetkými možnými chorobami, a preto každý musí dostať všetky vakcíny, ktoré sú na trhu.

    Ľudia im verili, pretože jednak lekárom veriť chceli, a vojaci vracajúci sa domov boli skutočne chorí. Nevedeli však, že išlo o lekármi vyrobené choroby z vakcín, keďže armádni lekári o takýchto veciach neradi rozprávajú. Mnohí z vrátivších sa vojakov ostali invalidmi do konca života následkom týchto chorôb spôsobených očkovaním. Mnohí sa zbláznili následkom postvakcinačnej encefalitídy, lekári to však nazvali šok z výbuchov, aj keď mnohí z vojakov americkú pôdu nikdy neopustili.

    Konglomerát chorôb, spôsobený pestrým koktailom jedovatých vakcín, vyrážal lekárom dych. Nová choroba, ktorú stvorili, mala príznaky všetkých chorôb, ktoré ľuďom vstrekli. Vysoká horúčka, extrémna slabosť, brušné vyrážky a črevné poruchy typické pre týfus. Očkovanie proti záškrtu spôsobovalo rozdutie pľúc, zimnicu a horúčku, opuchy, bolesti hltana a jeho upchanie falošnou membránou, dýchacie problémy nasledované dýchavičnosťou a napokon smrť, kedy telo sčernelo nehybnou krvou, ktorá bola vo fáze dusenia bez kyslíka. Spočiatku to nazývali čierna smrť. Ďalšie vakcíny spôsobujú svoje vlastné reakcie – paralýzu, poškodenie mozgu, tetanové kŕče, atď.

    Keď sa lekári pokúšali príznaky týfusu potlačiť silnejšou vakcínou, spôsobili inú formu týfusu, ktorú nazvali paratýfus. Keď však namiešali silnejšiu a nebezpečnejšiu vakcínu, aby potlačili následky predchádzajúcej, vytvorili ďaleko horšiu chorobu, pre ktorú najskôr nemali pomenovanie. Ako ju mali nazvať? Nechceli ľuďom povedať, čo to v skutočnosti bolo – ich vlastná frankensteinovská príšera, ktorú vytvorili svojimi vakcínami a liekmi na potlačenie príznakov. Chceli odvrátiť vinu od seba, preto chorobu napokon nazvali španielska chrípka.

    V aktuálnej diskusii o pandémii (tzv. prasacej chrípky, pozn. prekl.) sa aj takzvaná španielska chrípka z roku 1918 uvádza ako príklad toho, aké následky môže mať mutácia vírusu chrípky, a že vírus takzvanej prasacej chrípky v roku 2009 je údajne opäť takáto mutácia. Oplatí sa preto obzrieť späť na históriu španielskej chrípky v čase prvej svetovej vojny od roku 1918. Rešerše vyniesli na svetlo prekvapivé informácie. Zavádzajúci je nielen názov nákazy, ale očividne aj vážnejšie veci.

    Španielska chrípka prišla z USA
    Španielska chrípka, ktorá si v čase od roku 1918 do 1920 vyžiadala až 50 miliónov obetí, mala pôvodne pramálo do činenia so Španielskom. Epidémia začala v roku 1918 v Haskell County v americkom štáte Kansas. Svoje španielske označenie dostala takpovediac z politických dôvodov: Pre cenzúru tlače v bojujúcich štátoch, ako USA, sa tam o narastajúcej vlne chrípky prakticky neinformovalo. Inak to bolo v Španielsku, ktoré sa na prvej svetovej vojne nepodieľalo. Keď v Madride v máji 1918 ochorel už každý tretí obyvateľ, španielska tlač bez cenzúry informovala o epidémii – a dala tak nákaze meno svojej krajiny, aj keď katastrofa začala v USA. Odtiaľ pramení väčšina dobových svedectiev.

    Správa očitej svedkyne: ochoreli iba očkovaní
    Spomedzi autentických svedectiev z tých čias je najviac citovaná správa Eleanory McBeanovej (v prepracovanom preklade Hansa Tolzina). Na tomto mieste uvádzam niekoľko úryvkov:

    „Všetci lekári a ľudia, ktorí žili v čase epidémie španielskej chrípky v roku 1918, tvrdia, že to bola najstrašnejšia choroba, akú kedy svet videl. Silní muži, včera ešte zdraví a zdatní, na druhý deň mŕtvi. Nápadné je, že španielska chrípka mala príznaky práve tých chorôb, proti ktorým boli títo ľudia bezprostredne po 1. svetovej vojne očkovaní (mor, týfus, zápal pľúc, kiahne). Jedovatými vakcínami bolo zamorené prakticky celé obyvateľstvo. Pandémiu udržiavalo pri živote podávanie jedovatých liekov.“

    Ako je známe, španielska chrípka zasiahla výlučne očkovaných. Ten, kto vakcíny odmietol, chrípke unikol. Rovnako ako očitá svedkyňa Eleanora McBeanová:

    „Moja rodina odmietla všetky očkovania, takže sa nám celý čas vodilo dobre. Vedeli sme zo zdravovedy Grahama, Traila, Tildena a ďalších, že telo nemožno kontaminovať jedmi bez spôsobenia choroby. Keď mala epidémia svoj vrchol, zatvorené boli všetky obchody, školy, firmy, dokonca aj nemocnica, pretože lekári a ošetrovatelia boli tiež očkovaní a dostali chrípku tiež. Bolo to ako mesto duchov.

    Zdalo sa, že sme jediná rodina, ktorá chrípku nedostala – neboli sme očkovaní! A tak moji rodičia chodili od domu k domu, a starali sa o chorých. (…) Chrípku však vôbec nedostali a ani nezavliekli domov žiadne mikróby, ktoré by zaútočili na nás deti. Nikto z našej rodiny chrípku nemal.

    Tvrdilo sa, že epidémia v roku 1918 zabila 20 miliónov ľudí na celom svete. V skutočnosti ich zabili lekári svojou drsnou liečbou a liekmi. Je to síce tvrdé obvinenie, no výstižné – a dosvedčuje to úspech lekárov liečiacich prírodnými prostriedkami.“ A ďalej:

    „Zatiaľ čo lekárom školskej medicíny pomrela tretina prípadov chrípky, úspešnosť liečby nemocníc liečiacich prírodnými prostriedkami dosiahla takmer 100 percent.”

    [...]

