Hlavní navigace

Nejlevnější nákup: Tipněte si, jaký je rozdíl v ceně a kvalitě?

21. 5. 2012

Sdílet

Párky deset deka za pětikorunu. Lunchmeat, který názvem maskuje nedostatek masa odpovídající zákonu. Sirup malina jaksi bez malin… To, že levné potraviny nebudou dvakrát kvalitní, tak nějak všichni předpokládáme. Ale jak moc se liší od svých dražších a z logiky věci kvalitnějších kolegů? Vypravili jsme se na nejlevnější nákup a nakoupili plno dobrot! Přesně deset, ovšem vždycky ve dvou provedeních, jednou nejlevnější a podruhé, pokud možno, co nejkvalitnější vzorek ze stejného regálu. Podívejte…

Párky deset deka za pětikorunu. Lunchmeat, který názvem maskuje nedostatek masa odpovídající zákonu. Sirup malina jaksi bez malin…

To, že levné potraviny nebudou dvakrát kvalitní, tak nějak všichni předpokládáme. Ale jak moc se liší od svých dražších a z logiky věci kvalitnějších kolegů?

Vypravili jsme se na nejlevnější nákup a nakoupili plno dobrot! Přesně deset, ovšem vždycky ve dvou provedeních, jednou nejlevnější a podruhé, pokud možno, co nejkvalitnější vzorek ze stejného regálu. Podívejte se.

A na zítra pro vás připravujeme článek s podrobnostmi, kde popíšeme nejen cenové a kvalitativní rozdíly v jednotlivých kategoriích, ale přidáme také tipy, jak se oněm laskominám vyhnout.

Máte představu, kolik dělá rozdíl v ceně mezi nejlevnějším a snad o něco kvalitnějším nákupem? Tipněte si!

Více zítra na Vitalia.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).