Hlavní navigace

Devátý ročník soutěže Česká biopotravina roku má novou kategorii

11. 10. 2010

Sdílet

Potravinářská komora České republiky společně s PRO-BIO Svazem ekologických zemědělců dnes vyhlásili devátý ročník soutěže Česká biopotravina roku Katalog Bio výrobců I v letošním roce budou kromě hlavní ceny vyhlášeni vítězové dalších kategorií, konkrétně pečivo, mléko a mléčné výrobky, maso a výrobky z masa, nápoje, ovoce a zelenina, pochutiny a biovýrobky pro gastronomii. Nově bude letos otevřena velice atraktivní kategorie „víno z ekologických hroznů“.

Potravinářská komora České republiky společně s PRO-BIO Svazem ekologických zemědělců dnes vyhlásili devátý ročník soutěže Česká biopotravina roku

I v letošním roce budou kromě hlavní ceny vyhlášeni vítězové dalších kategorií, konkrétně pečivo, mléko a mléčné výrobky, maso a výrobky z masa, nápoje, ovoce a zelenina, pochutiny a biovýrobky pro gastronomii. Nově bude letos otevřena velice atraktivní kategorie „víno z ekologických hroznů“.

Uzávěrka přihlášek do soutěže je 31. prosince 2010, do té doby musí výrobci své letošní novinky nominovat prostřednictvím formuláře, dostupného na www.biopotravi­naroku.cz.

Více informací najdete v tiskové zprávě.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).