    Preklad z nemčiny ďurino, júl 2014
    Zdroj http://www.zentrum-der-gesundheit.de/ia-spanische-grippe.html

    Celý zkrácený překlad kapitoly http://www.auria.sk/blog/spanielska-chripka-z-roku-1918-bola-sposobena-ockovanim

  • 17. 10. 2014 12:14

    Zemři hydro prokletá (neregistrovaný)

    [...]
    Eugenika je založen na myšlence, že národy podřadné rasy popsané jako horší západní Evropané, a navíc bídné evropské podkasty, se povinně postupně budou vybíjet metodou nazvanou následovníky "kontrola populace".
    Bohužel, eugenika, nebo eugenické myšlení stále přežívá v řadě evropských a severoamerických elit, které se považují za právoplatné vládce světového léna, a mnoho kritiků poukazovalo na rasistický původ založených a zakládaných organizací takových jako Plánové Rodičovství a mnoha jiných, jako hlavních nástrojů toho toxického programu společenského inženýrství. Autor Aaron Dykes píše o tom podrobně zde:

    "Po druhé světové válce, byla eugenika přejmenována aby se zbavila spojení s nacisty, a zjevila se ve formě takových témat sociální politiky jako populační kontrola, plánování rodiny, potrat/plánované rodičovství, zdravotní péče, různé druhy genetiky, dokonce je to zapleteno do takových problémů jako je globální oteplování/změna klimatu - což přivádí k argumentům o snížení zátěže přelidnění ve světě."

    Během konference TED v roce 2010, softwarový miliardář a magnát vakcíny Bill Gates veřejně oznámil své preference o vylidňování:

    "V současné době na světě je 6,8 miliard lidí ... a směřuje k 9 miliardám. Pokud zodpovědně vykonáme velké zadaní nových vakcín, zdravotní péče, služeb reprodukčního zdraví, tak bysme mohli snížit ten počet o 10 - 15%."

    [...]
    V květnu 20110 zveřejnila Rockefellerova nadace dokument s názvem Scénáře pro budoucnost Technologie a Mezinárodní rozvoj, analyzuje futuristicky hypotetické scénáře, které v pozdějším čase mohou být použity ve prospěch soukromých globalistických podniků, podnikatelů a organizací.

    Šokujícím zveřejněním v sekci scénáře příběhů [Scenario Narratives] na straně 18, s názvem [Lock Step], Rockefellerova nadace téměř udeřil hřebík na hlavu svým futuristicko fiktivním scénářem. Mám na mysli, jaké jsou šance? Dej pokoj. Souhlasí přesně.

    Výňatek ze str. 18:
    "V roce 2012 očekávání se světa pandemie po mnoho let, konečně dočkala. Na rozdíl od 2009 H1N1, tento nový kmen chřipky odvozený z divokého husy byla extrémně virulentní a smrtící. Rychle zachvátil i co nejlépe připravené na pandemii země..."

    Zjednodušeně řečeno, publikace naznačuje, že nový svět vytvořený po vypuknutí pandemie umožní "úplnou kontrolou vládou" a "více autoritářské vedení."
    [...]

    Dílčí úseky převzaty z článku Futuristický dokument nadací Rockefellera přesně popisuje "spiknutí eboly" http://wolna-polska.pl/wiadomosci/futurystyczny-dokument-fundacji-rockefellera-dokladnie-opisuje-spisek-eboli-2014-10

    P.S.
    Podobných divných věcí je jen v dokumentech Rockefellerova nadace, které jsou údajně veřejnosti běžně dostupné, mnohem více a již po desítky let. Akorát je třeba jen k tomu prolistovávání věnovat asi tak 3/4 života. Natož pak čtení a dávání si do souvislostí...

    Proč by tedy člověk neměl mít žádnou obavu a věřit vám sleponožcům zabedněným, píchajícím kde co, nalevo na pravo (prostě do kde koho), že vůbec víte co děláte (když i v jiných oblastech než konspirace o eugenice nevíte evidentně vůbec nic, a to má jít o váš prvořadý zájem protože vaši profesi) a jak se vůbec svět točí. Já vám uvěřím maximálně tak to, že v tom polovina chce jet s nima a kdo ví za jaké sliby jsou ochotni dělat kdo ví co.

  • 18. 10. 2014 8:22

    Zemři hydro prokletá (neregistrovaný)

    Šokující pravda o rakovině

    autor: David Icke, 16.04.2013
    publikováno: http://www.celostnimedicina.cz/sokujici-pravda-o-rakovine.htm

    Je smutnou skutečností, že již v roce 1969 během svého veřejného vystoupení na mýtinku s lékaři v Pittsburghu hovořil dr. Richard Day, ředitel organizace “Plánovaného rodičovství”, která se zabývá mimo jiné i problematikou eugeniky a která je řízena klanem Rockefellerů, o nadcházející transformaci globální společnosti. Tento člověk požádal lékaře, aby si zapnuli své diktafony a dělali si poznámky, zatímco četl dlouhý seznam plánovaných akcí, které by měly trvale změnit naši globální společnost. Speciální důraz pak byl kladen na projekty sociálního inženýrství.

    Ovšem ne každý z přítomných lékařů si nechal tyto otřesné informace pouze pro sebe, a tak dnes po mnoho desítkách let máme možnost slyšet tato neuvěřitelná fakta.

    Nyní o 40 let později můžeme na vlastní oči vidět, jak přesné byly předpovědi dr. Richarda Daye. A proč zmiňuji tuto skutečnost?

    Protože na konferenci v roce 1969 dr. Richard Day sdělil mimo jiné i toto: “V současné době jsme schopni vyléčit jakýkoliv typ rakoviny. Veškeré další informace k této věci naleznete v Rockefellerově nadaci.”

    Zároveň ale uvedl, že vzhledem k populační explozi není nejmenší zájem léčit jedince postižené tímto smrtelným onemocněním.

    Day přímo uvedl, že pokud lidé pomalu umírají na rakovinu nebo nějakou jinou stejně nebezpečnou nemoc, může to zpomalit tempo populačního růstu.

    Zdá se, že tito lidé vůbec nemají Duši.

    Farmaceutické firmy se prý vůbec nemají pokoušet léčit tato onemocnění. Vlastně proč léčit skutečně a pravdivě takové onemocnění, když mohou z důvěřivých lidí vytáhnout neuvěřitelné množství peněz v boji proti symptomům této nemoci.

    V tomto případě není nutné sdělovat důvěřivým lidem, že jedy obsažené v chemoterapii mohou zabíjet jak rakovinné, tak i zdravé buňky, což má v mnoha případech za následek urychlení smrti.

    Myslím, že uvažujete velmi správně – tady nejde snad ani o peníze, ale elita chce prostě snížit populaci, a proto je nezbytné, aby lidé trpěli a umírali předčasně.

    A pokud se lékaři náhle otevírá nějaký efektivní způsob léčby rakoviny, pak se prakticky okamžitě stává obětí nevybíravého útoku různorodých zdravotnických institucí a dalších oficiálních struktur "systému moci". Například Ital dr. Tullio Simoncini.

