Hlavní navigace

Nejnavštěvovanější kavárny roku 2016

26. 1. 2017

Sdílet

 Autor: Restu.cz
Přepražená káva, přeslazený dort a špatná obsluha, to vám zkazí náladu na celý den. Dejte si kávu tam, kde to umí. Příště vyrazte do kavárny, která je v přehledu nejnavštěvovanějších kaváren za rok 2016.

Nevíte, kam vyrazit s kamarády, na první rande nebo jen na skvělou kávu? Nahlédněte do přehledu nejnavštěvovanějších kaváren za rok 2016, které sestavilo Restu.cz podle toho, kam si jejich návštěvníci nejčastěji rezervovali místo.

97 % Bistro Mikyna Coffee & Food Point – Liberec

Rodinná kavárna a bistro, kde vám na talíř naservírují to, co si sami rádi vaříte doma. Snaží se dodat šmrnc i zdánlivě obyčejným věcem, jako je třeba pohanka či jáhly a ukázat vám, že i kolem nás máme spoustu zdravých superpotravin.

94 % Momoichi Coffetearia – Praha

Místo, kde chtějí kavárně navrátit její společenskou funkci. Neboť příběh kávy nepíšou jen ti, kdo ji pěstují a praží, ale i ti, kdo ji připravují a pijí.

94 % Bistro Proti Proudu – Praha

Dobrá silná káva je doprovázená sendviči, domácími dezerty nebo snídaněmi, které si vychutnáte v rodinné atmosféře.

93 % Café Savoy – Praha

Mecca pražských kavárenských povalečů, kde pod bohatě zdobeným neorenesančním stropem panuje jedinečný genius loci. Legendární jsou místní francouzské snídaně, ale nezklame vás ani česká klasika. V suterénu lze přes sklo sledovat práci cukrářů.

93 % Café Mozart – Praha

Kavárna v samém srdci Prahy na Staroměstském náměstí s výhledem na pražský orloj nabízí kávu, dezerty, zmrzlinové poháry, ale také snídaně, obědy i večeře.

92 % Café Lounge – Praha

Stylová kavárna Lounge nabízí výběrové kávy z českých a evropských minipražíren, naturální vína, třeba ze skupiny Autentistů, skvělé dorty a speciality šéfkuchaře Michala Skuhrovce.

92 % Jedna Báseň wine & coffee bar – Brno

Nekuřácká kavárna a vinárna s kuchyní. Nabízí italskou kávu Vergnano, moravská sudová i lahvová vína. Vaří převážně ze sezónních surovin a myslí i na bezlepkáře a vegetariány.

90 % Cacao – Praha

Cacao je unikátní spojení kavárny, cukrárny, restaurace a lounge. V nabídce je domácí zmrzlina, dorty, raw dorty, přírodní juice a koktejly.

90 % Kavárna Pražírna – Praha

Kavárna s vlastním pražícím strojem, ve kterém praží vybrané druhy káv z plantáží z celého světa.

89 % Café Oliver – Poděbrady

Restaurace a kavárna uprostřed lázeňského parku, navíc ve francouzském stylu, nabízí kávu a pokrmy z celého světa.

89 % Bistro Sicily Café – Praha

Restaurace a kavárna nabízející zdravou BIO kuchyni, kde se pokrmy připravují stejným způsobem jako na Sicílii. Dále v nabídce najdete sicilskou kávu a BIO dorty Simply Good.

89 % Kavárna Cafe Frida – Praha

Název odkazuje k malířce Fridě Kahlo, nabídkou jídel k Mexiku, kde je život spontánní a země je to krásná. Majitelé nabízejí místo, kde bude hezké být spontánní a trochu si užít.

88 % Café Colore – Praha

Nabízí skvělou kuchyni a kouzelnou atmosféru, ale i krásný interiér ve stylu vídeňských a pařížských kaváren. Originální mezinárodní menu potěší i vegetariány a milovníky krupicové kaše. Oblíbené jsou zdejší snídaně – je libo anglickou, americkou, lyonskou, kontinentální nebo řeznickou?

86 % Café Amandine – Praha

V kavárně nasajete atmosféru Francie a najdete zde širokou nabídku kvalitní kávy, dezertů, občerstvení a dalšího sortimentu.

85 % Kavárna Monolok cafe – Praha

Kavárna nabízí kávu, dezerty, vína.

82 % Kavárna Slavia – Praha

Slavia je nejslavnější pražská kavárna s bohatou historií, kouzelnou atmosférou a nádherným výhledem na Pražský hrad, Vltavu a Petřín. Pochutnáte si tu na české a mezinárodní kuchyni. Hlad zaženou jak milovníci masa, tak i vegetariáni. V nabídce jsou domácí dezerty, palačinky a zmrzlinové poháry.

Zdroj: Restu

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).