Hlavní navigace

Nová prodejna Český grunt v centru Prahy, ve svátky bude zavřeno

27. 4. 2012

Sdílet

Během pár dnů již druhá nově otevřená farmářská prodejna ze sítě Český grunt.   Krátce po prodejně na Národní třídě otevírá síť farmářských prodejen další obchod v centru metropole, a to v Dlážděné ulici 7. Více: Prodejna Český grunt Praha Dlážděná Pro poctivé farmářské potraviny sem můžete přijít už od pátku 27. 4. Ve všední dny bude mít otevřeno od 7:30 do 19:00 a v sobotu od 8:30 do 13:00 hodin.

Během pár dnů již druhá nově otevřená farmářská prodejna ze sítě Český grunt.
 

Krátce po prodejně na Národní třídě otevírá síť farmářských prodejen další obchod v centru metropole, a to v Dlážděné ulici 7.

Pro poctivé farmářské potraviny sem můžete přijít už od pátku 27. 4. Ve všední dny bude mít otevřeno od 7:30 do 19:00 a v sobotu od 8:30 do 13:00 hodin.

„Intenzivně pracujeme na tom, abychom se zákazníkům více přiblížili i v dalších regionech. Aktuální informace vám budeme přinášet průběžně,“ říkají představitelé Českého Gruntu.

Hledáte farmářský obchod? Seznam – FARMÁŘSKÉ PRODEJNY

Květnové sváteční dny

Na začátku května nás čekají dva sváteční úterky. V těchto dnech budou mít v prodejnách Českého Gruntu zavřeno. Vzhledem k dovoleným některých dodavatelů bude prodejna v Písku uzavřena i v pondělí 30. 4., upozorňuje Český Grunt. V ostatních obchodech bude v pondělí otevřeno standardně.

Termíny, aktuality, vyhledávání v celé ČR: Vitalia.cz/FAR­MÁŘSKÉ TRHY

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).