    Tak dlouho se stavěl proti globálním mocenským strukturám, až ho začaly pronásledovat ze všech stran, až nakonec skončil na dobu tří let ve vězení. A to z toho důvodu, že začal úspěšně léčit lidi v poslední fázi rakoviny. Jeho proviněním byla skutečnost, že si uvědomil, že za zhoubnými nádory stojí rozvoj houbovité plísně zvané “candida” (kvasinkový typ houby, která má parazitní povahu, žije i v těle zdravých osob, ale kvalitní imunitní systém udržuje tohoto parazita v šachu, ovšem pokud je organismus dlouhodobě oslaben, začne se houba šířit po celém těle a může způsobovat zhoubné nádory).

    K této věci se vyjadřuje i můj přítel dr. Mike Lambert z “Shen Clinic”:

    “Různorodé plísně a houby, především však typu candida, žijí v těle hostitele. Tento organismus, stejně jako jiní paraziti, pro své přežití potřebuje hostitele. Odpadní produkty kvasinek oslabují imunitní systém a vedou k tomu, že se člověk cítí špatně, a to jak psychicky, tak i fyzicky.”

    [...
    krátím: Snažím se poukázat na systém ne na konkrétní způsoby léčby a problémy. To stejné co jste právě četli zde lze zjistit z mnoha různých zdrojů, není to tajemství, i když jak pro koho. Zbytek článku zde ponechám protože obsahuje některé zásadní informace, které vám nechci, kvůli vaší celkové zaslepenosti, podat vlastními slovy. Podobných příběhů a zjištění jak svět funguje, svět ve kterém žijete a jaký podporujete a pomáháte udržet, je mnoho.]

    Ovšem Simoncini uvádí, že metastázy jsou způsobeny houbou Candida. Houba může zničit buňky normálně fungujícího imunitního systému. Imunitní systém je klíčem buněčné regenerace. Bohužel každým rokem se počet pacientů s rakovinou zvyšuje. Ve skutečnosti jde o velmi dobře naplánovanou válku proti imunitnímu systému.

    Imunitní systém se oslabuje nevhodným stravováním, různorodými přidanými potravinářskými látkami, pesticidy a herbicidy, očkováním, elektromagnetickou a mikrovlnou technologií, léky nebo stresem moderního života. Nelze zapomínat také na to, že děti do dvou let věku svého života mnohdy přijmou až 25 různých druhů očkování, ale v této době se právě buduje jejich imunitní systém. Plán globálního vládnoucího systému je prostý snížit lidskou populaci prostřednictvím oslabeného imunitního systému člověka.

    Pokud někde nestačí rozvrácený imunitní systém, tak dílo dokoná chemoterapie nebo radioterapie. Nejúčinnější metody jak zničit buňky v těle. Většina moderních "léků" na rakovinu je postavena na postulátu, že se u pacienta podaří rakovinové buňky zabít dříve než ty zdravé. Ve skutečnosti se má ovšem situace podstatně jinak. Toxické látky během chemoterapie zabíjejí buňky imunitního systému, ale plíseň candida se šíří dále. Fragmenty imunitního systému nejsou schopny ovládat buňky candidy. Houba se šíří do dalších a dalších orgánů a tkání. Rakovina se šíří tělem. Ti, kteří se zdají být po operaci nebo chemoterapii zachráněni, jsou ve skutečnosti časovanou bombou. Imunitní systém je zničen. Takže recidiva je jen otázkou času.

    Chemoterapie může být úspěšná v případě ryze infekčních chorob nebo sexuálně přenosných onemocnění. Aby člověk mohl být vyléčen z rakoviny, musí být u něho extrémně posílen imunitní systém, a nikoliv ještě oslabován. Když Simoncini zjistil, že rakovina je v podstatě plísňové onemocnění, začal hledat účinné fungicidní léky.

    Jenomže se zároveň ukázalo, že antifungální léky nefungují, jak by měly. Candida rychle mutuje a umí se účinným způsobem přizpůsobit danému léčivu. Lékař nakonec zjistil, že se plíseň nedokáže adaptovat na přítomnost hydrogenuhličitanu sodného, který je hlavní složkou jedlé sody. Z nějakého důvodu se houba nedokáže přizpůsobit prostředí, které aktivuje jmenovaná látka.

    Simoncini tak začal svým pacientům vpravovat do těla roztok hydrogenuhličitanu sodného, který byl vstřikován přímo do nádoru prostřednictvím nástroje, který se podobal endoskopu. Výsledky na sebe nenechaly dlouho čekat. V roce 1983 dr. Simoncini léčil italskou ženu, která se jmenovala Gennaro Sangemano, které lékaři předpověděli smrt během několika měsíců. Trpěla rakovinou plic. V rukách Simonciniho se však v pozoruhodně krátké době uzdravila. Množství následných testů nepotvrdilo přítomnost rakoviny.

    Lékař posílen úspěchem začal praktikovat tuto metodu i s ostatními pacienty a opět s velkým úspěchem. Nakonec se rozhodl, že přednese své závěry italskému ministerstvu zdravotnictví v naději, že budou zahájeny oficiální klinické studie. Jaké však bylo Simonciniho překvapení, když italské ministerstvo zdravotnictví nejenže neschválilo požadované klinické testování, ale zároveň ho zažalovalo a připravilo o jeho lékařskou licenci ve smyslu toho, že léčil pacienty neschváleným postupem.

    A jsme u podstaty věci. Takže my, lidé, se prostě můžeme nechat léčit pouze metodami, které schvaluje globální mocenský systém. V opačném případě se každý lékař, ale v podstatě kdokoliv vystavuje nebezpečí perzekuce ze strany novodobé mocenské inkvizice.

    Masmédia (vlastněná samozřejmě opět jedním a tím samým mocenským systémem) zahájila nevybíravou kampaň zesměšňování, takže v podstatě nebylo dne, aby Simoncini nebyl vláčen v tisku. A vše vyvrcholilo vykonstruovaným případem zabití pacientky, takže tento talentovaný doktor vyfasoval tři roky “na tvrdo”. Souběžně vydaly zdravotnické instituce prohlášení, že způsob léčby rakoviny prostřednictvím roztoku hydrogenuhličitanu sodného je "bláznivý" a "nebezpečný". V době, kdy miliony pacientů zemřou bolestivou smrtí "osvědčenou" a "bezpečnou" chemoterapií.

    Naštěstí se Tullio Simoncini nenechal zastrašit. Poté, co byl propuštěn z vězení, pokračoval ve své práci. Jeho speciální metoda prý slaví velké úspěchy. V některých případech trvá procedura několik měsíců a v jiných případech (například v případě rakoviny prsu) několik týdnů. Simoncini často radí lidem i po telefonu nebo e-mailem. Je velmi vstřícný ke každé žádosti. Zde je internetová stránka dr. Tullia Simoncini: http://www.curenaturalicancro.com/ Stisknutím záložky “contact” je možné lékaře osobně písemně kontaktovat se svou žádostí.

