Hlavní navigace

CykloVíkend v Českém ráji

19. 6. 2009

Sdílet

Příznivci cyklistiky se už dnes a zítra sjedou do Českého ráje, kde se uskuteční  11. ročník CykloVíkendu. K akci patří tradičně večerní promítání, občerstvení, plánek tras, upomínkový list, příležitostné razítko a jedna cyklokniha pro každého zúčastněného cyklistu. Za účast se nic neplatí, vybírá se pouze snížený poplatek za stanování a za auto, který inkasuje provozovatel kempu při příjezdu. Akce je dvoudenní. Příjezd účastníků je plánován dnes v 16 hodin na Malou Skálu nedaleko Turnova, kde…

Příznivci cyklistiky se už dnes a zítra sjedou do Českého ráje, kde se uskuteční  11. ročník CykloVíkendu. K akci patří tradičně večerní promítání, občerstvení, plánek tras, upomínkový list, příležitostné razítko a jedna cyklokniha pro každého zúčastněného cyklistu. Za účast se nic neplatí, vybírá se pouze snížený poplatek za stanování a za auto, který inkasuje provozovatel kempu při příjezdu.

Akce je dvoudenní. Příjezd účastníků je plánován dnes v 16 hodin na Malou Skálu nedaleko Turnova, kde se přenocuje v kempu. 

Účast je třeba nahlásit pořadatelům předem (kvůli zajištění občerstvení apod.) na číslo: 325 551 962 nebo e-mailem na adresu: obchod@sportarsenal.cz. Nepřihlášení účastníci se vystavují nebezpečí, že na ně nezbude občerstvení, plánky tras, diplome ani cyklokniha.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Své profesní působení v médiích zahájila v týdeníku Reflex. Pracovala v kreativním týmu TV NOVA a vedla sekci Sport a relax serveru Vitalia.cz vydavatelství Internet Info. Podílela se také na jeho dalším projektu, serveru 120na80.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).