Hlavní navigace

Nejlepší jídlo z regionů v Praze na Jiřáku

17. 10. 2011

Sdílet

Už tento víkend bude opět možné poznat a ochutnat to nejlepší z českých regionů na jediném místě.  Na pražské náměstí Jiřího z Poděbrad se vrací Regionfest, největší prodejní přehlídka oceněných zemědělských a potravinářských produktů. V pátek 21. a v sobotu 22. října můžete ochutnat a nakoupit výrobky, které uspěly v projektu Ministerstva zemědělství Regionální potravina.

Už tento víkend bude opět možné poznat a ochutnat to nejlepší z českých regionů na jediném místě. 

Na pražské náměstí Jiřího z Poděbrad se vrací Regionfest, největší prodejní přehlídka oceněných zemědělských a potravinářských produktů.

V pátek 21. a v sobotu 22. října můžete ochutnat a nakoupit výrobky, které uspěly v projektu Ministerstva zemědělství Regionální potravina.

Na letošním ročníku se představí 51 výrobců z 13 krajů České republiky, kteří zvítězili v prvním nebo druhém ročníku soutěže Regionální potravina. Zákazníci se mohou těšit na uzenářské, pekárenské a cukrářské výrobky, produkty z včelí farmy, pivní speciály, produkty z rybárny a další pochoutky.

Návštěvníci budou na místě moci ochutnat a zakoupit například pečivo z malých pekáren, 100% ovocné šťávy bez umělých přísad, medové víno, paštiku s medvědím česnekem a pravý staročeský medovník. Areál bude návštěvníkům otevřen v pátek od 13:00 do 18:00 hod., v sobotu od 10:00 do 18:00 hod.

Kromě toho je pro veřejnost připraven i bohatý doprovodný program. Kuchaři představí tradiční pokrmy z jednotlivých krajů. Návštěvníci se můžou těšit také na taneční a hudební vystoupení nebo soutěže pro děti.

Chcete nakupovat čerstvé zboží od místních pěstitelů? Můžete – na farmářských trzích!

Vše o farmářských trzích najdete u nás:

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).