    Pojďme se však vrátit k našemu tématu. Není to totiž zdaleka všechno. Rakovinové buňky obsahují jedinečný biomarkerový enzym "CYP1B1". Enzymy jsou bílkoviny, které katalyzují chemické reakce. "CYP1B1" mění chemickou strukturu látky zvané "salvestrol", která se nachází v mnoha druzích ovoce a zeleniny. Chemická reakce převede "salvestrol" do komponentu, který rakovinové buňky zabijí bez poškození těch zdravých.

    "CYP1B1" je tedy enzym, který je produkován pouze v rakovinových buňkách a reaguje se "salvestrolem", který je přítomen v ovoci a zelenině, a tvoří tak látku, která působí pouze na rakovinové buňky”.

    Toto je velmi důležité zjištění, které zároveň objasňuje, proč je tak důležité pro osoby postižené rakovinovým onemocněním pít čisté šťávy z ovoce a zeleniny!!

    Zároveň je důležité vědět, že "salvestrol" vzniká v rostlinách, které jsou samy napadené plísňovým onemocněním. Salvestrol je v podstatě produktem imunitního systému těchto rostlin. Salvestrol je přírodní ochranná látka, která se nachází v ovoci a zelenině. Je velmi úspěšná v boji proti plísňovým parazitům. Je zjištěno, že čím více je plísňové onemocnění v organismu rozšířeno, tím masivněji salvestrol proti danému parazitu působí.

    Velmi velké množství této látky obsahují tyto plody těchto rostlin: jahody, borůvky, maliny, hroznové víno, černý rybíz, červený rybíz, ostružiny, brusinky, jablka, broskve, meruňky a dále brokolice, zelí, artyčok, červené a žluté papriky, avokádo, chřest a lilek.

    Ale přesně toto nadnárodní zemědělské a farmaceutické korporace řízené globálním vládnoucím systémem velmi dobře vědí. A proto neváhají investovat obrovské peníze do následujících aktivit:
    a.Vyvíjejí a produkují chemické fungicidy, které zabíjejí plísně a houby, a zabraňují tak vzniku přirozené ochrany (salvestrolu) v rostlinách v reakci na plísňovou infekci. Salvestrol obsahují pouze plody, které nebyly ošetřeny chemickými fungicidy!!! Zapomeňte tedy na nákup ovoce a zeleniny v klasických obchodních řetězcích, kde je ovoce a zelenina pod režimem kontroly.
    b.Prakticky všechny fungicidy blokují produkci "CYP1B1".

    Proto, pokud budete jíst chemicky zpracované ovoce a zeleninu, tak bez potřebných pozitivních účinků.

    Myslíte si, že se to všechno děje náhodou?

    Podívejte se, jak všechny indicie do sebe přesně zapadají.

    Myslíte, že Tullia Simonciniho chtěli zlikvidovat náhodou?

    Vládnoucí systém našeho světa chce, aby lidé umírali na rakovinu, a to bez jakékoliv účinné pomoci (možná, že existují světlé výjimky). Možná, že to nyní zní neuvěřitelně, ale přijde doba, kdy tyto skutečnosti vyplují na povrch.

    A ještě jedna důležitá informace na závěr:

    “Houby a parazitické plísně se začínají množit v těle, když se člověk nachází v tzv. dlouhodobém oxidativním stresu. Hlídejte si, prosím, svou acidobazickou rovnováhu v těle!!“

    Související články a videa:

  • 18. 10. 2014 9:24

    Zemři hydro prokletá (neregistrovaný)

    Když už jsme načali tu rakovinu... Co se podívat na její velmi pravděpodobný hlavní zdroj, zamoření světa radioaktivními částicemi.

    Fajčenie chráni pred rakovinou pľúc

    Každý rok vydávajú tisíce lekárov a iných členov „protifajčiarskej inkvizície“ miliardy dolárov na to, aby udržali to, čo je bezpochyby najzavádzajúcejším, no úspešným spoločenským podvodom histórie. S podporou väčšiny západných vlád títo orwellovskí lobisti prenasledujú fajčiarov s fanatickou horlivosťou, ktorá s odstupom zatienila smiešny debakel americkej prohibície, ktorá začala v roku 1919 a trvala až do roku 1933.

    V súčasnosti sa s oprávneným údivom pozeráme späť na americkú prohibíciu. Je to skutočne pravda, že jeden celý národ strpel, aby mu malá skupina fanatikov bijúcich na poplach zakázala pivo či pálenku? Áno, žiaľ, je to pravda, napriek úplnému nedostatku dôkazov o tom, že alkohol ľuďom, pokiaľ ho nepijú skutočne v astronomických množstvách, škodí.

    Žiaľ, bezpečnosť konzumu alkoholu pre človiečikov bijúcich na poplach vôbec nebola zaujímavá; ich jediným, skutočným cieľom bola kontrola nad ostatnými. Američania očividne „zhrešili“, keď si dopriali zopár alkoholických nápojov, puritáni však v mene Boha zasiahli, aby sa všetci cítili opäť mizerne.

    Aj keď medzi alkoholom a tabakom nie je priama súvislosť, história americkej prohibície je dôležitá, pretože umožňuje pochopiť, ako je to možné, že hŕstka horlivcov dokázala ovládať správanie a život miliónov ľudí. V súčasnosti sa deje presne to isté s fajčiarmi, aj keď tentoraz na objednávku vládnych horlivcov a ignorantských lekárov a nie náboženských fanatikov bijúcich na poplach.

    Niektoré vlády vedia, že ich bývalé konanie je v priamej príčinnej súvislosti s väčšinou prípadov rakoviny pľúc a rakoviny kože na celom svete, vyvíjajú preto veľké úsilie, aby odvrátili pozornosť od svojej zodpovednosti a žalovateľnosti, aby pozornosť verejnosti presmerovali na neškodné biologické tabaky. Ako uvidíme ďalej v tejto správe, jednoduchý biologický tabak ešte nikdy nikomu neuškodil. V niektorých prípadoch dokáže (biologický tabak) prekvapivo pôsobiť v zdravotnej prevencii.

    Nie všetky vlády na svete zdieľajú rovnaký problém. Japonsko a Grécko majú najvyšší počet dospelých fajčiarov cigariet na svete, no najnižšiu mieru výskytu rakoviny pľúc. Naopak, Amerika, Austrália, Rusko a niektoré ostrovné skupiny na juhu Tichého oceána majú zasa najnižší počet dospelých fajčiarov cigariet na svete, zároveň však aj najvyššiu mieru výskytu rakoviny pľúc. To je prvá indícia, ktorá pomáha rozlúsknuť toto absurdné ale neoblomné klamstvo histórie západnej medicíny, že „fajčenie spôsobuje rakovinu pľúc.“

    [...]

