Hlavní navigace

Vsetín svůj druhý farmářský trh uvidí 30. října

13. 10. 2010

Sdílet

Pro obrovský zájem o první farmářský trh se jeho organizátoři ze vsetínské Strany zelených rozhodli uspořádat letos na podzim ještě jeden. Druhý farmářský trh se na Dolním náměstí ve Vsetíně uskuteční v sobotu 30. října od 7 hodin ráno. Nakupující se mohou těšit na ještě širší nabídku prodejních stánků, než která provázela první vsetínský trh. „Téměř všichni prodejci a farmáři, kteří se zúčastnili prvního trhu, nám přislíbili účast i na tom druhém. Nakupující si tak budou moci nakoupit čerstvou…

Pro obrovský zájem o první farmářský trh se jeho organizátoři ze vsetínské Strany zelených rozhodli uspořádat letos na podzim ještě jeden. Druhý farmářský trh se na Dolním náměstí ve Vsetíně uskuteční v sobotu 30. října od 7 hodin ráno.

Nakupující se mohou těšit na ještě širší nabídku prodejních stánků, než která provázela první vsetínský trh. „Téměř všichni prodejci a farmáři, kteří se zúčastnili prvního trhu, nám přislíbili účast i na tom druhém. Nakupující si tak budou moci nakoupit čerstvou zeleninu, ovoce, domácí sýry nebo med. Vzhledem k obrovskému zájmu, který provázel premiérový trh čekáme, že prodejci budou více připraveni co se týče množství zboží. Navíc jednáme o rozšíření nabídky o další produkty – mošty, víno nebo brambory,“ uvedla Kateřina Zukalová z organizačního týmu. „Vzhledem k blížícím se dušičkám budou na trhu také zastoupena místní zahradnictví,“ dodala.

Přehled farmářských trhů na celý týden vždy v pondělí na Vitalia.cz.

Při prvním farmářském trhu, který na vsetínském náměstí navštívily stovky lidí, byly některé stánky vyprodány už v průběhu dopoledne. Organizátoři trhu věří, že tentokrát bude situace příznivější. „Pozvali jsme více farmářů, navíc ti stávající viděli, jaký byl o jejich zboží zájem. Přesto ale všem doporučujeme si přivstat – už naše babičky věděly, že pro to nejkvalitnější zboží se na trh chodí brzy ráno,“ uvedl další z organizátorů Michal Berg ze vsetínské Strany zelených, který věří, že z farmářského trhu se od příštího roku stane pravidelná tradice. „Vzhledem k tomu, že podpora tržiště se objevuje v předvolebních programech více stran, jsem přesvědčen, že i nové vedení města, které příjde po volbách, se mu nebude moci nijak vyhnout,“ uvedl Michal Berg.

Zájemci z řad prodejců a farmářů, kteří by měli o účast na druhém farmářském trhu zájem, mohou kontaktovat paní Kateřinu Zukalovou 604 785 208 pro podrobné informace. Více na www.trhvsetin.cz.

Najděte si FARMÁŘSKÝ TRH přímo vám na míru! 

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).