Hlavní navigace

Vítězem se stává a na cyklistický trénink vyrazí...

24. 3. 2010

Sdílet

Soutěž o poukaz na cyklistický kurz vyvolala mimořádný zájem. Jaro kolu prostě přeje a Češi jsou národ cyklistů. Navíc cyklistů poučených – téměř všichni soutěžící odpověděli správně na naši soutěžní otázku, výherce je ale jen jeden. Kdo to je? A co vás čeká příště?

V již třetím kole soutěže, kterou připravujeme ve spolupráci se společností BOOTCAMPS, se soutěžilo o poukaz v hodnotě 1980 korun na dvanáct cyklistických skupinových vyjížděk pod vedením odborných lektorů, neboli cycling bootcamp.

Správná odpověď na soutěžní otázku: Kdy cyklistovi hrozí postih za trestný čin? zněla: Trestného činu se dopouští každý cyklista, který má v krvi jedno a více promile alkoholu.

Z velkého množství správných odpovědí jsme losovali výherce. Kdo tedy brzy vyrazí na první trénink? Vylosován byl:

Pavel Franců, Praha 10

Výherci blahopřejeme! Budeme Vás kontaktovat.

Od pondělí soutěžíme o jógu!

Nejen cyklista potřebuje regeneraci a jóga je pro tyto účely ideální. Na příště jsme proto pro vás připravili soutěž o tři poukazy na yoga bootcamp. Podmínky soutěže najdete v pondělí 29. 3. na serveru Vitalia.cz.

joga

Termíny konání kurzu jógy jsou vypisovány průběžně a cvičení probíhá v Praze a Brně. Výherci si mohou vybrat podle svých možností nejvhodnější bootcamp, poukazy jsou platné do konce roku 2010.

V kurzu budou používány nejrůznější cviky působící na všechny hlavní svalové skupiny udržující pružnost těla. Cvičení má zdravotně preventivní účinek a odpovídá věkovým kategoriím účastníků. Cvičení účinně upravuje látkovou výměnu v organismu, udržuje v přiměřené činnosti krevní oběh, povzbuzuje nervovou soustavu, odstraňuje únavu a bolest hlavy a vytváří podmínky pro zdravý spánek. V neposlední řadě působí i na udržení dobrého tělesného vzhledu do vysokého stáří.

Čtěte téma: Podceňovaná regenerace

Nejen vrcholoví, ale i rekreační sportovci by měli do svého tréninkového plánu zařadit regeneraci a kompenzační cvičení. Dát tělu šanci pohyb vstřebat… 

Ilustrační foto: agentura SXC, Ivana Dvorská (Internet Info)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).