Hlavní navigace

Farmářský trh na Náplavce se v sobotu výjimečně nekoná

13. 4. 2011

Sdílet

Pokud jste se v sobotu chystali na pravidelný trh na Náplavce, odložte návštěvu o týden. Nebo zkuste jiné tržiště. Požadatelé upozorňují, že tuto sobotu, 16. dubna, se výjimečně nekoná pravidelný trh na Náplavce. „Rádi bychom návštěvníky pozvali na trhy na Jiřáku a na Kubáni. Budou zde oblíbené suroviny a potraviny a určitě si vyberete,“ slibují pořadatelé.

Pokud jste se v sobotu chystali na pravidelný trh na Náplavce, odložte návštěvu o týden. Nebo zkuste jiné tržiště.

Požadatelé upozorňují, že tuto sobotu, 16. dubna, se výjimečně nekoná pravidelný trh na Náplavce. „Rádi bychom návštěvníky pozvali na trhy na Jiřáku a na Kubáni. Budou zde oblíbené suroviny a potraviny a určitě si vyberete,“ slibují pořadatelé.


Namísto sobotního farmářského trhu se na Náplavce koná akce Lodě na vodě, se kterou farmářské tržiště nemá nic společného.

Další Náplavka, tedy 23. dubna 2011, se koná normálně jako obvykle. „Všechny fanoušky Náplavky srdečně zveme na „exkurzi“ na Kubáň a na Jiřák! Těšíme se na vás zase 23. dubna od 8 do 14 hodin.“

Přehled farmářských trhů na celý týden najdete vždy v pondělí na Vitalia.cz včetně plánů na jarní období. Vybírat můžete také z našeho katalogu trhů:

Najděte si FARMÁŘSKÝ TRH přímo vám na míru! 

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).