Hlavní navigace

Farmářský trh Náplavka zahajuje sezónu a chystá zabijačku

11. 2. 2013

Sdílet

Farmářské tržiště Náplavka startuje 16. února 2013 svojí třetí sezónu na Rašínově nábřeží.  Všichni prodejci, farmáři a prvovýrobci přijedou na Náplavku s tradičním sezónním sortimentem, který se každý měsíc drobně mění a přizpůsobuje ročnímu období. O trhu: Farmářské tržiště na Náplavce O týden později, 23. února 2013 mohou návštěvníci Náplavky ochutnat zabijačkové speciality a také si poslechnout živou muziku. Kromě zabijačkových výrobků můžete nakoupit pečivo, sýry, jogurty, tvarohy, mléko,…

Farmářské tržiště Náplavka startuje 16. února 2013 svojí třetí sezónu na Rašínově nábřeží. 

Všichni prodejci, farmáři a prvovýrobci přijedou na Náplavku s tradičním sezónním sortimentem, který se každý měsíc drobně mění a přizpůsobuje ročnímu období.

O trhu: Farmářské tržiště na Náplavce

O týden později, 23. února 2013 mohou návštěvníci Náplavky ochutnat zabijačkové speciality a také si poslechnout živou muziku. Kromě zabijačkových výrobků můžete nakoupit pečivo, sýry, jogurty, tvarohy, mléko, ryby, hovězí a vepřové maso, kuřata, kachny, králíci, ale také dorty a zákusky, oříšky, koření, a pokud nebude mrznout tak i českou sezónní zeleninu a ovoce.

I tuto sezónu se můžete těšit na farmářské slavnosti, oslavující tradiční české komodity a zvyky – Velikonoce, první chřest, jahody, dýně a řadu dalších.

O všech událostech budou pořadatelé informovat na webových stránkách www.farmarsketrziste.cz a na Facebooku.

Připravili jsme pro vás:

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).