Hlavní navigace

Jediný večerní farmářský trh začne v pondělí

21. 3. 2013

Sdílet

Dva farmářské trhy v režii Prahy 10 právě zahajují letošní sezónu. Už dnes mohou zákazníci nakupovat na farmářském trhu na Kubánském náměstí a od pondělí také na Zahradním městě, kde se na sezónu chystá tržiště Slunečnice. Trhy na Kubánském náměstí zahájily prodej právě dnes a budou pokračovat vždy v úterý a ve čtvrtek od osmi do osmnácti hodin. Na Kubánském náměstí čekají návštěvníky v průběhu roku i různé tematické dny, slavnosti a další akce.

Dva farmářské trhy v režii Prahy 10 právě zahajují letošní sezónu.

Už dnes mohou zákazníci nakupovat na farmářském trhu na Kubánském náměstí a od pondělí také na Zahradním městě, kde se na sezónu chystá tržiště Slunečnice.

Trhy na Kubánském náměstí zahájily prodej právě dnes a budou pokračovat vždy v úterý a ve čtvrtek od osmi do osmnácti hodin. Na Kubánském náměstí čekají návštěvníky v průběhu roku i různé tematické dny, slavnosti a další akce.

O trhu: Farmářské trhy Kubánské náměstí

Trhy Slunečnice na Zahradním městě začnou letošní prodej v pondělí 25. března. Otevřeno bude každé pondělí a středu. Novinkou oproti uplynulé sezóně je změna prodejní doby, která je nově stanovena od jedenácti dopoledne až do osmi hodin večer. „Chtěli bychom se touto otevírací dobou lépe potkat s lidmi, kteří bydlí v okolí. Bude to jediný večerní farmářský trh v Praze,“ řekla serveru Vitalia.cz Zuzana Petránková z pořadatelské společnosti Praha 10 – Majetková.

O trhu: Farmářský trh Slunečnice

Připravili jsme pro vás:

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).