Hlavní navigace

Farmářské trhy v Plzni již v sobotu

12. 10. 2010

Sdílet

Tuto sobotu, 16. října, se opět uskuteční Plzeňské farmářské trhy. Prodejce najdete na nádvoří hotelu Gondola (Pallova 12, Plzeň) nedaleko Mlýnské strouhy od 8 do 13 hodin. Pořadatelé slibují mnoho sezónní zeleniny i ovoce. Premiéru bude mít na trzích Stvolenská moštárna, která nabídne i mošty v biokvalitě. Těšit se můžete na mnoho odrůd jablek a hrušek ze Skočic, Nebílov i Těnovic.

Tuto sobotu, 16. října, se opět uskuteční Plzeňské farmářské trhy.

Prodejce najdete na nádvoří hotelu Gondola (Pallova 12, Plzeň) nedaleko Mlýnské strouhy od 8 do 13 hodin.

Pořadatelé slibují mnoho sezónní zeleniny i ovoce. Premiéru bude mít na trzích Stvolenská moštárna, která nabídne i mošty v biokvalitě. Těšit se můžete na mnoho odrůd jablek a hrušek ze Skočic, Nebílov i Těnovic.

Přehled farmářských trhů na celý týden vždy v pondělí na Vitalia.cz.

Opět bude své výrobky prodávat minimlékárna JOMA z Janovic nad Úhlavou. „Na minulých trzích byl jejich stánek v obležení, protože tak kvalitní mléčné výrobky jinde nekoupíte,“ vzkazuje za pořadatele Tomáš Popp z občanského sdružení ENVIC.

Samozřejmostí je nabídka kozích, ovčích i kravských sýrů z Horského statku Abertamy, biofarmy Belina, Slunečná a Březí. Farma Březí bude prodávat i své populární konopné čaje a další výrobky z konopí.

I sortiment uzenin a masa bude jako vždy široký. Představí se řeznictví Šneberger, Angus meat, Zefa Volary a řeznictví DELICAT. Vysoká kvalita nabízených masných výrobků už je standard. Poprvé se na trzích představí ekologická farma pana Sklenáře ze Sasova u Jihlavy. Prodávat se bude biouherák, kančí biolovečák, biošunka… 

Čerstvé koláče, chleby, tyčinky či rohlíky pro vás napečou u Rendlů v Sušici, Zídků v Plzni a v Dobřanském pekařství.

Aktuálně:Plzeňské farmářské trhy nabídnou více biopotravin

Aktuální informace: www.plzensketrhy­.cz.

Najděte si FARMÁŘSKÝ TRH přímo vám na míru! 

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).