Hlavní navigace

Soutěž o kalendář 2012 - Krásky z kalendáře aneb Vystupujeme z anonymity

16. 12. 2011

Sdílet

 Autor: Ondřej Hošt
Zorganizují konferenci, napíší článek, proplatí fakturu… tentokrát se ale naše kolegyně staly fotomodelkami. Výsledkem je kalendář, který můžete mít i vy. Seznamte se.

Společnost Internet Info, k níž patří také server Vitalia.cz, již několik let připravuje speciální kalendář se zajímavými fo­tografiemi, které pořídili samotní zaměstnanci firmy. Letos se však rozhodla pro inovaci. Majitelé kalendáře na jeho stránkách tentokrát naleznou atraktivní fotografie dvanácti zaměstnankyň vydavatelství Internet Info.

Soutěž již byla ukončena, správnou odpověď na soutěžní otázku a výherce najdete ZDE.

Kalendář 2012: autorem fotografií je Ondřej Hošt, stylizace/make up je dílem Veroniky Ďörďové

Rozhodli jsme se naše kolegyně představit v poněkud netradičním kontextu, kdy jsme je stylizovali do podoby tak trochu tajemných krásek vystupujících ze tmy,“ komentuje Ján Simkanič, výkonný ředitel Internet Info, a dodává: „Chceme se tím našim čtenářům, obchodním partnerům i návštěvníkům našich konferencí trochu ´poodhalit´, ukázat jim, s kým jsou vlastně přes rok v kontaktu a jaké tváře za firmou stojí. Zároveň bychom kalendářem rádi dokázali, že i v internetové firmě může pracovat celá řada žen a nejde tedy v tomto oboru jen o výhradně mužskou záležitost.“ 

Chcete vyhrát kalendář?

Několik kusů nástěnné varianty kalendáře na rok 2012 ve formátu A3 můžete získat v naší soutěži.

Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít štěstí při losování. Napište nám a seznamte se s hezčí částí společnosti Internet Info:

Kalendáře nám kromě data připomínají také jmeniny. Najděte na Vitalia.cz článek, který se věnuje výběru jména pro dítě a odpovězte na soutěžní otázku:

Jak se jmenuje imaginární Georg z článku?

Pravidla soutěže:

  • Pište na adresu soutez@vitalia.cz do úterka 20. prosince 2011 nejpozději do 12 hodin dopoledne. 
  • Uveďte své celé jméno (bude zveřejněno v případě výhry), adresu (ulice, město, PSČ) a telefonní číslo (celá adresa ani telefon nebudou zveřejněny, slouží ke kontaktu v případě výhry). Bez uvedení těchto údajů vás nemůžeme do soutěže zařadit.
  • Z jedné mailové a poštovní adresy je možné odpovídat pouze jednou.
  • Předmět soutěže: uveďte správnou odpověď na soutěžní otázku.
  • Ze všech soutěžících, kteří splní podmínky soutěže a odpovědí správně, vylosujeme čtyři výherce, kterým pošleme nástěnný kalendář na rok 2012.
  • Z účasti na soutěži jsou vyloučeni zaměstnanci společnosti Internet Info a jejich rodinní příslušníci.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).