Hlavní navigace

Sexuální pnutí mezi partnery

22. 3. 2009

Sdílet

Přichází nám jaro a s ním i pocity, které jsou v zimě slabší. Asi to bude tím, že na jaře máme větší tendenci se rozmnožovat než jindy. Uniknout tomu nemůžou ani největší puritáni. Pro některé je toto období časem, kdy je potřeba vyhledat partnerku. Pro další to je období, kdy si musí hýčkat partnerku, kterou již mají.

Jaro je tou správnou dobou, kdy je potřeba využívat toho, že máme partnera. Oba partneři jsou mnohem více náchylní k sexuálním hrátkám, k tomu aby byli více spolu i k sexu samotnému. Jednou se ale stane, že prostě spolu být nemůžou. Může se jednat o den, o dva nebo i o celý týden.

Rodina a vztahy-vztahy a sex-Náš mozek se soustředí na detaily. Když budete v někom chtít vyvolat touhu po sexu, tak to poslední, co by vás mělo napadnout, je, o tom začít mluvit. Takovou touhu totiž může vyvolat jen to, co ho k sexu přitahuje a to je většinou založeno na něčem z minulosti. Může to být vůně, kterou cítil když se poprvé zamiloval, nebo to může být nějaké slovo, písnička, obrázek prostě cokoli, co mu připomene, že to bylo hezké. V mém případě to bývá i něco nekonkrétního ze snu, něco na co si nemůžu vzpomenout, ale vím, že to mělo něco společného s tím, co se mi právě stalo.

Mezi dvěma partnery toho bývá hezkého víc, takže pro partnerku není těžké vyvolat v partnerovi nějaké sexuální myšlenky. Stavu, do kterého se pak partner dostane, já osobně říkám sexuální pnutí. Mohu nabídnout jen pohled muže, ale protože se o ženách říká, že jsou mnohem citovější než muži, tak to u nich nebude zas tak odlišné.

Stačí jedna SMS…

Moje přítelkyně patrně ani neví, co dělá, když mi něco píše, ale výsledek se dostaví. Když dostanu třeba SMSku, která mé hlavě připomene, že mám taky nějaké pudy, okamžitě klesne moje efektivita o polovinu. Často se přistihnu, že se prostě zamyslím a nic nedělám, nebo jen bloumám do prázdna a přemýšlím. Je až neuvěřitelné, co dokáží ženy udělat muži pouhým připomenutím události. Rozhodně nemá smysl se tomuto pocitu bránit a když už se dostaví, tak je čas si ho užít, dokud nezmizí.

Je to znamení, že se lidé ještě mají rádi, že je něco přitahuje. V mém okolí koluje vtip: „Vztah se dá založit jen na penězích, sexu a lži.“. Co je na tom pravdy, to si každý může posoudit sám. I když se mnou nebudou určitě všichni souhlasit, tak si myslím, že v dnešní rychlé době vztahu, který nemá sex, něco chybí. Vliv náboženství na naše životy padá čím dál víc, proto je čas podívat se chemii našeho těla do tváře..

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).