Hlavní navigace

Plzeňské farmářské trhy - již známe termíny

2. 3. 2011

Sdílet

Plzeňské farmářské trhy navazují na loňskou tradici a oznamují termíny pro letošní sezónu. Trhy se budou konat každých 14 dní vždy v sobotu od 8 do 13 hodin. Začíná se 2. dubna nakupovat tu můžete až do 3. prosince. Místo konání je již tradiční – nádvoří hotelu Gondola (Pallova 12, Plzeň). Trhy připravuje občanské sdružení ENVIC ve spolupráci s hotelem Gondola. Přijďte ochutnat a nakoupit kvalitní místní a tuzemské produkty autentické chuti i původu.

Plzeňské farmářské trhy navazují na loňskou tradici a oznamují termíny pro letošní sezónu.

Trhy se budou konat každých 14 dní vždy v sobotu od 8 do 13 hodin. Začíná se 2. dubna nakupovat tu můžete až do 3. prosince.

Místo konání je již tradiční – nádvoří hotelu Gondola (Pallova 12, Plzeň). Trhy připravuje občanské sdružení ENVIC ve spolupráci s hotelem Gondola. Přijďte ochutnat a nakoupit kvalitní místní a tuzemské produkty autentické chuti i původu.

Pokud máte zájem prodávat své originální produkty a prezentovat svoji produkci na Plzeňských farmářských trzích, máte možnost. „Preferujeme autentické, kvalitní, místní potraviny, vyráběné s láskou a respektem k životnímu prostředí, krajině, zvířatům i lidem. Uvítáme i originální rukodělné výrobky,“ uvádějí pořadatelé.

V Plzni zřejmě budou probíhat i další trhy. 7. dubna by měl začít prodej u zahradnického centra v Lochotínské ulici. Více:Farmářské trhy Plzeň, Lochotínská ulice

Přehled farmářských trhů na celý týden najdete vždy v pondělí na Vitalia.cz včetně plánů na jarní období.

Najděte si FARMÁŘSKÝ TRH přímo vám na míru! 

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).