Hlavní navigace

Jste krásná, ať jste jakákoli? Pošlete fotku a vyhrajte!

29. 7. 2010

Sdílet

 Autor: Agentura SXC
Jaká prsa jsou krásná? Vaše? Pošlete nám svoji fotografii nebo fotku své partnerky, ženy, přítelkyně… a vyhrajte triko nebo hlavní cenu v naší soutěži Krása prsou – iPhone.

Ve speciálu Silikozy.cz pátráme po všech aspektech trendu plastických operací prsou. Vše se samozřejmě točí kolem ženských ňader – tedy i naše fotosoutěž, v níž si chceme připomenout, že krása má mnoho podob, velikostí, tvarů a barev.

Uzávěrka tohoto kola je v poledne v pondělí 2. 8., do té doby můžete nejen vybírat ve fotogalerii a hlasovat, ale hlavně posílat vaše soutěžní snímky.

Soutěž Krása prsou – vyhrajte iPhone!

Jaká prsa jsou krásná? Vaše? Pošlete nám svoji fotografii nebo fotku své partnerky, ženy, přítelkyně… a vyhrajte nový iPhone!

Podívejte se na soutěžní fotky z minulého týdne a HLASUJTE pro ty nejkrásnější!

E-shop  – Trička No Silicone, 100 % Nature!

Pro ženy, které se nebojí jít „s ňadry na trh“, jsme připravili „natural“ trička. Můžete si je objednat v našem e-shopu a říct spolu s námi: Stop silikozám! No Silicone, 100 % Nature!

Anketa  – silikony, nebo natural?

Odpovězte na tři otázky a pomozte nám zjistit, jak v Česku vnímáme ňadra jako taková, potažmo ňadra, které tak docela nestvořila příroda.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).