Hlavní navigace

V Brně se uskuteční přednáška o prodloužení očních řas

19. 5. 2009

Sdílet

Ve dnech 21. až 23. května se v Ostravě uskuteční přednáška očních sester z brněnské Oční kliniky NeoVize. Šest zdravotních sester na nich představí přípravek, pomocí kterého lze dosáhnout efektu delších řas. Informovala o tom agentura Protext. Aplikací očních kapek z USA by uživatelé měli dosáhnout delších, tmavších a silnějších řas. Samy zdravotní sestry přípravek vyzkoušely – řasy se jim zahustily a narostly až o 4 milimetry.

Ve dnech 21. až 23. května se v Ostravě uskuteční přednáška očních sester z brněnské Oční kliniky NeoVize. Šest zdravotních sester na nich představí přípravek, pomocí kterého lze dosáhnout efektu delších řas. Informovala o tom agentura Protext.

Aplikací očních kapek z USA by uživatelé měli dosáhnout delších, tmavších a silnějších řas. Samy zdravotní sestry přípravek vyzkoušely – řasy se jim zahustily a narostly až o 4 milimetry.

Oční klinika NeoVize v Brně nabízí prodlužování řas aplikací kapek již několik týdnů. Zájem je obrovský.

Více informací naleznete v tiskové zprávě.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autorka během své krátké redaktorké dráhy vystřídala psaní recenzí pro tištěný hudební časopis za internetový server Vitalia.cz. Mezitím také přispívala do norského školního časopisu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).