Hlavní navigace

Velikonoční soutěž o 500,- na knihu: Již jen dnes!

25. 4. 2011

Sdílet

Inspiraci jsme si vypůjčili z Norska. Tam se totiž na Velikonoce vraždí a loupí; alespoň na filmovém plátně, na stránkách knih a magazínů a dokonce na obalech od mléka.

Soutěž již byla ukončena! Vítěze najdete brzy na serveru Vitalia.cz.

V severské zemi mají již roky unikátní tradici. Na velikonoční svátky řeší zločiny. V televizi a kinech běží klasické detektivky i moderní thrillery, časopisy otiskují detektivní příběhy na pokračování a kriminální mánie se – bůh ví proč – nevyhnula ani obalům na mléko. Ve speciálních velikonočních řadách si spolu s nápojem domů přinesete indicie zločinu a můžete si lámat hlavu třeba nad tím – hrůza hrůzoucí -, kdo ukradl velikonoční vejce.

Pusťte se do pátrání!

Vaším úkolem na Vitalii ovšem nebude odhalovat zločince, ale pátrat po indiciích vedoucích k výhře – tou může být třeba pěkná detektivka.

Pět čtenářů, kteří správně odpovědí na soutěžní otázky, od nás dostane poukázku v hodnotě 500 Kč na nákup v knihkupectví sítě Kanzelsberger dle vlastního výběru.

Kanzelsberger na facebooku: Knihy Kanzelsberger

Pošlete nám odpovědi na následující soutěžní otázky a vyhrajte!

Nápovědu najdete na serveru Vitalia.cz.

Soutěžní otázky

  1. Kdy vyšel první článek na serveru Vitalia.cz? Uveďte přesné datum.
  2. Kolik bazénů v Olomouckém kraji najdete v našem katalogu?
  3. V kolika článcích se vyskytuje slovo „zločin“ (nejen v názvu, ale i v textu)? Uveďte názvy článků. Upozornění – počítejte pouze články, nikoli tiskové zprávy, názory, aktuality, odkazy na články ap.
  4. Kde v ČR došlo loni během Velikonoc k největšímu počtu dopravních nehod pod vlivem alkoholu? Uveďte názvy kraje či krajů.

Přečtěte si prosím pozorně pravidla soutěže:

  • Pište na adresu soutez@vitalia.cz do půlnoci 25. dubna 2011. 
  • Uveďte své celé jméno (bude zveřejněno v případě výhry), adresu (ulice, město, PSČ) a telefonní číslo (celá adresa ani telefon nebudou zveřejněny, slouží ke kontaktu v případě výhry). Bez uvedení těchto údajů vás nemůžeme do soutěže zařadit.
  • Z jedné mailové a poštovní adresy je možné odpovídat pouze jednou.
  • Předmět soutěže: uveďte otázky (číslo nebo celou otázku) a správné odpovědi.
  • Ze všech soutěžících, kteří splní podmínky soutěže a odpovědí správně, vylosujeme pět výherců, kterým pošleme poukázku v hodnotě 500 Kč na nákup v knihkupectví sítě Kanzelsberger dle vlastního výběru.
  • Z účasti na soutěži jsou vyloučeni zaměstnanci společnosti Internet Info a jejich rodinní příslušníci.

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).