    Ak vám na pláži pristane na tvári jediná mikroskopická čiastočka rádioaktívneho spadu, dostanete rakovinu pokožky. Po vdýchnutí jedinej čiastočky toho istého smrtiaceho svinstva sa nevyhnete úmrtiu na rakovinu pľúc – okrem prípadu, že ste mimoriadne šťastný fajčiar cigariet. Pevná, mikroskopická rádioaktívna čiastočka sa zaryje hlboko do pľúcneho tkaniva, rýchlo premôže obmedzené telesné zásoby vitamínu B17 a vyvolá neobmedzené, nekontrolovateľné delenie buniek.

    Ako si môžeme byť absolútne istí, že častice rádioaktívneho spadu skutočne vždy vyvolajú rakovinu pľúc, ak je osoba exponovaná zvnútra? Praví vedci, na rozdiel od lekárskych šarlatánov a propagandistov vlády, s tým nemajú problém. Aby ľubovoľná teória bola vedecky akceptovaná, musí byť najskôr overená v zhode s tvrdými požiadavkami, na ktorých sa vedci všeobecne dohodli. Najprv museli izolovať podozrivý rádioaktívny činiteľ, potom skúsili v prísne kontrolovaných laboratórnych experimentoch dosiahnuť uvedený výsledok, to znamená vyvolať u cicavcov rakovinu pľúc.

    Vedci takto v priebehu rokov neľútostne obetovali desaťtisíce myší a krýs, ktorých pľúca cielene vystavovali pôsobeniu rádioaktívnych látok. Zdokumentované vedecké výsledky týchto rozličných pokusov sú identické: každá myš alebo krysa si vyvinula rakovinu pľúc a každá myš alebo krysa na ňu uhynula. Z teórie sa tak stal neľútostný vedeckých fakt získaný v prísne kontrolovaných laboratórnych podmienkach. Podozrivý činiteľ (rádioaktívna látka) po vdýchnutí cicavcom spôsoboval predpokladaný výsledok (rakovinu pľúc).

    Celkovú závažnosť rizika rakoviny pľúc pre človeka, spôsobeného atmosférickým rádioaktívnym spadom, nemožno dostatočne zdôrazniť. Pokým Rusko, Veľká Británia a USA 5. augusta 1963 postavili atmosférické jadrové skúšky mimo zákon, v ovzduší bolo rozptýlených už viac ako 4 200 kilogramov plutónia. Keďže vieme, že terminálnu rakovinu pľúc u človeka spôsobí menej ako jeden mikrogram (milióntina gramu) vdýchnutého plutónia, vieme aj to, že milé vlády našich spojencov rozprášili do ovzdušia približne 4 200 000 000 (4,2 miliardy) smrtiacich dávok, pričom polčas rozpadu týchto rádioaktívnych čiastočiek je najmenej 50 000 rokov.

    Začínate mať strach? Žiaľ, bude to ešte horšie.

    Vyššie spomenuté plutónium je súčasťou samotnej jadrovej zbrane pred jej výbuchom, ďaleko väčšie množstvo smrtiacich rádioaktívnych častíc je však vytvorené z obyčajného prachu alebo piesku, vysatého pri výbuchu z pôdy a ožiareného počas vertikálneho výstupu cez ohnivú guľu explodovanej zbrane. Tieto častice tvoria najväčšiu časť stĺpca „dymu“ na každej fotografii atmosférického jadrového výbuchu. Vo väčšine prípadov je takto odsatých a natrvalo ožiarených niekoľko ton materiálu. Buďme však na okamih konzervatívni a vychádzajme z toho, že pri každom atmosférickom jadrovom teste bolo do ovzdušia vtiahnutých iba 1 000 kilogramov povrchového materiálu.

    Predtým, ako ich Rusko, Veľká Británia a USA zakázali, uskutočnili celkovo 711 jadrových skúšok v atmosfére, pričom vzniklo 711 000 kilogramov smrtiacich mikroskopických rádioaktívnych čiastočiek, ku ktorým ešte musíme pripočítať pôvodných 4 200 kilogramov materiálu zo samotných bômb, takže aj pri opatrnom odhade tu máme celkovo 715 200 kilogramov. Je to viac ako milión smrtiacich dávok na kilogram, to znamená, že milé vlády spomínaných krajín zamorili atmosféru počtom viac ako 715 000 000 000 (715 miliárd) takých dávok, čo je dosť na to, aby u každého muža, ženy a dieťaťa na Zemi 117-razy vyvolali rakovinu pokožky a rakovinu pľúc.

    Skôr než sa na to opýtate: nie, tieto rádioaktívne častice nezaniknú, aspoň nie za vášho života alebo života vašich detí a vnúčat. Pri polčase rozpadu 50 000 rokov alebo aj dlhšom, tieto nespočetné trilióny smrtiacich, vládami vytvorených rádioaktívnych častíc nás budú sprevádzať v podstate naveky. Mocné prúdenia rozniesli tieto častice náhodne po celom svete, hoci v obvode niekoľkých tisíc kilometrov okolo miest pôvodných testov vykazujú vyššiu koncentráciu. Náraz vetra alebo iné narušenie povrchu stačí na to, aby sa opäť dostali do ovzdušia a vytvorili vážne nebezpečenstvo pre všetkých ľudí v prostredí.

    Kedysi nevinná aktivita na pláži, letná hra v piesku, sa dnes môže blížiť samovražde, ak sa podarí zvíriť zopár rádioaktívnych častíc, ktoré sa prilepia na tvár alebo ich človek vdýchne do pľúc. Doberali sme si Michaela Jacksona, keď sme ho videli niekde na letisku s ochrannou maskou cez nos a ústa. Môže to byť na pohľad výstrednosť, Michael by však väčšinu z nás takmer isto prežil.

    Dvanásť rokov po kataklizmatickom teste Trinity si západné vlády uvedomili, že sa im veci kompletne vymkli z rúk. Správa Britskej rady pre lekársky výskum z roku 1957 uvádza, že celosvetová „úmrtnosť na rakovinu pľúc v období rokov 1945 až 1955“ sa viac ako zdvojnásobila, hoci pre to nebolo ponúknuté žiadne vysvetlenie. V priebehu toho istého desaťročia sa počet úmrtí na rakovinu v bezprostrednej blízkosti Hirošimy a Nagasaki strojnásobil. Od roku 1945 až do oficiálneho ukončenia atmosférických jadrových skúšok v roku 1963 sa počet prípadov výskytu rakoviny pľúc na tichomorských ostrovoch zvýšil päťnásobne. Potom, ako vlády úplne zasvinili životné prostredie na 50 000 rokov, nastal pre „veľkú vládu“ čas, spustiť dôležité akcie na odvrátenie skutočných príčin.

