Hlavní navigace

Komentované krmení v pražské ZOO během vánočních prázdnin

27. 12. 2010

Sdílet

Až do 31. prosince 2010 můžete vyrazit do pražské zoologické zahrady na speciální prohlídky doprovázené komentovaným krmením. Navštívit během krmení můžete například gorily, tučňáky, žirafy nebo hrochy a řadu dalších zvířat. Podrobný rozpis najdete na www.zoopraha.cz. Na Silvestra je připravena jedinečná „Silvestrovská plazí show“ – 31. prosince proběhne pouze jedno jediné komentované setkání. Ve 13.00 hodin budete mít jedinečnou možnost sáhnout si na některé druhy plazů za přítomnosti paní…

Až do 31. prosince 2010 můžete vyrazit do pražské zoologické zahrady na speciální prohlídky doprovázené komentovaným krmením.

Navštívit během krmení můžete například gorily, tučňáky, žirafy nebo hrochy a řadu dalších zvířat. Podrobný rozpis najdete na www.zoopraha.cz.

Na Silvestra je připravena jedinečná „Silvestrovská plazí show“ – 31. prosince proběhne pouze jedno jediné komentované setkání. Ve 13.00 hodin budete mít jedinečnou možnost sáhnout si na některé druhy plazů za přítomnosti paní Velenské, vrchní chovatelky plazů.

Vánoční program: Kam za betlémy?

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).