Hlavní navigace

Jablečné slavnosti na Kubáni

24. 9. 2010

Sdílet

Farmářské trhy na Kubánském náměstí nabízejí svým návštěvníkům další z tematických týdnů, tentokrát na téma jablko. A co se bude v týdnu od 28. do 2. října na Kubáni dít? Ovocnáři přivezou několik odrůd jablek, pekaři napečou štrúdly, záviny, koláče a další pochoutky, dovezeme český Sidre (nealkoholický nápoj z jablek), pálenku z jablek a k dostání budou samozřejmě také čerstvý nefiltrovaný a nepasterovaný mošt, křížaly a  jablečná povidla.

Farmářské trhy na Kubánském náměstí nabízejí svým návštěvníkům další z tematických týdnů, tentokrát na téma jablko.

A co se bude v týdnu od 28. do 2. října na Kubáni dít? Ovocnáři přivezou několik odrůd jablek, pekaři napečou štrúdly, záviny, koláče a další pochoutky, dovezeme český Sidre (nealkoholický nápoj z jablek), pálenku z jablek a k dostání budou samozřejmě také čerstvý nefiltrovaný a nepasterovaný mošt, křížaly a  jablečná povidla.

Najděte si FARMÁŘSKÝ TRH přímo vám na míru! 

Komu nebudou stačit jablka, opět si bude moct koupit domácí klobásy a paštiky, zeleninu od malopěstitelů, kozí, ovčí i kravské sýry, medovinu, víno, ryby, čerstvé a sušené houby a květiny do vázy.

Až do Adventu budou na Kubáni probíhat tématické týdny, mimo jiné Svatomartinská husa, Svatomartinské víno nebo Týden českých brambor. Pro ostatní tržiště (Jiřího z Poděbrad a Náplavku) připravujeme novinky, na které se můžete těšit už v nejbližších týdnech.

Farmářské trhy s vůní jablek: v úterý 28. 9. a ve čtvrtek 30. 9. od  8 do 19   a v sobotu 2. 10. 2010  od 8 do 14 hodin.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).