    V roku 1959 Svetová zdravotnícka organizácia (WHO) uzavrela s Medzinárodnou agentúrou pre jadrovú energiu (IAEA) dohodu, ktorá tejto v prospech jadra nastavenej organizácie priznáva právo vetovať výskum zo strany WHO, týkajúci sa dôsledkov žiarenia. Išlo o to, ako presvedčiť ľudí, že za svoju rakovinu pľúc si môžu sami. To znamená, ako im podsunúť, že za svoje ochorenie si môžu sami a nie vláda, ktorá sa tak zbaví obviňovania a žalovania? Jediná neprehliadnuteľná substancia, ktorú ľudia vdychovali do svojich pľúc, ak odhliadneme do vzduchu, bol tabakový dym, vláda preto stavila na tento ťah. Nedostatočne kvalifikovaní medicínski „vedci“ boli náhle zaplavení obrovským množstvom štátnych podpôr, ktoré mali všetky za cieľ, dosiahnuť rovnaký koncový výsledok: „Dokážte, že fajčenie spôsobuje rakovinu pľúc“. Praví vedci (najmä niektorí uznávaní jadroví fyzici) sa iba pousmiali nad patetickým (poľutovaniahodným) úsilím novopečenej protifajčiarskej loby a vlákali ju do pasce najťažšieho kalibru. Vyzvali medicínskych pseudovedcov, aby svoje chybné tvrdenia dokázali v rovnako prísnych vedeckých podmienkach, aké boli aplikované pri dôkaze, že rádioaktívne čiastočky spôsobujú cicavcom rakovinu pľúc.

    Pripomeňme si: aby bola niektorá teória vedecky akceptovateľná, musí byť najskôr overená v súlade s náročnými požiadavkami, na ktorých sa vedci všeobecne dohodli. Ako prvé musia vedci izolovať podozrivý činiteľ (tabakový dym), aby sa potom v dôsledne kontrolovaných laboratórnych experimentoch pokúsili dosiahnuť predpokladaný výsledok, čiže rakovinu pľúc u cicavcov.

    Napriek tomu, že v rámci pokusov boli doslova desiatky tisíc obzvlášť náchylných myší a krýs vystavené ekvivalentu 200 cigariet denne, nakoniec až na niekoľko rokov, ani v jedinom prípade sa “lekárskej vede” nepodarilo vyvolať rakovinu pľúc! Áno, neklame vás zrak, čítate správne. Státisíce lekárov nás viac než štyridsať rokov klamali.

    Praví vedci chytili medicínskych pseudovedcov pod krk, pretože „spárovanie“ experimentu so smrtiacimi rádioaktívnymi čiastočkami s experimentom neškodného tabakového dymu definitívne logicky dokázalo, že fajčenie za žiadnych okolností nemôže spôsobiť rakovinu pľúc. A ďalej, pri jednom veľkom „neúmyselnom“ experimente, ktorý nikdy nesmeli publikovať, títo praví vedci s prekvapujúcou jasnosťou dokázali, že fajčenie v skutočnosti pomáha chrániť pred rakovinou pľúc.

    Všetky myši a krysy boli použité vždy iba v jednom špecifickom experimente, a potom utratené. Vedci tak zabezpečili, aby výsledky dosiahnuté nimi testovanou substanciou neboli nechtiac „zmiešané“ s reálnymi alebo pripisovanými účinkami inej substancie. Jedného dňa si však niekoľko tisíc myší z experimentu s tabakovým dymom „omylom“ našlo cestu do experimentu s rádioaktívnymi čiastočkami, ktoré v minulosti vždy spoľahlivo usmrtili všetky nešťastné pokusné zvieratá. Tentoraz však šesťdesiat percent „myšiek – fajčiarok“ stretnutie s rádioaktívnymi časticami prežilo, čo bolo v rozpore so všetkými očakávaniami. Jedinou premennou bolo ich predchádzajúce vystavenie hojnému množstvu tabakového dymu.

    Vláda ihneď vyvinula maximálne úsilie, aby tieto fakty utajila, niektorí praví vedci však odmietli mlčať. Profesor Schrauzer, prezident Medzinárodnej asociácie bioanorganických chemikov, v roku 1982 pred komisiou amerického kongresu podal svedectvo o tom, že je už dlho všeobecne známe, že isté zložky tabakového dymu pôsobia u pokusných zvierat antikarcinogénne (majú protirakovinový účinok).

    Tým však profesor Schrauzer neskončil. Pred výborom pod prísahou uviedol aj to, že „nikdy nebolo dokázané, že niektorá zo zložiek cigaretového dymu spôsobuje u ľudí rakovinu pľúc“ a dodal, že „doteraz nikto nedokázal pokusným zvieratám vyvolať rakovinu pľúc tabakovým dymom.“ Jeho vystúpenie pred výborom kongresu bolo elegantným riešením inak komplikovaného problému: ak vládni úradníci zablokujú publikovanie vašej vedeckej práce, choďte rovnakou cestou ako profesor Schrauzer a zvečnite podstatné fakty formou písomného záznamu parlamentnej komisie.

    Ako sa dalo predvídať, z tejto neľútostnej pravdy sa štátni úradníci a medicínski pseudovedci išli zblázniť. V roku 1982 už skutočne začali sami veriť vlastnej absurdnej propagande, a nedokázali ich umlčať ani významní členovia vedeckej komunity. Náhle preniesli vinu na ďalšie „utajené“ prísady, pridávané do cigariet tabakovými spoločnosťami. „Áno, to musí byť ono!“, tvrdili horlivo. Niekoľkí vedci to však nedokázali počúvať, zdvihli telefón a vysvetlili im, že tie isté „utajené“ prísady boli použité aj pri experimentoch na myšiach, čím sa preukázalo, že ani tie nemôžu byť príčinou rakoviny pľúc.

    Celkovo to pre vládu a medicínsku komunitu vyzeralo beznádejne. Odkedy začalo financovanie protifajčiarskeho hnutia na začiatku šesťdesiatych rokov, vyštudovali medicínu státisíce lekárov, ktorým bolo vštepované, že fajčenie spôsobuje rakovinu pľúc. Väčšina z nich tejto lži uverila, stále viac ich však začalo pochybovať. Ani tí najzaťatejší treťotriedni lekári nedokázali v údajoch nájsť koreláciu (vzťah); a keď sa na to opýtali, bolo im povedané, že nemajú klásť také hlúpe otázky. Mantra „fajčenie spôsobuje rakovinu pľúc“ sa zmenila na krédo, na dogmu náboženského presvedčenia, v ktorom slepá viera supluje akýkoľvek dôkaz.

    Aj slepá viera však potrebuje pomoc zvonka. V tomto prípade im ju poskytli reklamné agentúry a médiá. Televízne obrazovky náhle zaplavili obrázky strašne sčernetých „fajčiarskych“ pľúc, sprevádzané mantrou, že zomriete v hrozných mukách, ak ihneď neprestanete (fajčiť). To všetko však bol iba patetický nezmysel. Na pitevnom stole vyzerajú pľúca fajčiara aj nefajčiara napohľad rovnako, sú ružové a jediný spôsob ako môže súdny patológ spoznať, že niekto bol fajčiar je, že nájde veľké škvrny od nikotínu na prstoch, balíček cigariet vo vrecku, alebo ak niektorý príbuzný o ňom neuvážene uvedie do záznamu, že zosnulý kedysi fajčil.

