Hlavní navigace

Soutěž o největší kuchyňský krám

12. 8. 2011

Sdílet

Ještě stále můžete zasílat tipy a fotografie do soutěže o největší kuchyňský ležák. Tedy přístroj, který vám leží doma na dně skříně a nepamatujete si, že byste ho někdy použili.

Byť v kuchyni používáme nejčastěji jen rychlovarnou konvici, ponorný mixér a pár dalších věcí, najdou se na dně skříní prakticky v každém bytě zajímavé poklady. Přístroje, které jsme kdysi v záchvatu nadšení koupili nebo třeba dostali od tchyně, ale využili jsme je jen jednou nebo možná ani to ne.

V anketě čtenářů zatím coby nejzbytečnější krám vítězí strojek na cukrovou vatu, pro který hlasovalo 56 % čtenářů. V těsném závěsu za ním se ovšem drží vařič vajec (45 % hlasujících) a čokoládová fontána (40 %).

Toustovač a domácí pekárna mají v kuchyni využití

Naopak ani jediný hlas nedostal mixer, což svědčí o tom, že jej řada lidí považuje za užitečného pomocníka. Jen málo hlasů získala taky domácí pekárna, papiňák, toustovač či mikrovlnka, což taky svědčí o tom, že tyto přístroje ve většině domácností nezahálí. Trochu překvapivě sem patří i remoska.

Hlasovat v anketě můžete zde.

A jaký máte doma vy nejkurióznější a prakticky nikdy nevyužitý kuchyňský spotřebič, stroj, strojek, šílený vynález…, který umírá zaživa na dně skříně?

Foťte a posílejte vaše tipy. Vítěze vylosujeme a obdarujeme překvapením, které se skrývalo na dně našich vlastních skříní. Zkrátka: za fotku vašeho nejzbytečnějšího kuchyňského přístroje získáte unikátní speciální ležák z našich kuchyní. Co to bude? Nechte se překvapit.

Fotky posílejte na adresu soutez@vitali­a.cz, nejlepší a nejbizarnější kousky vám představíme ve fotogalerii, „šťastného vítěze“ vylosujeme z došlých tipů.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).