Hlavní navigace

Farmářské trhy na Kulaťáku budou plné květin a čerstvých bylinek

19. 6. 2012

Sdílet

V sobotu 23. 6. se slaví den květů, a proto budou pořadatelé farmářského trhu na pražském Kulaťáku věnovat pozornost květinám.  Na trhu budou dostupné jak řezané a pokojové květiny, tak květiny vhodné k výsadbě do záhonů, či truhlíků. Trh bude zaměřen také na čerstvé byliny, květinové dekorace, květináče.

V sobotu 23. 6. se slaví den květů, a proto budou pořadatelé farmářského trhu na pražském Kulaťáku věnovat pozornost květinám. 

Na trhu budou dostupné jak řezané a pokojové květiny, tak květiny vhodné k výsadbě do záhonů, či truhlíků. Trh bude zaměřen také na čerstvé byliny, květinové dekorace, květináče.

Vedle cca 20 stánků květinového trhu nebudou na místě chybět ani obvyklí prodejci s farmářskými potravinami a dalším tradičním zbožím.

Trhu se zúčastní žáci střední odborné školy zahradní a předvedou ukázky vázání kyticí. Výtěžek z prodeje půjde na podporu domova svatého Karla Boromejského.

Neváhejte a navštivte největší květinový trh a podpořte tak charitu, zvou pořadatelé. K dobré náladě zahraje čtveřice bubeníků Recyklas na plastové popelnice určené ke třídění odpadů. K dispozici bude také dětský koutek.

Farmářské trhy na Kulaťáku budou během letních prázdnin pořádány každou druhou sobotu.

Termíny, aktuality, vyhledávání v celé ČR: Vitalia.cz/FARMÁŘSKÉ TRHY

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).