    Mnoho ľudí si kladie otázku, čo vlastne myšky – fajčiarky zachránilo pred smrtiacimi rádioaktívnymi časticami, a ako je možné, že podľa reálnych čísel na rakovinu pľúc zomiera v súčasnosti oveľa viac nefajčiarov ako fajčiarov. Azda najbližšie k pravde je profesor Sterling z univerzity Simon Fraser v Kanade, ktorý sa vo svojich výskumných správach prikláňa k úsudku, že fajčenie podporuje v pľúcach vytvorenie tenkej ochrannej vrstvy hlienu, ktorá zabráni vniknutiu rakovinotvornej častice do pľúcneho tkaniva.

    Tento pohľad sa zrejme najviac blíži k pravde a z vedeckého pohľadu má zmysel. Smrteľné rádioaktívne častice, vdýchnuté fajčiarom, zachytí vrstva hlienu a telo ich vypudí von ešte skôr, ako preniknú do tkaniva.

    Toto všetko bude pre vás nefajčiarov možno trochu deprimujúce, ale sú tu jedna alebo dve veci, ktoré môžete urobiť, aby ste riziko (rakoviny pľúc) znížili čo najviac. Namiesto aby ste utekali pred fajčiarmi v miestnej krčme či bare, prisadnite si k nim čo najbližšie a fajčite pasívne dym, za ktorý oni tak draho platia… Ak to však nemôžete alebo nechcete urobiť, zvážte nosenie chirurgickej masky, ako to robil známy spevák a hudobník M. Jackson.

    (krátené)

    Zdroj http://derhonigmannsagt.wordpress.com/2013/10/13/rauchen-schutzt-vor-lungenkrebs-updates/

    Preklad z nemčiny ďurino, október 2013
    http://www.auria.sk/blog/fajcenie-chrani-pred-rakovinou-pluc

  • 17. 10. 2014 15:02

    Viktor (neregistrovaný)

    ...proč je to nesmysl ? Protože to neříkají masmédia a tím pádem to netvrdí valná většina ?? haha

  • 16. 10. 2014 11:05

    JB (neregistrovaný)

    To bylo jen takové zamyšlení nad tím, proč měla dříve OSN potřebu posílat i do těch nejnebezpečnějších oblastí s vakcínami i lékaře. Dnes najednou důvěřuje lokálním zdravotníkům, kteří ani neumějí číst latinku?

  • 16. 10. 2014 12:10

    T (neregistrovaný)

    A vy snad znáte nějakého doktora sebevraha, který by do toho šel???
    Viděl jste ty fotky? Co se tam děje? Stačí, že nejsi muslim.
    Taková zvěrstva jsem za celý život neviděl, ani o nich nečetl. Válek, a hodně krutých, bylo hodně, ale aby někdo tak krutě zabíjel nevinné lidi a měl z toho potěšení, to je opravdu trochu moc.
    Myslím, že by do toho nešel ani agent 007.

  • 16. 10. 2014 14:21

    JB (neregistrovaný)

    Emoce, které čiší z válečných fotografií, nás určitě neposunou dále v tomto tématu.

    Problém je stále stejný. V každém konkrétním případě je potřeba porovnávat přínos očkování (eliminované riziko nemocí) a riziko vlastního očkování.

    Já nevím, jak jsou ty agenturní zprávy pravdivé, ale pokud je mám brát jako pravdivé, pak někdo špatně vyhodnotil riziko očkování. A v tomto konkrétním případě ani neřeším vedlejší účinky vakcín, ale schopnost zdravotníků očkování provést bez toho, aby způsobili velké škody na zdraví a na životech.

  • 16. 10. 2014 17:11

    T (neregistrovaný)

    To co se stalo nemůžete počítat mezi riziko očkování. Je to selhání člověka .
    Je to stejné jako kdybyste započítal do rizika podání léku úspěšně dokonanou sebevraždu předávkováním.
    Takové věci se běžně nedělí a ani dít nesmějí. Je pravděpodobné, že za normálního stavu věcí by očkovala kvalifikovaná osoba. Ta situace je tak nenormální, že je normální, že se tam dějí věci nenormální.
    To byste měl pochopit, jinak se nepohneme dál.
    P.S.
    Jak jsme se vlastně k tomu tématu dostali?

  • 16. 10. 2014 19:26

    Zemři hydro prokletá (neregistrovaný)

    A kam se počítají všechny ty úmrtí kvůli chybám v nemocnicích. A teď mám na mysli jen ty chyby v záměně léků nebo diagnózy? Tyhle věci se naopak dějí naprosto běžně a údajně způsobují nějvětší část umrtí v nemocnicích (v USA) vůbec. Jak se zmiňují statistiky o těch co nezemřou nevím, pokud se chyba vůbec odhalí a nahlásí, ale příliš bych doktorům vzájemné peskování a hlídání se nevěřil.

  • 17. 10. 2014 13:19

    JB (neregistrovaný)

    Nelze to počítat mezi obecné riziko každého očkování. Proto píšu, že je potřeba uvažovat na těmi riziky v každém konkrétním případě.

    Sebevraždu předávkováním nemusíte počítat do rizika, když předepisujete léky duševně zdravé a svéprávné osobě. Pokud ale jako lékař máte nějaké indicie o sklonech pacienta k sebevraždě, přesto ho pošlete domů krabičkou nebezpečných léků v ruce, tak se potom nemůžete s čistým svědomím hájit, že riziko záměrného předávkování bylo nulové.

  • 14. 10. 2014 19:08

    Autor (neregistrovaný)

    Člověče nešťastná...

    Ten článek přece není o žádném řešení ničeho. To NAIKO je pouze příklad aplikace principů přirozené společenské rovnováhy. Klidně si to vygumujte a vymyslete příklad jiný. To hlavní sdělení je podáno v úplně jiných pasážích článků.

    Získat podporu před bitvou? :-) Co si představujete pod tou podporou? Potlesk, pískání, nadávky úředníkům, nebo panelistům? Získání davové většiny? Domyslete si jednou svá vlastní slova do důsledku. Zkuste to. Je to totiž zajímavé.

