Hlavní navigace

Vznikl komunitní web pro domácí kuchtíky

5. 10. 2010

Sdílet

Společnost Madeta spustila nový komunitní gastroweb.  Různých webů o vaření existují desítky. O záplavu anonymních receptů lze „zakopnout“ pomalu i na stránkách věnujících se testům pneumatik. Pokud se ale čtenář chce dozvědět něco navíc, má obvykle smůlu. A právě pro ty, kteří se ke svým kulinářským výtvorům chtějí hrdě hlásit, diskutovat o nich a předávat si cenné rady, byl spuštěn komunitní gastroweb NaMásle.cz.

Společnost Madeta spustila nový komunitní gastroweb. 

Různých webů o vaření existují desítky. O záplavu anonymních receptů lze „zakopnout“ pomalu i na stránkách věnujících se testům pneumatik. Pokud se ale čtenář chce dozvědět něco navíc, má obvykle smůlu. A právě pro ty, kteří se ke svým kulinářským výtvorům chtějí hrdě hlásit, diskutovat o nich a předávat si cenné rady, byl spuštěn komunitní gastroweb NaMásle.cz.

„Server www.namasle.cz se chce vyprofilovat jako sociální síť pro ty, kteří mají kladný vztah k vaření z poctivých surovin, nebo je pro ně jídlo vášní a rádi si o něm třeba jen povídají. Lidé zde mohou sdílet a komentovat své recepty, diskutovat, seznamovat se, psát si svůj deník, sdílet názory, zážitky a zkušenosti,“ popisují autoři.

Za několik týdnů  po spuštění na NaMásle.cz si vytvořilo profil skoro 2,5 tisíce uživatelů, kteří na server umístili přes 900 receptů.

Vaříte rádi? Pojďte s námi KE SPORÁKU!

Stojí za to, uvařit si dobře. Snad vám k tomu napomůže i náš seriál…

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).