Hlavní navigace

„Běh pro život“ tentokrát v Pardubicích

19. 6. 2009

Sdílet

„Pardubičtí, zpozorněte! Máte jedinečnou šanci ukázat, co ve vás je a zároveň pomoci onkologicky nemocným dětem,“ takto vyzývá herec Roman Zach účastníky na 2. ročník charitativního projektu Tesco Běh pro život. Letos se již běželo v Plzni, Brně a Ostravě. Tuto sobotu, 20. června, se startuje v 15 hodin na Pernštýnském náměstí v Pardubicích.

„Pardubičtí, zpozorněte! Máte jedinečnou šanci ukázat, co ve vás je a zároveň pomoci onkologicky nemocným dětem,“ takto vyzývá herec Roman Zach účastníky na 2. ročník charitativního projektu Tesco Běh pro život.

Letos se již běželo v Plzni, Brně a Ostravě. Tuto sobotu, 20. června, se startuje v 15 hodin na Pernštýnském náměstí v Pardubicích.

Výtěžek z účastnického poplatku, jenž činí 150 Kč, poputuje na pomoc Nadačnímu fondu dětské onkologie Krtek, který se stará o onkologicky nemocné děti.

Součástí akce je doprovodný program, který začíná již ve 13:30. Jedná se o skákací hrad Milka, klauna, malování na tvář, jízdu na jednokolce, skákací boty, hudební a taneční vystoupení, měření tlaku a tuku, losování startovních čísel o ceny od partnerů projektu.

Pokud to do Pardubic nestihnete, máte šanci pomoci ještě 12. září v Praze.

Další informace v tiskové zprávě

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Své profesní působení v médiích zahájila v týdeníku Reflex. Pracovala v kreativním týmu TV NOVA a vedla sekci Sport a relax serveru Vitalia.cz vydavatelství Internet Info. Podílela se také na jeho dalším projektu, serveru 120na80.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).