    Měl bych mít rozumný zájem na tom, abych na přednášce v PSP měl podporu, kterou mohu získat zde na portále Vitalia tímto článkem? - Pokud Vám to nezačíná drhnout už nyní, tak si zkuste položit ještě druhou a třetí správnou otázku k Vaší hypotéze. A až se Vám to zadrhne, vraťte se k otázce původní: Proč jsem ten článek asi tak psal? A zkuste stejnou metodou prověřit jinou možnou odpověď. :-) Třeba na ni takto přijdete. :-)

  • 14. 10. 2014 19:32

    petersen (neregistrovaný)

    Nějakým ukliknutím jsem se dostal na tyto stránky. A protože jsem lékař, začetl jsem se do článku o očkování. Nezlobte se na mne, prakticky nikdy do žádných diskusí nepíšu, ale tomuhle opravdu nerozumím. Pokud to vyjádřím pocitem, nutkavě jsem si vzpomněl na první stáž (před mnoha a mnoha lety) na uzavřeném psychiatrickém oddělení, kde jsme museli brát anamnézy od hospitalizovaných pacientů. Proč tolik zloby namířené zrovna proti očkování?

  • 14. 10. 2014 20:23

    Autor (neregistrovaný)

    Pro dílčí znalost procesů rozhodování o něm. Máte tuto znalost nebo máte znalost opačnou?

    (Ty stáže na psychiatrii jsem absolvoval také, nikoliv jako vyšetřovaný, což Vás asi překvapí.)

    Tento článek je ale opravdu atypický k tématu a je složitý obsahem. Byl určen pro pravidelné čtenáře seriálu. Náhodně se musí jevit podivný. Je to spíše kontextový petit k článkům jiným. Zkuste jako náhodný čtenář nejprve nějaký jiný a jednodušší článek o očkování. Třeba o očkování proti zarděnkám.

  • 16. 10. 2014 8:29

    T (neregistrovaný)

    Pan doktor netvrdil, že neví nic o očkování. On se ptal proč tolik zloby proti očkování? Ve všech vašich článcích se s tou zlobou zabalenou do hávu objektivity bohužel setká vždy. Vy si totiž nikdy neodpustíte nějakou tu uštěpačnou poznámku a nedá se to přehlédnout.

  • 16. 10. 2014 13:27

    bez přezdívky

    Ani autor netvrdil, že pán doktor nevie nič o očkovaní. Či vy ste to tak pochopili, lebo ho odkázal na svoje skoršie články? Mne to príde, že v autorových skorších článkoch môže pán doktor nájsť dôvody jeho postoja k očkovaniu – a tým aj pôvod jeho „zloby“. A zároveň po prečítaní ďalších článkov by si možno pán doktor navykol na autorov štýl a vyjadrovanie, a tým pádom by možno mal z tohto článku iné pocity než teraz.

  • 16. 10. 2014 13:41

    Autor (neregistrovaný)

    Nikdo není nezávislý - právě o tom jsem Vám napsal tento článek. Kdo to tvrdí - lže. Kdo to chce - požaduje nesmysl. Co mi tedy vyčítáte? Neobjektivitu, závislost? Ta je přece samozřejmá. U mne, u Vás, u úplně každého... včetně všech ostatních panelistů dne 20.10.2014 :-) Nikdy jsem netvrdil svou objektivitu. - Nelhal jsem. Ale vy ji ode mne chcete a navíc ji ještě vidíte u jiných. - Jste dosud zmaten. Tak to skutečně vidím...

  • 16. 10. 2014 15:06

    T (neregistrovaný)

    Takže nic víc než tvrzení proti tvrzení, předpoklad proti předpokladu, teorie proti teorii. Žádný důkaz, žádné převratné odhalení, nic z toho se nekoná.
    Zůstal vám jen postoj proti očkování ve jménu čeho a pro koho a proti komu? Co tomu řeknou vaši příznivci, kteří volají po "nezávislých" studiích, když jim teď tvrdíte, že nic takového nemůže existovat? A jestli se nepletu ve vašich minulých článcích jste dokonce tu absenci nezávislosti tvrdě kritizoval. I když samozřejmě jen obecně a bezejmenně abyste se vyhnul soudním tahanicím.
    Mám sto chutí a možná see you 20.10.2014
    VB

  • 16. 10. 2014 16:00

    Autor (neregistrovaný)

    Nechcete tomu základu stále porozumět a já už nemám sílu to dále vysvětlovat. Naposled: Existuje pouze nezávislost sekundární, která je projevem primární závislosti na potřebě každého člověka být uznán - být milován. Někdo holt chce být uznán nebo se chce sám uznávat pro svou nezávislost. Ta je poté opravdová, ale vlastně sekundární. Lze tedy spravedlivě postrádat nezávislost sekundární, ale nikoliv nezávislost primární, protože nezávislost na potřebě být uznán (která je příčinou sekundární nezávislosti) neexsituje. Obrázek by byl možná názornější, ale už s tím nadobro končím...

  • 16. 10. 2014 16:18

    T (neregistrovaný)

    No už toho raději necháme nebo se ještě dozvíme spoustu "zajímavostí".
    Abych se přiznal hlava mi to moc nebere.
    Jen mi hlodá červík jestli chcete být primárně milován. Jako ortoped, právník nebo vůdce stojící v čele antivax?
    A jak zjišťujete primární závislost či nezávislost vědců, kteří pracují na studiích o vakcínách. Jestli vyjdou pro ( v souladu s vaším přesvědčením) nebo proti?
    Nebo podle toho kým byli placeni?(nebo podplacen)
    Nečekám, že mi odpovíte. Já už si obrázek dávno udělal a nětreba mi dalšího vysvětlování.

  • 14. 10. 2014 23:30

    bez přezdívky

    Pane petersen-e.

    nenechte se odradit. Pokud jste lékař a přitom vás vakcinace malých dětí nechala doteď chladným, máte to štěstí, že se věnujete oboru, kde očkováním poškozené děti nevidíe. Anebo nevíte o tom, že by to dané poškození mohlo být v důsledku očkování - ale to nemyslím ve zlém, věřte mi.
    Protože vakcinací poškozené děti - z důvodu nevědomosti pediatrů a lékařů obecně o než. úč. vakcín /viz. příb. let.+SPC/ - končí (a určitě mne někdo doplní, neb teď uvedu jen a pouze své děti) na pneumologii, alergologii, gastroenterologii, neurogii, dermatologii, kardiologii a oftalmologii, jo a ORL - denní to záležitost - jak jsem jí mohla opomenout, kruci ...
    Kašel - ano, je snad v každém příbalovém letáku povinných vakcín, ale nikdo Vám předem neřekne, že ten kašel budete muset miminu tlumit kompresorovým inhalátorem za pomocí steroídů, které - mimochodem na tento kašel vůůůůbec nezabírají. Jestli Vás toto téma oslovilo - coby lékaře - čtěte, studujte, přeskkočte reklamní články, najděte ty neuvěřitelné příběhy zoufalých rodičů a věřte - ty si nikdo nevymyslel, neměl proč...

  • 19. 10. 2014 22:29

    Radush (neregistrovaný)

    http://www.who.cz/attachments/article/96/Valenta.pdf

    V předvolebním průzkumu ohledně zachování bezvýhradné očkovací povinnosti tady na Vitalii to bylo před volbami cca 50/50. Tak uvidíme.....

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).