Hlavní navigace

Farmářský trh ve Stodůlkách již dnes odpoledne

16. 9. 2010

Sdílet

Praha 13 podporuje ekologické projekty. Jedním z nich je akce EKOLOGICKÁ 13 s nabídkou farmářských produktů na  Slunečním náměstí, která se koná každý čtvrtek září-říjen 13–19 hodin. Kromě zaběhlých akcí jako je Den Země nebo EKOslunovrat se radnice městské části Praha 13 rozhodla podpořit též drobné farmáře a prvovýrobce potravin a umožnit jim prodej svých výrobků v rámci projektu Ekologická 13.

Praha 13 podporuje ekologické projekty. Jedním z nich je akce EKOLOGICKÁ 13 s nabídkou farmářských produktů na  Slunečním náměstí, která se koná každý čtvrtek září-říjen 13–19 hodin.

Kromě zaběhlých akcí jako je Den Země nebo EKOslunovrat se radnice městské části Praha 13 rozhodla podpořit též drobné farmáře a prvovýrobce potravin a umožnit jim prodej svých výrobků v rámci projektu Ekologická 13.

„Sluneční náměstí jsme zvolili záměrně, protože je to hezké místo blízko u radnice a nedaleko východu ze stanice metra Hůrka. Pořádáme zde pravidelně i další akce, takže lidé jsou zvyklí sem chodit,“ říká Petr Zeman, zástupce starosty, Praha 13.

Termíny: 16. 9., 23. 9., 30. 9., 7. 10., 14. 10., 21. 10.

V nabídce sortimentu jsou zastoupeny: pečivo a pekařské výrobky, zelenina, ovocné šťávy, uzeniny, sýry a další mléčné výrobky. Sortiment se bude měnit v závislosti na zemědělské sezóně. Do konce října bude v nabídce určitě i víno českých vinařů, brambory všech druhů, maso, mošty a další výrobky, které české zahrady ještě nabídnou.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).