Hlavní navigace

O vyhánění negativní energie

17. 4. 2009

Sdílet

O vyhánění zlých duchů jsem už něco slyšela, ale s vyháněním negativní energie jsem se donedávna ještě nesetkala. Jak takové vyhánění probíhá, kdo ho provádí a co přitom člověk cítí, vám přiblížím v tomto článku. Podařilo se mi ho podstoupit a byl to opravdu zajímavý zážitek,

S léčiteli v Krkonoších

První dubnový víkend jsem se rozjela s přáteli do Krkonoš, kam mě pozval můj bratr na penzion, který provozuje. Je to moc krásná část Krkonoš, myslím, že neoprávněně opomíjená, ale tím pádem velmi klidná. Sněhu bylo ještě dost a sluníčko hřálo tak, že jsme lyžovali a opalovali se jen v tričkách. Chalupa byla prázdná a tak jsem se ptala, jestli budeme jediní víkendoví hosté. Bratr mi řekl, že večer přijedou léčitelé. Na takovou společnost jsem se těšila, plánovala jsem si, jak se jim svěřím se všemi svými neduhy a oni mi budou radit a léčit. Bratr dodal, že budou v celé chalupě vyhánět negativní energii.

hory

Jen tak pro sebe jsem si říkala, že tady není co špatného vyhánět, protože hned první den pobytu mně tak pozitivně naladil, že tady snad není třeba dělat nějaké zásahy, i první noc se mi dobře spalo. Jeden z léčitelů bratrovi hned po příjezdu na skútru prozradil, že byl rád, že je to právě tahle chalupa, na které budou trávit dva dny, protože ta sousední, která se nachází asi pět set metrů od nás, je prý plná špatné energie, a aniž by znal majitele, podle bratra je velmi dobře charakterově odhadl.

První večer jsem se s léčiteli míjela. Zatímco já jsem seděla se svými přáteli v jídelně nebo jsem uspávala děti, oni se ubytovali a jejich první cesta vedla do baru, kde seděli dlouho do noci.

Ráno jsem se s léčiteli seznámila. Byli to dva muži a jedna žena a ještě je doprovázela kamarádka. Nasnídali se, projeli se na skútrech, vystavili chvíli své tváře slunci a pak zaveleli, že jdou na to. My jsme sice měli na tvářích úsměv, ale i tak trochu nás mrazilo po těle. Co vlastně budou dělat a co k tomu potřebují?

Se spirálou na zlé duchy

jídelna

Ze stolu si vzali takzvané Ruty, jsou to takové spirály s dřevěným držadlem a postupně procházeli všechny pokoje a místnosti. Ze začátku s nimi chodil i bratr a tak slyšel, jak říkají: Tady na tom pokoji se hodně pilo, cítím tu hodně kyselý vzduch. Na jiném se prý zase dusilo dítě, v dalším pokoji prý došlo k potratu. Jinde zase přesně určili, kde je voda a prameny. Dál už s nimi bratr nepokračoval, protože ucítil sám na sobě hodně nepříjemný pocit. Stejně jako jeho žena, která vešla do kuchyně ve chvíli, kdy tam léčitelka zrovna „čarovala“. Švagrová pocítila velký tlak na hrudníku, až se jí udělalo nevolno a léčitelka jí říkala, ať raději odejde.

Negativní energii a zlé duchy vyháněli otevřeným oknem a tu, kterou přitáhli na sebe, házeli jakoby do sněhu.

Byli celkem brzo hotoví. Kolik takové  vyhánění stojí? Asi kolem pěti tisíc, ale bratr jim za to nic neplatil, protože jeden z léčitelů je jeho kamarád, kterého pozval na víkend, když se cestou vraceli ze zoologické zahrady, kde se snažili ulevit od negativní energie zvířatům a jejich výběhům. To by mě zajímalo, jak si tuto položku  zoologická zahrada uvádí v účetnictví. Je to humorné, ale pokud to zvířatům pomůže, tak proč ne položku léčitelé. Stejně tak si léčitelé nechají zvát do nejrůznějších hotelů a penzionů a sportovních hal. Jeden z léčitelů říkal, že hodně lidí na to věří a takové „vysvěcené“ hotely cíleně a nadšeně navštěvují.

S kartami o budoucnosti

kartyI já jsem se o sobě dozvěděla spoustu zajímavého, řekl mi to bratr, který se o mě první večer zmínil a oni, aniž by mě někdy viděli a znali,  začali o mě mluvit. A je to k neuvěření, měli snad ve všem pravdu. Ten zbytek se týkal budoucnosti, tak to potvrdit nemohu. Mně to dopoledne nedalo a nechala jsem si od jednoho z léčitelů vyložit karty. Jednak proto, že jsem si už dlouho nenechala nahlédnout do budoucnosti, a také mě zajímalo, jak vykládá. Výklad karet je můj koníček od patnácti let. Ale pro tohoto kartáře sloužily karty jenom k takovému ujištění. Většinu času měl zavřené oči nebo se mě koukal do očí a chrlil ze sebe tolik informací, že jsem je pomalu nestíhala sledovat. V kartách jsem vše, co říkal, dokázala také vyčíst, i když se jim už v poslední době moc nevěnuji. Mimo jiné mi řekl, že už se na mě „podíval“ ráno a vyhnal ze mě negativní energii.  To mě docela šokovalo, protože jsem si říkala, jestli se dá takovéhle čarování zneužít?

Moji přátelé si sice karty vyložit nenechali, ale nestačili zírat, co jim léčitel řekl do očí, když s nimi jen tak prohodil pár slov. Uhodl vztahy s rodiči, prarodiči, partnery a dětmi, dokázal popsat místo, kde bydlí, kde například někdy v minulosti hořelo. Jaké nemoci je trápí a co je jejich příčinou.

Nicméně i když já vím, že karty nelžou, asi každý si z předpovídané budoucnosti chce vybrat jen to dobré a na to horší zapomenout, ale víceméně jsem byla spokojená. Kladné energie mám v sobě prý dost, auru taky krásnou, život celkem růžový, tak co si více přát? Hezky se ten výklad poslouchal. Ale s tou vyhnanou negativní energií jsem si dlouho nevěděla rady. Musím prozradit, že od toho rána jsem už žádnou novou energii z pobytu nedobila. Bylo mi hodně těžko, odjížděla jsem odpoledne s pocitem, že mám v sobě zašitý velký těžký kámen. Jako něco, co se ve mně drží a nechce ven, ale nějaká síla ho ze mě tlačí. Možná, že to byla negativní energie, která se mě držela zuby nehty. Nechtěla jsem si připouštět pocity, že by to mělo nějakou souvislost s léčiteli a jejich vyháněním špatné energie, ale na jiný důvod jsem nemohla přijít. Ten pocit přetrvával ještě další dva dny. Jeden z léčitelů říkal, že se chalupa bude čistit asi 14 dnů, tak i možná člověk se čistí déle.

V každém případě je to pro mě zajímavá zkušenost a jen čas ukáže, zda-li se dostaví výsledky a hostům se bude na pokojích dobře spát. I vám přeji krásné sny a vyžeňte ze sebe negativní energii.

Foto: autorka, Photobucket (karty)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).