Hlavní navigace

Chcete jezdit pražskou dopravou? Brzy už jen s Opencard

21. 10. 2010

Sdílet

Papírové kupony MHD za tři týdny skončí, připomíná magistrát. Výjimkou je jen kategorie pro studenty VŠ (19–26 let). Papírové – měsíční nebo čtvrtletní – kupony Pražské integrované dopravy pro dospělé a seniory se budou naposledy prodávat 13. listopadu. Již nyní mají Opencard „povinně“ děti a junioři. Vysokoškoláci by měli na nový systém přejít během příštího roku, jako poslední, vše ostatní bude k dispozici jen v elektronické podobě s kartou Opencard.

Papírové kupony MHD za tři týdny skončí, připomíná magistrát. Výjimkou je jen kategorie pro studenty VŠ (19–26 let).

Papírové – měsíční nebo čtvrtletní – kupony Pražské integrované dopravy pro dospělé a seniory se budou naposledy prodávat 13. listopadu.

Již nyní mají Opencard „povinně“ děti a junioři. Vysokoškoláci by měli na nový systém přejít během příštího roku, jako poslední, vše ostatní bude k dispozici jen v elektronické podobě s kartou Opencard.

„Z obou skupin dohromady kartu Opencard ještě nemá zhruba 60 000 lidí,“ uvádí mluvčí pojektu Martin Opatrný. Návštěvu kontaktního místa proto raději příliš neodkládejte, vyhnete se tak frontám. Žádost můžete také vyplnit on-line na webu: www.opencard.cz.

Opencard jsou vydávány zdarma.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).