Hlavní navigace

Shoďte vánoční kila s odborníky a slevou 50 %

Sdílet

(Komerční sdělení) Nemůžete se po Vánocích podívat do zrcadla? Zkoušíte zhubnout a nikam to nevede? Zredukujte přebytečné kilogramy a zformujte svoji postavu se skutečnými odborníky. Využijte dlouholetých zkušeností a moderního vybavení přední české obezitologické kliniky s jedinečnou 50% slevou. Centrum preventivní medicíny Prevence 2000 založil roku 1993 MUDr. René Vlasák, který se více než 20 let věnuje problematice obezitologie. První na světě popsal tzv. Metabolický syndrom Yu obezity…

(Komerční sdělení) Nemůžete se po Vánocích podívat do zrcadla? Zkoušíte zhubnout a nikam to nevede? Zredukujte přebytečné kilogramy a zformujte svoji postavu se skutečnými odborníky. Využijte dlouholetých zkušeností a moderního vybavení přední české obezitologické kliniky s jedinečnou 50% slevou.

Centrum preventivní medicíny Prevence 2000 založil roku 1993 MUDr. René Vlasák, který se více než 20 let věnuje problematice obezitologie. První na světě popsal tzv. Metabolický syndrom Yu obezity gynoidního typu. 

Zvýhodněný balíček služeb obsahuje:

  • Analýza těla (včetně měření množství tukové tkáně, svalstva a bazálního metabolismu)
  • Vyšetření odborníkem na formování postavy
  • Doporučení vhodného stravovacího režimu
  • Ošetření neinvazivní lipolýzou Ultracontour – 1 hodina
  • Lymfodrenáž přístrojem Lymfoven – 1 hodina

Více: KupDnes.cz: Zredukujte přebytečná kila

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).