Hlavní navigace

Vánoční farmářské tržiště Kubáň, Náplavka a Jiřák

19. 11. 2010

Sdílet

Už za pár dní si budete moci užít adventní a vánoční farmářská tržiště na Kubáni, Náplavce i na Jiřáku.  Nakupovat můžete na všech třech tržištích potraviny, jak jste dosud byli zvyklí, jen zelenina ubývá se sezónností, ale o to více bude přibývat pochutin, které jsme zvyklí jíst o vánočních svátcích.

Už za pár dní si budete moci užít adventní a vánoční farmářská tržiště na Kubáni, Náplavce i na Jiřáku. 

Nakupovat můžete na všech třech tržištích potraviny, jak jste dosud byli zvyklí, jen zelenina ubývá se sezónností, ale o to více bude přibývat pochutin, které jsme zvyklí jíst o vánočních svátcích.

Nebude však chybět ovoce, nějaká zelenina, jako např. květák, brokolice, cibule, česnek, brambory, zelí, kedlubny, kapusta ještě přece jen začátkem prosince ještě bude.

Pak samozřejmě na tržišti najdete krájené máslo a nejrůznější sýry, sušené ovoce, loupané všelijaké ořechy, pštrosí, hovězí a kuřecí maso, zvěřinu – kančí, daňčí, jelení maso, domácí uzeniny a paštiky, vánoční cukroví podle farmářských domácích receptur, farmářské koše a balíčky pro náročné, ryby – mořské i sladkovodní, pečivo sladko i slané s vánočními motivy, mošty, pálenky, vína a také něco pod vánoční stromeček – šperky, pletené čepice, marionety, keramiku, adventní a vánoční věnce, fair trade výrobky, výrobky Obchůdku jednoho světa, skleněné perličky nebo dřevěné ptáčky.

Farmářské tržiště Kubáň
od 7. 12. do 23. 12. denně 10–19 hodin
Farmářské tržiště Jiřák
od 1. 12. do 23. 12. denně 10–19 hodin
Farmářské tržiště Náplavka
první 3 soboty (4., 11., 18. 12.) v prosinci 9– 17 hodin

Přehled farmářských trhů na celý týden vždy v pondělí na Vitalia.cz.

Najděte si FARMÁŘSKÝ TRH přímo vám na míru! 

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).