Hlavní navigace

Hledáte práci? Zkuste JOBDAYS 2010

31. 3. 2010

Sdílet

Obří burza práce, tak by se dal nazvat mezinárodní veletrh pracovních příležitostí JOBDAYS 2010, který se koná na výstavišti v pražských Holešovicích. Třetího ročník veletrhu se účastní více než 80 vystavovatelů z České republiky i ze zahraničí.  Český trh práce se nyní potýká s poměrně vysokou nezaměstnaností, proto organizátoři letos očekávají vyšší návštěvnost než v předchozích letech.

Obří burza práce, tak by se dal nazvat mezinárodní veletrh pracovních příležitostí JOBDAYS 2010, který se koná na výstavišti v pražských Holešovicích.

Třetího ročník veletrhu se účastní více než 80 vystavovatelů z České republiky i ze zahraničí. 

Český trh práce se nyní potýká s poměrně vysokou nezaměstnaností, proto organizátoři letos očekávají vyšší návštěvnost než v předchozích letech.

Návštěvníci mají do 1. dubna příležitost seznámit se na stáncích jednotlivých zaměstnavatelů a personálních agentur s konkrétními nabídkami volných pracovních pozic, popřípadě konzultovat svoji situaci s odborníky.

V poradnách se dozvíte například jak uspět u pohovorů. Můžete zde také vyhledávat volná pracovní místa v celoevropské databázi a účastnit se různých prezentací, workshopů a seminářů.

Podrobný program a další informace najdete na www.jobdays.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).