Hlavní navigace

Farmářský trh na Kulaťáku začíná letos v březnu

23. 1. 2013

Sdílet

Tradiční trh na Vítězném náměstí v Praze 6, tedy tzv. Kulaťáku momentálně spí. Jeho pořadatelé jsou ale přesto v plné práci. Chystají se na novou sezonu. Kulaťák se uložil k zimnímu spánku a v plné své kráse a síle se k zákazníkům opět vrátí v březnu. Zimní spánek však neznamená, že budou spát i organizátoři. Ti budou pilně pracovat na vylepšeních, abyste mohli i v letošní sezóně nakoupit své oblíbené produkty a cítili se při tom alespoň tak dobře, jako v té minulé. Organizátoři se těší na jaře…

Tradiční trh na Vítězném náměstí v Praze 6, tedy tzv. Kulaťáku momentálně spí. Jeho pořadatelé jsou ale přesto v plné práci. Chystají se na novou sezonu.

Kulaťák se uložil k zimnímu spánku a v plné své kráse a síle se k zákazníkům opět vrátí v březnu. Zimní spánek však neznamená, že budou spát i organizátoři. Ti budou pilně pracovat na vylepšeních, abyste mohli i v letošní sezóně nakoupit své oblíbené produkty a cítili se při tom alespoň tak dobře, jako v té minulé. Organizátoři se těší na jaře na viděnou.

O trhu: Farmářské trhy na Kulaťáku

Přesný termín prvního trhu ještě bude upřesněn, na serveru Vitalia.cz vás o něm samozřejmě budeme včas informovat. Pokud chcete mít jistotu, že o nic nepřijdete a nic neprošvihnete, můžete si také zdarma objednat náš hlídač farmářských trhů. Jak to funguje? Vše potřebné zjistíte zde:

hlidac_trhu_zima

Kdy a kde začínají první farmářské trhy se dozvíte v článku Farmářské trhy 2013: první termíny exkluzivně na Vitalia.cz.

Připravili jsme pro vás:

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).