Hlavní navigace

Hlavní hygienik byl na dětském táboře spokojen

30. 7. 2010

Sdílet

Tři dětské letní tábory navštívil 28. července 2010 hlavní hygienik ČR a náměstek ministra zdravotnictví Michael Vít. S výsledkem kontroly byl zcela spokojen; tábory podle něj splňovaly všechny potřebné standardy. Čtěte také: Dejte děti na lezení, je to pro ně přirozené  Místo stromu stěna, místo větví barevné úchyty. Děti rozdíl nevnímají a na hodiny lezení v horolezecké škole se těší, stejně jako na prolézačky v parku.

Tři dětské letní tábory navštívil 28. července 2010 hlavní hygienik ČR a náměstek ministra zdravotnictví Michael Vít. S výsledkem kontroly byl zcela spokojen; tábory podle něj splňovaly všechny potřebné standardy.

Čtěte také: Dejte děti na lezení, je to pro ně přirozené 

Místo stromu stěna, místo větví barevné úchyty. Děti rozdíl nevnímají a na hodiny lezení v horolezecké škole se těší, stejně jako na prolézačky v parku.

Ministerští úředníci si chtěli mj. „v terénu“ ověřit, zda a jak by se mohly do běžného táborového života promítnout jimi navrhované změny ve vyhlášce, která se pořádání tzv. zotavovacích akcí týká. Větší důraz by se měl klást na znalosti hygienických zásad potřebných v kuchyni a na schopnosti vedoucích poskytnout akutní první pomoc.

Více informací naleznete v tiskové zprávě.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).