Hlavní navigace

Volby 2013: volební kalkulačka ukáže vaši shodu v otázkách zdraví a potravin

25. 9. 2013

Sdílet

 Autor: Isifa.cz
Chcete vědět, která ze stran kandidujících v předčasných volbách, je vám nejbližší v otázkách zdravotnictví či kvality potravin? Odpovězte na deset otázek a uvidíte.

Předčasné volby do Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR se budou konat 25. a 26. října 2013. Chcete vědět, která z kandidujících stran je vám nejbližší v otázkách zdravotnictví či kvality potravin? Server Vitalia.cz připravuje volební speciál se zaměřením na tato témata.

Dozvíte se, jaký postoj strany zaujímají například k regulačním zdravotnickým poplatkům, zda chtějí zakázat kouření v restauracích, jaký je jejich pohled na reklamu na léky hrazené ze zdravotního pojištění či nadstandardní zdravotní péči. Jakým způsobem by přistupovaly ke kontroverzním domácím porodům a zrušení povinného očkování?

Pokud vás zajímá, co jíte, zjistíte, jaká je potravinářská politika jednotlivých uskupení, zda chtějí znevýhodnit nezdravé potraviny, omezovat výrobu potravin z geneticky modifikovaných organizmů či podporovat produkty českých výrobců.

Odpovězte na deset otázek a podívejte se, nakolik se shodují s názory a sliby kandidujících stran.

Tematickou volební kalkulačku vám Vitalia.cz přináší ve spolupráci se sdružením Kohovolit.eu, kde si můžete porovnat své postoje s názory stran ve větším, obecném rozsahu. Kalkulačku zaměřenou na oblast IT a Internetu najdete na sesterském serveru Lupa.cz.

K jednotlivým otázkám se v dalších článcích vrátíme podrobněji a seznámíme vás s některými komentáři kandidujících stran.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Redaktorka, editorka, dlouholetá šéfredaktorka serveru Vitalia.cz (do června 2022)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).