Hlavní navigace

Spojte kulturní zážitek s troškou cvičení

4. 12. 2010

Sdílet

Pokud byste dnes chtěli udělat něco pro své tělo a zároveň navštívit zajímavou hudební akci, zajděte v jednadvacet hodin do pražského klubu SaSaZu.  Tam se koná událost s názvem Original mejdan, jehož spolupořadatelem a organizátorem je portál Lidé.cz. Ten doposud pořádal pouze seznamovací party, jde tedy o první akci tohoto typu.

Pokud byste dnes chtěli udělat něco pro své tělo a zároveň navštívit zajímavou hudební akci, zajděte v jednadvacet hodin do pražského klubu SaSaZu. 

Tam se koná událost s názvem Original mejdan, jehož spolupořadatelem a organizátorem je portál Lidé.cz. Ten doposud pořádal pouze seznamovací party, jde tedy o první akci tohoto typu.

Zájemci o protažení těla budou moci navštívit například Wii zonu, která, jak již název napovídá, nabídne bohatou zábavu s konzolí Nintendo Wii. Akce však bude zaměřena především na hudbu. Vystoupí na ní mimo jiné také skupina Mako!Mako, která je jedním z finalistů soutěže Česko Slovensko má talent. Vstupenky jsou v předprodejích za 300 Kč u Ticketpra, Ticketstreamu a Ticketportalu, na místě zaplatíte 400 Kč. VIP vstup vás vyjde na 900 Kč.

Pořádáte zajímavou akci, která by mohla zaujmout čtenáře serveru Vitalia.cz?

Chcete pozvat (jednoduše, efektivně a zdarma) návštěvníky? Je to snadné – zadejte informace do našeho fóra, sekce akce.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).